Sauna Labyrint (LUKKET)

Sauna Labyrint (LUKKET)

En af de nyeste homoseksuelle legepladser i Prag.

Sauna Labyrint (CLOSED)

Placeringsikon

Pernerova 413/4, Prag, Tjekkiet, 18600

Sauna Labyrint (LUKKET)
I morgen: Nøgen fest - Hver fredag
Sauna Labyrint blev åbnet i 2009 og har moderne veludstyrede faciliteter, herunder finsk sauna, bio-sauna, boblebad, dampkabine, mørkt rum, private hytter, afslapningsrum, tv-stue, bar, massage.

Nøgen fest onsdag, fredag ​​og lørdag. Åben hver dag.

Ugedag: 14:00 - 01:00

Weekend: 14 - 00

Nærmeste station: Firenze

Funktionalitet:
bar
Mørkt rum
Jacuzzi / varm pool
Massage
Maze
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Sauna Labyrint (LUKKET)
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 102 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

S
Semen

7-Apr-2020

Самая большая сауна Праги

Den største sauna i Prag. Tre etager. Mange rum, hvor du kan trække dig tilbage. Alder fra 20 til 45, 50 år. Saunaen begynder at stige et sted fra klokken 19.00. Især mange mennesker fredag ​​og lørdag. Hjemmesko er bedre at tage med.
F
Franz

3-Jun-2021

Sauna lukket permanent !!

Saunaen eksisterer ikke længere. Alle skilte er væk, alle døre lukket, intet svar på mail.
A
AndreFurniture

20-Jan-2020

homefurnitureadviser.com

LGBTQ-rejsende vil føle sig trygge og velkomne i Prag, da det er en meget homovenlig by, og holdningen til homoseksualitet er superliberal.
M
Matthew

22 Dec 2019

Sjovt sted!

Det ser ud til, at saunaer altid har blandede anmeldelser, men denne er en af ​​de pænere, jeg har været i. Personalet og lånere var alle venlige og rummet er ekspansivt over 3 etager. Det våde område er meget flot med dampbadet med labyrint-tema, et almindeligt dampbad, lille spa og to tørre saunaer. Fantastisk facilitet og et besøg værd.
D
Dado

19 Dec 2019

Var god sauna, men i dag for det meste tom

Dette var en bedste sauna i Prag. Men da de øgede indgangen til 400 CZK, holdt mange op med at besøge. Det plejede at være overfyldt om fredagen, lørdagen og især om søndagen, men nu kun få mennesker.
R
Robert

27-Oct-2019

Horrible

Jeg læste et par anmeldelser! Er denne sauna meget ren? Er du skør! Er totalt rodet og ødelagt, ildelugtende overalt og beskidt håndklæde. Jeg var der sidste søndag efter kl. 7, i alt 25 personer, hvilket ikke er noget for denne enorme sauna. 2 og 3. sal tom og super kedelig. Gå til Wien eller Berlin, er bedre
J
Jase

24-Oct-2019

Havde en god tid her

Jeg læste tidligere anmeldelser og kan ikke finde ud af, hvorfor så mange mennesker har givet dårlige anmeldelser??? Ja, et par lokale havde en holdning, men det er det samme i hver sauna, jeg nogensinde har været i i lande og byer over hele verden. Faciliteterne er gode, det er meget rent. Nød virkelig det mørke dampbad med en labyrint. Som en fyr af typen bjørn regnede jeg med, at jeg i Prag ville få det lidt sjovt, men tog med til onsdag nøgendag. Havde faktisk en fantastisk tid med nogle dejlige tykke tjekkiske pik, der kom ind på alle de rigtige steder. Desværre måtte jeg gå omkring kl. 6 for at møde venner, men det blev travlere og travlere. Jeg ville nemt gå tilbage igen på et fremtidigt besøg.
M
Mody

19-Sep-2019

Fantastisk sted

Gik der første gang, det var overfyldt fredag ​​aften. Dejligt personale og god stemning.
D
Drew

11-Jun-2019

MyTravelGuide

Bedst at tage på en temaaften. Vi gik "nøgen nat" og fik en vaskeklud i stedet for det sædvanlige badehåndklæde. Mødte et sjovt publikum. Første sal er vådområdet (sauna, boblebad, dampbad osv.) plus en bar. De øverste etager bestod af flere kabiner og et stort videorum. Gik en anden nat uden tema, og stedet var næsten tomt.
H
Henry

