Sauna Puerta de Toledo

Sauna Puerta de Toledo

Sauna Puerta de Toledo

Placeringsikon

Cuesta de las Descargas 6, Madrid, Spanien, 28036

Lille, velholdt gay sauna med standard faciliteter, men ingen bar. Hovedsageligt 40+ fyre, der kommer for at cruise efter arbejde. Massageservice er også tilgængelig.

Gratis adgang på din fødselsdag (ID påkrævet).

Hverdag: 2 - 11

Weekend: 2 - 11

Funktionalitet:
Mørkt rum
Afslappende hytter
Sauna
Sats Sauna Puerta de Toledo
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 51 stemmer

m
mustar

10-Jan-2022

Madrid

Der er en ny dreng som massør, og han gør ingenting, han kigger kun på sin computer, han fangede vores opmærksomhed i jacuzzien, kærlighed og en anden, vi gjorde ikke noget ud over det sædvanlige, han sagde ikke at genere andre, i jacuzzien. Vi vil gå to i jacuzzi, og så snart vi indser, at vi vil være 5 personer inde, drengen er en novice og meget ung, alt han gør er at skræmme kunderne, formentlig at være massør, han var nødt til at sælge bedre, vi beklager ikke går tilbage til den sauna i øjeblikket. Det er en god sauna, der er en dreng, der har arbejdet der i lang tid, han er ung og veluddannet og meget venlig, han er lidt sej, han er ikke egnet til den sauna.
P
Paul

24-Mar-2018

paul

Gode ​​faciliteter, blandede aldre, venlige. Fantastisk massage service. Jeg havde en fremragende tid
F
Frans

11 Aug 2016

Rent, ret travlt.

Jeg besøger ofte dette sted, dejligt dampbad og god varm sauna med lysene tændt! Du kan se alle. Nu har de fået en varm jacuzzi. Massagen er perfekt. Alder fra 20 (meget lidt), normalt omkring 30-50 og nogle ældre.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.