Sauna Cristal - LUKKET

Sauna Cristal - LUKKET

Sauna Cristal - CLOSED

Placeringsikon

Calle de Augusto Figueroa 17, Madrid, Spanien

Permanent LUKKET.

Lille, lokal homoseksuel sauna i hjertet af Madrid. Sauna Cristal tiltrækker mænd i alle aldre. Funktionerne inkluderer en tør sauna, dampbad, mørkt rum, private hytter, videorum, bar og massage.

Nærmeste station: Retten, Gran Vía

Sats Sauna Cristal - LUKKET
2.1
Publikums vurdering

Baseret på 34 stemmer

C
Carlos

27 Aug 2018

Permanent lukket

Der er ingen sauna længere, det er nu et supermarked.
L
Leo

30 Nov 2017

Uhøflige ledsagere

Meget uhøflig ledsager sent om aftenen. Hvorfor de ikke fyrer ham, ved Herren kun.
B
Berhault

11 Aug 2017

Minerbar

Jacuzzi og pande. Pas de sauna. Il y avait une seule personne en plus de mon par. En katastrofe ce lieu. Dommage car bien situé en plein quartier.
R
Roger

1 Nov 2016

Dårlig

Dette kvalificerer næppe som en sauna. Vi besøgte for nylig, jacuzzien havde ingen vand i det, dampbadet var ubehageligt, og der så ud til at være ingen sauna. Der var ingen kondomer eller glidecreme. Lille overraskelse, at der næsten ikke var nogen der. Jeg har besøgt en række saunaer, men har aldrig følt mig utilpas på den måde, jeg gjorde her.
N
Noel

19-Jun-2016

Værst nogensinde

Vi var i jeres lokaler, og spurgte i en meget venlig tone, om der var noget på færde, hvortil en af ​​jeres medarbejdere svarede "ja meget". Efter at have gået ind bemærkede vi, at vi bogstaveligt talt var de eneste der. Vi bemærkede, meget høfligt, at dette var tilfældet, som den anden medarbejder reagerede ekstremt uhøfligt på, viste skilte osv. Så, da han gik hen til vores skabe, kom han ud og bad os blive, men da jeg rakte ud efter min nøgle, prøvede han. for at gå, greb han mig i armen. Jeg har fotografiske beviser på dette. Jeg vil IKKE anbefale dette [sted] til nogen.
J
Jesse

6-Sep-2015

Gennemsnit

„Sauna var virkelig lille. Meget få fyre i saunaen. Kabinedørene låser ikke, så intet privatliv. Personalet var uhøfligt. Jeg ville vælge en anden sauna, for det koster det samme.
J
John

16-Jan-2015

Superb

Jeg tog til dette sted den 1. januar. Folk kom først meget sent, men da de kom, summede det. Hovedsageligt fyre derinde i 20'erne, 30'erne, der alle er til for sjov. Det er ikke et stort sted, men ryddeligt og rent. Under alle omstændigheder kompenserede kundekredsen for eventuelle mangler på det faktiske sted. Det er også meget nemt at finde. En strålende start på det nye år!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.