2-Jun-2019

Xxx

Meget fantastisk sauna. Bedste tid 18-23!!!!! Super personale og sjove og blande mennesker.
V
Vladi

4-May-2019

Meget stille meget uhøfligt

Jeg var der fredag ​​eftermiddag i maj 2019, få mennesker for det meste gamle og lokalerne - interesserede i kun at spille indbyrdes. Arbejder personale meget uhøfligt.
L
Lioplus

28-Mar-2019

Très sympa og grand sauna

Belle overflade et tout âge dans ce sauna visite un mercredi a 18h pas blindé mais du monde ,endroit propre et accueillant petit bémol pas de distributeur papier dans les couloirs et petite serviette proposee venez donc avec votre serviette pour vous ressuyer et claquettes ç vaut sinon le détour på peut comparer au gym Louvre i Paris
M
Mike

20-Mar-2019

Dejligt sted, men pas på rip off

Fantastisk sted at besøge og have det sjovt. Men pas på den hurtige overpris for besøgende uden for landet. Mandag den 18. marts 2019 kl. 2030-2045 tog jeg dertil, og frontassistenten opkrævede mig $980CZ, da kvitteringen var på $600CZ. Så hurtig som han var til at indsamle de ekstra penge og stikke de ekstra penge ind, ser det ud til, at han gør dette med jævne mellemrum.
G
Gabriel

6-Feb-2019

NICE

Jeg er ikke tjekkisk, og jeg kom her i januar, da jeg besøgte Prag. Jeg kunne godt lide dette sted meget.
J
Jay

9-Jan-2019

Jay

Elsker stedet, at se at komme der som udlænding modtog overhovedet ikke nogen form for diskrimination. Jeg tøvede meget med at tage afsted i starten, men det var absolut det værd, da jeg kom en onsdag nøgen aften og tilbragte slutningen af ​​natten med en af ​​de hotteste tjekkiske fyre nogensinde.
M
Michael

2-Jan-2019

Stedet at være

Jeg besøgte saunaen til jul og nytår, det var en fantastisk blanding af smag for alle, beliggenheden er et meget nemt sted og er ren og rummelig. Jeg anbefaler bestemt den eneste ulempe, at få dit eget glidecreme og kondomer
M
Mishu

31-Oct-2018

på en tirsdag ...

Jeg var på en tirsdag i denne sauna, og overraskende nok, men det var relativt mange mennesker på en tirsdag. Pladsen siges at være den bedst udstyrede sauna. Undskyld mig, men i bruserne finder du ikke flydende sæbe, og du finder ikke noget smøremiddel. Placeringen er enorm.
R
R

23-Sep-2018

Amerikansk kvalitetsbadehus

Der er tre ting, som et badehus kan kontrollere: dets faciliteter, arrangementer og renlighed. Efter at have læst anmeldelserne før, var jeg skeptisk over for Labyrinth, fordi den var for stor. Men i at være stor - kan jeg godt lide, at den har mange steder at lege - især dampbadet (2 af dem) og saunaen (2 af dem). Varme karbad kunne have varmere vand og passe til flere mennesker (maks. 6). Men hvad jeg også kunne lide var Naked Only-festen (medbring dit eget håndklæde, når du er færdig). Endelig troede jeg, at det var rent nok til at have det sjovt. Så selvom du kan føle dig alene i et 3-etagers kompleks, er det værd at forlade centrum. Jeg kommer tilbage igen som en amerikaner, der nyder at have et stort vådt område at nyde efter en lang dag med turister.
M
Mark

28 Aug 2018

Ren, rummelig, varieret skare

Jeg er ikke tjekkisk, og jeg er kommet her til og fra i 4 år, mens jeg besøgte Prag. Som ethvert andet sted kan det blive ramt og gå glip af, men vælg tidspunktet godt, og du kan have det sjovt med en række fyre. Det er et stort sted, så det kan virke tomt, selvom det ikke er det. Nøgenfest på en søndag var den travleste med omkring 50 fyre for alle typer og aldre. Bedste del, ren, moderne og ikke svær at komme til, og heller ikke i sådan en nedslidt del af byen, det er faktisk mere et studenterområde. Gå med et åbent sind og hav det sjovt.
T
Tricky

