Pennine Sauna

Pennine Sauna

Placeringsikon

96 Rochdale Road, Oldham, Storbritannien, OL2 7BS

Denne homoseksuelle sauna i Oldham ligger lige uden for byens centrum. Har tendens til at tiltrække mere modne mænd.

Fri-for-alle-attituden går her med masser af cruising, nøgne nætter, ser og sjov i de mørke rum, sauna og dampbad. Drikkevarer og snacks til rådighed. Får travlt om eftermiddagen i weekenden.

 
Sats Pennine Sauna
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 265 stemmer

G
Graham

25 Aug 2021

G

Aldrig været i. Hvor er indgangen til saunaen
D
Dave

18-Sep-2021

shabby

1. gang efter lockdown. Har gået her i 15 år + nu har akut behov for en renovering. Lurvet møbler, dårlig dekoration fra 90'erne. Hvad har de lavet i lockdown? Bestemt ikke renovering - vender ikke tilbage, før de opgraderer samlingen.
J
Joe

19 Aug 2021

Første gang på besøg

Hej undskyld alle spørgsmålene! - hvad er åbningstider? - hvornår er bedst for unge mennesker? - er det bare på hovedvejen i nærheden af ​​vaskeriet? - ikke ude i øjeblikket er det diskret?
J
Jay

28-Sep-2021

Vil du gå sammen?

Hej Joe, Har aldrig været mig selv før og i samme situation, hvor jeg ikke var ude. Jeg er 23 og lokal. Vil virkelig gerne gå, men hårdt første gang
J
Jay

23 Aug 2021

Første gang på besøg

Hej Joe, det vil også være min første gang, virkelig nervøs, men ved, at når jeg først er derinde, vil det være fantastisk.
p
paul

18-Jul-2021

Åbner 19/7

Saunaen åbner 12.00 19/7. Vi ses hele onsdag!
M
Michael

10 Aug 2021

mike

hvordan kommer jeg ind
p
paul

14-Jul-2021

Åben endelig!!

Saunaen åbner 12.00 mandag d. 19/7. Fantastisk... vi ses der.
K
Kenny

14-Jul-2021

Nervøs

Jeg er bi 58. Lyst og nysgerrig efter at komme på besøg. Dog lidt nervøs for at besøge mig selv.
J
Jay

23 Aug 2021

Jeg er også nervøs

23-årig bi meget nysgerrig, men aldrig været til noget lignende har altid været en fantasi. Er der nogen, der vil give mig et råb på forhånd for at mødes og gå?
I
Ian

8 Aug 2021

Vil også gerne prøve

Vestlig besøgende, der også gerne vil besøge, ældre moden fyr, der bor på et hotel i Castleton og alene. Har brug for noget sjovt selskab, men vil gerne gå med nogen i stedet for som en enspænder.
M
Mike

28-May-2021

Altid sjovt at få.

Jeg har været her i maj lejligheder. Ser altid ud til at være en stor vilje flok fyre. Aldrig for påtrængende. John vil ofte gå ud af hans måde at sikre, at din tid her er underholdende. Rul på slutningen af ​​lockdown.
p
paul

18-Jul-2021

Åbner i morgen. 19/7

Ja, det er sandt efter al den tid, deres optagede besked siger, at de åbner kl. 12.00 19/7. Vi ses hele onsdag!!!
J
Jay

9-Jul-2021

Jay

10 dage nu gutter, hvem ser frem til noget sjov?
J
Jo

16-Apr-2021

BiGuy

Fantastisk oplevelse, elsker de ældre fyre og får masser af opmærksomhed. Kan mærke mig selv og være plejefri. Elsker det.
p
paul

20-Jul-2021

Giv det en chance

Vær ikke bange, hvorfor ikke ringe op, før du går og forklare dem dine bekymringer. De er meget søde og vil gøre alt for at gøre dig komfortabel. Du kan måske aftale med dem at gå tidligt ind. Så kan du sidde i loungen og se folk ankomme. Folk vil sige helvede, og når det er behageligt, kan de vove sig rundt. Held og lykke.
M
Mark