19 Aug 2018

Meget flotte fyre

Dette er en meget stor sauna. Der var ikke mere end 30-35 fyre, mens jeg var der fra 5:30-7:30 på en torsdag. Det meste af stedet var tomt, men masser af action i den mørke labyrint i et dampbad. Fyrene så meget godt ud. Personalet var venlige og hjælpsomme. Jeg taler ikke tjekkisk.
F
Frenchie

17-Mar-2018

Fantastisk oplevelse på trods af tøven

Da jeg første gang læste anmeldelserne besluttede jeg ikke at gå, men på grund af sneen endte jeg med at prøve det og havde en af ​​de bedste oplevelser nogensinde mænd klogt. Mødte en del hadsome fyre & endte med at blive 4 timer der (lørdag fra 5 til 9 pm) måske var jeg ekstra heldig, men jeg nød det.
E
Edward

22-Jan-2018

Tilfældigt hvæsede fornærmelser

Denne sauna ligger i et lidt nedslidt kvarter, hvor jeg ikke ville gå om natten. Det er et moderne udseende og rummeligt - alt for så- sted, men oplevelsen er som en dag i skolen med bøller: Dette er den eneste gay sauna, jeg har været i, hvor andre kunder bare tilfældigt hvæser fornærmelser af dig, mens de passerer dig på en korridor og nej, jeg lavede ikke et pass. Heldigvis forstår jeg ikke tjekkisk.
M
Manu

17 Dec 2017

Fantastisk sauna

Meget stort sted med gode faciliteter (2 saunaer, 1 stort dampbad, 1 spabad og masser af hytter og videorum fordelt på forskellige niveauer. Mødte meget søde lokale fyre (28-35 år) og havde det virkelig godt. Kunderne er forskellige alder (omtrent 25-55), men alle er respektfulde og søde. Elskede det virkelig undtagen bartenderen, som ikke var særlig venlig
D
David

13 Nov 2017

Ren og travl

Jeg var søndag kl. 9 og var mæt... alle typer. Fra 20 til 60 år. Var en fed oplevelse! Jeg har det sjovt med 3 hotte fyre på forskellige tidspunkter. Folk skammer sig ikke. Hvis han finder dig attraktiv, er det lige over dig. Er meget ren (ikke en beskidt spansk sauna - se Barcelona eller Madrid fuld af rentboy). Den eneste er det ikke venlige personale... men du går ikke i sauna for at have det godt med personalet. Er det? Jeg kommer snart tilbage!
G
Gor

4 Nov 2017

Godt sted, men ikke meget overfyldt

Besøg lørdag aften fra kl. 8 til kl. 12. Faciliteterne er som forventet, bare jacuzzi lidt lille og altid fyldt. Omkring 20 fyre, i alderen omkring 25-50. Ved 10 kun omkring 10 fyre. Afhænger af din smag, men i alt mit ophold har jeg lige fundet 3 smukke fyre, en på 24 år, som jeg havde det sjovt med. (Jeg er 33 og tonet). Denne fyr fortalte mig, at det er bedre at gå lidt tidligere.
S
Sean

28-Sep-2017

Interessant oplevelse

Så jeg besøgte her i går aftes under nøgen nat. Jeg var meget bekymret efter at have læst anmeldelserne, men som jeg altid har opdaget, kan du skræmme dig selv ud af at rejse eller udforske bare ved at læse anmeldelser. Indgangen er meget logisk. Skoområdet er adskilt, så folk ikke medbringer beskidte sko. Wellnessområdet er fantastisk! Masser af steder at tage hen. Damplabyrinten var fantastisk! Ovenpå området er meget stort. Faktisk nok for stor. Jeg fandt mig selv vandre rundt i evigheder på grund af så meget plads. I London, hvor jeg kommer fra, har vi det modsatte. Samlet set er det et besøg værd, men som med enhver sauna, kræves der nogle gange held.
E
Eirik