30-May-2021

Ikke været i over 5 år

Ringede ind hver anden uge med en ven, en ældre mand var et fantastisk sted, der havde privatliv eller kunne lade døren stå åben på værelset og føle sig sikker, kommer på egen hånd på onsdag - kan ikke vente med at være fri, fantastisk personale.
p
paul

6-May-2021

Hvornår åbner den

Hvis du hører, at den åbner, vil du poste detaljer her? W3 Blackpool åbnede 17/5 tjek deres hjemmeside.
J
J

5-Apr-2021

Jake

Nysgerrig fyr, der vil have noget sjovt at eksperimentere. Vil du komme her, når lockdown slutter - er der nogen dag, hvor der normalt er et yngre publikum?
A
Andy

30-May-2021

Dreng din dreng

Jeg er 23, og da jeg var der sidst, hyggede jeg mig virkelig, fik prøvet noget nyt, da jeg er slank, sad jeg i brusebadet ti minutter senere.
B
Bobby

5-Apr-2021

Chris

Venligt, uhøjtideligt sted med en blanding af modent og yngre. Jeg har besøgt et par gange, og altid formået at koble op med villige mænd, enten i dampbadet eller baglokalet, en til en eller gruppehandling. Der er et par private værelser, hvis du er genert. Anbefalede
l
lee

16 Dec 2020

Lee

Fantastisk sauna. Jeg er en ung fyr, der elsker ældre og der er masser, men også nogle unge som mig. Savner det sjove, men jeg byder på nogle på parkeringspladsen bagved tidlige hverdage om morgenen ;-)
D
Donald

23-Mar-2021

Lee

Det lyder som om du er interesseret i noget sjov og masser af tid til mere, min første gang jeg besøger en saunaklub - ser frem til slutningen af ​​lockdown.
J
Jay

26-Jan-2021

Jay

Hey Lee, ønsker at besøge en sauna for første gang som en 22-årig bi for at lære en hel del. Ville jeg passe ind, meget åben over for det jeg er til!
O
Oliver

23 Nov 2020

Leder efter førstegangsbesøg dec-jan1

35 år gammel Venter på, at lockdown bliver ophævet, så planlægger du at tage til denne sauna for første gang. Nogle ideer, hvornår det er bedst at tage afsted/hvornår den mere modne mand deltager? Tak
g
george

24-Jun-2020

Min yndlings sauna

Fantastisk sjov i mørkerummet. Altid masser af sex. Livlig i dampbadet også. Modent, venligt publikum, god hjemmelavet mad. Poppers til salg, masser af pubber i nærheden. Hvad mere vil du have!!! Rul på slutningen af ​​lockdown.
M
Mark

21 Nov 2020

Slut i sigte!

Med udsigt til en vaccine i det nye år er enden i sigte for virussen, og saunaen åbner igen. Jeg kan ikke vente med at begynde at nyde mine lørdag eftermiddage der igen.
K
Karl

6-Oct-2019

Karl

Bare for at sige. Jeg er kommet til denne sauna på improviseret basis i et par år, og det er fantastisk. Nej, der afspilles ikke videoer på hver væg, der er ikke herlighedshuller med få fods mellemrum eller en labyrint at fare vild i... Men det er et lille sted, det er intimt, hvis du går, fordi du vil finde et sted at mød liderlige Bi og Gay Men, så er du landet på benene. Kundekredsen er ældre (dog ikke udelukkende), meget venlig atmosfære og masser af frigjort sjov - det åbnede mine øjne på en fantastisk måde! Læg dertil god billig mad og strålende værter, jeg synes, at enhver Bi og Gay Man bør besøge. Karl, Manchester (52 år).
J
J

6-Feb-2021

Mr

Det er dejligt at læse din anmeldelse Karl. Jeg har bestemt lyst til at besøge. Lyder ideelt.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.