13 Aug 2017

Betalt uden at gå ind

Vi kom to personer og ønskede en indgang og en privat hytte. Manden ved skranken kunne bare ikke forstå og var meget uvenlig og uhøflig. Efter at det lykkedes os at betale depositum på 450+500 med kort, nævnte han, at det var en nøgen fest, som vi ikke ønskede at gå til. Han sagde, at vi ville forlade, forsøgte at opkræve os for den anden billet i stedet. Så vi endte med at betale de 450 czk og gik. Prøver ikke igen.
R
Ryan

15-Jun-2017

Nakefest

Jeg deltager i en af ​​de nøgne fester i juni 2017. Jeg havde ingen problemer med personalet, og han hjalp mig med det lille pengeskab. Sådan gør du: Hold nulstillingsknappen nede, indtil den bipper. Læg dine værdigenstande i, luk døren, skriv din kode og tryk #. Det var mere travlt end den anden dag i Babylonia (jeg vil aldrig tage dertil igen), og stedet var relativt rent. Det er stort, sandsynligvis for stort til det antal, der går der. Mit største oksekød? Ingen kondomdispensere spredt ud gennem stedet og INGEN vandfontæne. Blanding af alle aldre og byggerier. Intet vil nogensinde måle sig med Der Boiler i Berlin. Det sted klipper.
C
Chad

27-May-2017

Sjov

Jeg gik både en onsdag og en fredag. Der var masser af fyre. Jeg ankom omkring kl. 6, og det så ud til at tømmes ud omkring kl. 30 eller 8. Så vent ikke for længe. På nøgne nætter får man kun et meget lille håndklæde, og mit lugtede lidt muggent, men klubben er ren. Rygning er tilladt i barområdet, og så bliver luften lidt blå der. Der er en procedure, der skal følges ved ankomsten, beskrevet detaljeret i en anmeldelse nedenfor, men det var ikke et problem for mig (brem udenfor døren, gå ned af trapperne, summe gennem den anden dør, betal ved vinduet (8K) , ved drejekorset rør din nøglebrik til sensoren, tag skoene af, gå ind i omklædningsrummet og derfra er det en typisk sauna. Klubben er enorm og fordelt på tre etager. De travle områder er dampsauna-labyrinten på det laveste niveau nær spabadet og gloryholes på andet niveau. Som alle saunaer afhænger en god anmeldelse af, om du var heldig, så jeg vil anbefale dette sted.
R
Richard

27-Apr-2017

værste sted i Prag

Den værste sauna! Jeg har været meget rundt i Europa, og det her er det værste! Tjenesten er dårlig, ikke give rent håndklæde, Babylonia er meget bedre og rent.
s
solo traveler

18 Dec 2016

rart

Gik der på hverdage og var heldig den dag med en attraktiv fyr. Men kom tilbage næste dag og gå tomhændet tilbage. Så det kommer an på held. Selvom jeg tror, ​​at denne suana har flere kunder end resten, hvad angår kvalitet og kvantitet.
P
Petre

27-Sep-2016

Bedste sauna i Prag :) Prøv det!

Hej gutter jeg var i Prag i sidste uge 3 dage fra 20. til 22. september 2016 og jeg nyder i Labyrint Sauna da det var nøgenfest onsdag og det var meget meget fedt og jeg møder en masse fyre fra 18-40 år , men mere var fra 20 og jeg prøvede labyrinten Labyrint og der er meget mørkt og varmt og mange fyre rører ved mig og mig jeg rører ved dem :) Det var som en drøm her, fordi bygningen med sauna er stor og man har mange faciliteter til at have det sjovt og god handling :) Det er min første gang, når jeg går i en gay sauna før Benidorm Spanien, og jeg synes, det er det bedste sted i Prag efter H2O Sauna Benidorm Spanien :) Jeg var sammen med min kæreste, og vi får venner der, og nogle af dem har gruppe handling. Jeg håber, at mine oplysninger om denne sauna er gode for nogen, der ikke har besøgt endnu, og jeg håber snart at komme i denne moderne og rene faciliteter sauna i Prag :) Med kærlighed og respekt Edy & Nick fra Rumænien, by Bukarest
J
Josef

9-Sep-2016

ADVARSEL

ADVARSEL: Alle kunder skal vide, at Sauna Labyrinth i Prag har 2 kameraer i omklædningsrummet, hvor kunderne skifter tøj og yderligere 2 kameraer ved jacousy-saunaområdet. Ingen oplysninger om tilstedeværelsen af ​​kameraer er nævnt ved indrejse i anlægget. Vær forsigtig, hvis du værdsætter dit privatliv!
J
John

28-Oct-2016

John

Nonsens. Du vil blive informeret om kameraerne flere steder umiddelbart efter indrejse. Kameraerne er af sikkerhedsmæssige årsager.
S
Sebastián

12-Jul-2016

Bedste sauna i Prag

Fantastiske faciliteter, dejligt sted, smukke fyre, god service, dejlig jacuzzi, dejligt dampbad; Jeg elskede, at det har to tørre saunaer. Stort og dejligt område at sejle. Fyre er smukke, og de har virkelig god tilbøjelighed til at sejle. En af de bedste saunaer, jeg besøgte i Centraleuropa
P
Ph

19-Apr-2016

mit valg i Prag.

Gik her for 3 år siden og igen i år, og vi kan godt lide stedet. Nogle anmeldelser er meget negative, og vi kan ikke finde os i dem på nogen af ​​vores 3 besøg. Selv den første gang gik okay. (Du skal huske på, at du er i Prag, ikke Hong Kong, Tyskland, ... hvor tingene faktisk er mere avancerede.) Denne gang gik vi på en fredag ​​aften, så på en nøgen dag blev der kun givet meget lille håndklæde ud ( du beder om et håndklæde i normal størrelse i baren, når du går i bad og tørrer af). De gale er blandet med for det meste 30-50ish, men også nogle 50-60ish og nogle 20-30ish fyre. Aktiviteter findes for det meste i dampbadet med en dejlig labyrint. Jeg må sige, at de lokale ofte holder sig lokale, men som udlænding kan man også have sine "aktiviteter", hvis man vil. :-) Pro for denne sauna er den jacuzzi, som Babylonia ikke har. Vi bruger altid hjemmesko og kan kun råde alle til at gøre det. Renligheden er okay, selvom den kunne forbedres, men det er i mange saunaer tilfældet, medmindre de er større og har mere personale. Alt i alt en positiv anmeldelse, og når vi er tilbage i Prag, vil vi helt sikkert besøge Labyrint igen.
M
Mike

19-Jan-2015

En labyrint fuld af advarsler

Havde ikke for mange forventninger, før jeg besøgte dette sted. Jeg har læst nogle anmeldelser online og tænkte ved mig selv "Det kan ikke være så slemt!" Sandheden er: «Sauna Labyrint» i Prag er endnu værre! Jeg har aldrig - og jeg har været i mange homoseksuelle badehuse i mit liv før - skulle igennem en To Do-liste, før jeg overhovedet kom ind i omklædningsrummet. Men mit råd: Du må hellere overveje at læse «Sauna Labyrint»s instruktioner for «Førstegangsbesøgende» på deres hjemmeside omhyggeligt inden et besøg Labyrinten er en labyrint fra starten Det er en af ​​disse dovne, regnfulde fredag ​​eftermiddage i Prag i januar . "Hvorfor så ikke tjekke det sted ud", tænkte jeg ved mig selv. Så jeg står endelig uden for indgangen på Pernerova-gaden. Ikke det bedste kvarter vil jeg sige. I hvert fald ringer jeg på døren, går ned til den anden dør nedenunder, hvor jeg skal ringe på en anden klokke. Jeg befinder mig i en smal gang og ved seriøst ikke, hvad jeg så skal gøre. Ud af det blå hører jeg en stemme bag min ryg. Jeg vender mig om og genkender vagt en ret ung fyr, der kigger på mig ud af et vindue. I en hård tone kræver han en entré på 300 tjekkiske kroner – ikke for meget eyh – og rækker mig et elektronisk nøglearmbånd, et ret lille håndklæde plus et kondom. Jeg skal betale ekstra for endnu et håndklæde. Mens jeg tænker ved mig selv, hvad kan der ske, hvis jeg besluttede mig for at have sex og havde brug for endnu et kondom... skulle jeg vende tilbage til receptionen igen for at købe et andet? Mærkeligt, da det er almindeligt i gay saunaer i hele Europa at tilbyde gratis kondomer. HIV og kønssygdomme er trods alt stadig et problem. I hvert fald, mens disse tanker løber gennem mit hoved, lukker den unge fyr pludselig sit vindue med et højt BANG, hvilket efterlader mig fuldstændig forvirret og efterladt alene i den smalle gang. «NO-Symbols» overalt går jeg så gennem et tællekors, som skal åbnes ved at bruge min elektroniske nøgle. Hvorfor i alverden vil de have mig til at gøre det? Løber kunderne væk uden at betale deres regninger ellers? Det ville ikke tale for klientellet for at være helt ærlig. Vejen til skabene bliver igen afbrudt af en bænk. Helt seriøst! Du skal klatre over denne akavede lyse røde, hvor du får øje på et fremtrædende «NO SHOES BEYOND THIS POINT»-skilt knyttet til det. Faktisk er hele stedet dækket af sådanne skilte. «Gør det ikke» her «Gør det ikke» der...er jeg i børnehave igen? Jeg går ud fra, at ejeren må være vokset op under kommunismens tid. Skabene foran mig er store og rummelige. Der er dog ingen anden bænk at sætte sig ned og løsne dine sko. Jeg gætter på, at når mange fyre går ind eller ud af klubben på samme tid, bliver det meget overfyldt og ubehageligt herinde. For folk som mig, der ikke er så unge og raske længere, kan dette være farligt. Slap af uden at pisse Efter at være blevet nøgen (det er, hvad de kræver på et andet «No Sign») fortsætter jeg til den næste smalle gang. Lige foran mig får jeg øje på to brusere plus to shower gel dispensere – jeg finder ud af senere, at det er de eneste dispensere i hele bygningen. Jeg tager et obligatorisk brusebad - ja, du gætter rigtigt, der er et tilsvarende skilt fastgjort til væggen ved siden af ​​- og fortsætter til wellness-området. Først og fremmest må jeg sige, at det ser rent ud herinde. Interiøret har lidt et firser/halvfemser-look, og hist og her kan man se mugne områder i hjørner og på loftet, men jeg har set værre! Jeg har dog også set meget bedre! Der er to saunaer (en finsk, en bio) der er ok – ingen smarte ting her, du vil også finde den slags saunaer hos IKEA for at bygge dem selv, er jeg sikker på. Så er der et japansk dampbad, hvilket betyder, at alle sidder på et individuelt sæde. Det er ok for lige saunaer, men i homoseksuelle saunaer vil jeg foretrække noget mere "kælet". Det finder du i «Steam Labyrinth», som gav klubben dens navn. Lidt som et mørkekammer fyldt med ildelugtende damp, hvor du kan få fat i nogle mænd. Jeg har set meget bedre steder end dette. På væggen finder du NEJ-skilte som «BRUG IKKE SAUNA SOM TÅRNTØRRING» (ja ord for ord  ) eller « PISS IKKE PÅ VARMEENHEDEN»! Dette fik mig seriøst til at bryde ud i grin! Den bedste del af wellness-området er det rummelige spabad. Den lukker ned efter et stykke tid, så du bliver nødt til at tænde den igen. Dette ville ikke være et problem, hvis den tilsvarende knap ikke ville sidde fast hele tiden. Wellness-området er ikke noget sted til afslapning, går jeg ud fra. Jeg kunne ikke se nogen stole til bare at ligge ned. Man skal måske op en anden etage for at gøre det, og det vil jeg gøre lige nu. Den mørke side af labyrinten Efter endnu et dusin advarselsskilte klatrer jeg op ad en anden smal trappe til øverste etage, hvor hytterne er. Hvorfor er det så mørkt herinde? Misforstå mig ikke, jeg forstår, at de fleste fyre foretrækker dæmpet lys i den slags klubber, men det er bogstaveligt talt kulsort herinde. Det er sjovt, at mange fyre laver stor sludder om at bruge offentlige toiletter, brokker sig over, hvor uhygiejniske de er, og så strækker de sig igen ud i en af ​​disse snuskede hytter uden engang at vide, om de ligger i en sædpyt efterladt af fyren før. . Ulækkert! Andre saunaer, jeg har besøgt, er oplyst nok, så du kan se, om sengene inde i disse hytter er rene eller ej. De tilbyder også nogle desinfektionsmidler og håndklæder til at rengøre madrassen selv, før du hengiver dig til seksuelle lege. Hvis du leder efter en blå filmbiograf, finder du den også ovenpå. Det står der i hvert fald på «Sauna Labyrint»s hjemmeside. Jeg gad ikke lede efter den, for jeg synes, den slags biograf er forældet. Forresten: Stadig ingen afslappende stole! Hvor er fyrene? At være en fredag ​​eftermiddag på en regnvejrsdag, skulle man tro, er stedet fyldt med mennesker. Jeg ser nogle fyre her og der. De fleste af dem er fra midten af ​​40'erne og opefter, hvilket er ok. De yngre fyre gør det sikkert også for penge – jeg så i hvert fald ikke noget advarselsskilt, der forbyder prostitution. Kernestedet for mig i en af ​​disse klubber er altid baren. Det er her, du blander dig med andre besøgende, hvor du får en snak, en flirt og øjenkontakt. Normalt er baren også stedet, hvor jeg gerne vil falde til ro. Baren på «Sauna Labirynt» har dog mere en Disco-følelse over sig. Glem alt om hyggelige sofaer og en god kop kaffe. Der er stole og borde indeni og endda en bar til at bestille en øl eller en af ​​de mange alkoholholdige drikkevarer. Bortset fra det, intet sted at hænge ud for længe. Kom ind, men føl dig ikke velkommen! Lad os nu komme til det værste: Ejeren! Han er den temmelig lille, omfangsrige og skaldede fyr, som blev beskrevet i mange anmeldelser før min. Hvis det var for ham, må du hellere lade dine penge stå ved hoveddøren. Han er den slags fyr, du ikke ønsker at møde i et mørkt hjørne af gaden sent om aftenen. Han står der lige bag baren med en af ​​de professionelle massører i klubben. Min tanke fra helt tilbage, da jeg trådte ind i klubben, suser op i tankerne igen. Denne gang føler jeg mig overbevist om, at denne homoseksuelle må være vokset op i det kommunistiske område. Jeg tror ikke engang han er homoseksuel. Han er bare en af ​​disse fyre, der gerne vil tjene penge på sin klub. Den unge fyr, der kiggede på mig fra vinduet, efter jeg var kommet ind i klubben, arbejder også som bartender. De tre fyre lægger ikke mærke til mig, da jeg træder ind i baren. Intet problem, jeg bad ikke om det, men jeg ville i det mindste have forventet et "Hej". Efter at have «tigget» om en drink, spørger jeg også bartenderen, om klubben tilbyder noget som hårgelé. Det er det, jeg er brugt fra alle de homoklubber, jeg har været før. Der ville du også finde et vaskebord til at gøre klar til omverdenen igen. Ikke på «Sauna Labyrint»! Der hænger kun én snusket hårtørrer fra en krog i omklædningsrummet. I hvert fald ser bartenderen helt forbløffet ind i mit ansigt, vender sig om til sin store skaldede chef og gentager min anmodning til ham på tjekkisk sprog. Jeg forventede ikke et positivt svar efter hvad jeg har oplevet i denne joint indtil videre, men det der følger er bare ufatteligt uhøfligt. Hvis blikket ville dræbe, ville jeg være død nu. Fyren begynder at bande mig til på sit modersmål og gør tydelige bevægelser med sine hænder for at påpege, hvor dum jeg er. Jeg står der som en idiot og føler mig fuldstændig flov og dårligt behandlet. Jeg beslutter mig for at tage afsted med det samme, og jeg kommer bestemt ikke tilbage. Min konklusion Dette sted er en rip off. Chefen kan ikke lide udlændinge, selve samlingen er ikke indbydende og behagelig. Hvis der ikke er noget bedre at gøre i Prag, og hvis du er desperat efter noget action, er der helt sikkert bedre steder. Labyrinten hævder at være den største sauna i byen, men hvis du er klog nok, ved du, at større ikke altid er bedre.
J
John

28-Oct-2016

John

Hvad skal man sige ? Måske var du "succesfuld" og spyttede snavs, hvor du kan ... :-)
R
Robo

28-Apr-2014

Bedste sauna i Prag

Den bedste sauna i Prag. Stor sauna, faciliteter er fantastiske! Entré altid 300 CZK. Mange mennesker tager dertil om onsdagen, den bedste nøgne fest i Prag, normalt omkring 6-9 50 personer mere. Mange slags drinks, men tjenere er altid vrede.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.