Metro Club Milano

Metro Club Milano

Milanos mest populære gay sauna.

Metrò Club Milano

Placeringsikon

Via Giovanni Schiaparelli 1, Milan, Italien, 20125

Metro Club Milano
Milanos populære gay sauna i 3 etager. Metrò Club har en stor jacuzzi, sauna, lille fitnesscenter, massage, opretstående solariekabine og loungebar, der serverer drinks og snacks.

Gratis buffet hver 1. og 3. søndag i hver måned. ANDDOS Club-kort kræves.

Ugedag: 12:00 - 01:30

Weekend: 12 - 00

Nærmeste station: Centrale FS, Sondrio

Funktionalitet:
bar
Café
Fitness
Jacuzzi / varm pool
Massage
Sauna
Dampbad
Sats Metro Club Milano
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 78 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

m
moscardini

14-Apr-2019

Bedstefar

Beliggenhed: Fremragende. Et stenkast fra hovedbanegården. Type kunde: For ti år siden blev den besøgt af mange smukke fyre, og man kunne have det rigtig sjovt. I de senere år er der sket en uforklarlig stigning i antallet af ældre. I nogle år nu er vi sjældent gået ind for at se, om situationen bliver bedre, men vi bliver skuffede hver gang. Også lørdage og søndage er det fyldt med gamle mennesker, der går haltende. Struktur: Intelligent. Nok rummelige skabe (spørg efter større, hvis du skal have en masse ting). Ikke dårligt det tyrkiske bad med skjult område. Idéen med det mørke rum på loftet er også god, men det bør renoveres, fordi det filtrerer meget lys. Spabadet er lille, men for en sauna i centrum er det fint. Renlighed: Fremragende. Priser: Tilpasset sauna i centrum af Milano. Råd til kunder: Tag dertil, hvis du vil slappe af et par timer i et rent miljø. Du kan vente timer, før en sød mand kommer ind.
V
Visitor

13-Apr-2019

Spørgsmål

Har du aldrig tidligere været i sauna i udlandet, er dresscoden kun et håndklæde viklet rundt om taljen og nøgen sauna, spabad? Eller shorts under håndklædet? Tak
F
Fabio

25 Dec 2018

sauna

Meget hyggelig og smuk sauna.
A
Anni

14-Feb-2018

jeg mediterer

Jeg kom til leje drenge, men jeg så ingen. Receptionen fyr meget smuk Barmen virkelig hjælpsomme og taler godt engelsk. Men jeg kommer ikke tilbage igen.
m
mm

25-Oct-2017

Ikke så specielt, men ikke dårligt

Denne sauna er ikke så stor: 3 små etager, men kun i den dybere er der virkelig action. Kunder er GAMLE (omkring 45-60 år), men hvorfor laver du ikke en ung dag? Alle saunaer i verden gør det, og unge fyre er glade for at møde andre unge fyre! Det mørke rum er lille, og det er svært at gå igennem. Poolen er ny, og den er ok. Hele strukturen trænger til en restyling. Sauna er ok, men det trænger til en forandring!
D
David

26-Feb-2017

Ikke for turist!

Dette sted er sindssygt! Hvis du vil med, skal du have medlemskort - du kan købe det der for 10€. Jeg spurgte fyren i receptionen, at jeg bare er en besøgende og ikke behøver medlemskab, men hvis han vil have mit pas, er det ok, men han sagde, at det var umuligt. Jeg skal betale 18€ entré + 10€ medlemskab! 28€ er alt for meget! Jeg forstår ikke denne dumme medlemspolitik! Jeg har set sådan en gang i Singapore i gay sauna, men hvis du er besøgende, behøver du ikke betale for det! Du skal blot vise dit udenlandske pas og kun betale entré! Jeg anbefaler ikke dette sted, så længe de ikke ændrer den dumme medlemspolitik!
C
Chris

12 Nov 2018

Normal

Det er overalt i Italien... Og du kan bruge det samme kort overalt. Ps. I Singapore skulle jeg som besøgende også betale et medlemsgebyr... Måske ikke det bedste eksempel... Plus at sammenligne æbler med appelsiner hjælper ikke nogen her.
M
Misha

10-Mar-2017

Det er normalt

Dette er en ganske regel i Italien, fordi den slags steder har ret til at blive anerkendt af loven som "kulturelle foreninger". Til forskel fra en almindelig virksomhed betaler "kulturforeninger" næsten 0 skat. Men for at være juridisk anerkendt skal de ved lov kun tillade associerede. Hvis de lukker nogen ind uden medlemskab, og de får besøg af politiet, lukker de stedet ned... så de er åbenbart ligeglade med, om du er engangskunde.
J
James

10-Jun-2016

Sauna bar

Jeg har været der fredag ​​eftermiddag. Rent sted, og de har også eskorte, og de opkræver 50 euro. Det var tomt, ingen der kun de små, disse skabe ser utrygge ud, og der er ikke kameraovervågning. Det føles rigtig dårligt. Jeg kommer aldrig tilbage.
M
Muh

30-May-2016

Ting er forbløffende nice og venlige

Mandag er ikke en sjov dag i Milano, da de fleste arbejder, men tingene er virkelig søde, og fyren i receptionen var fantastisk. Han er meget venlig, og han kan godt engelsk. Det anbefales ikke at komme på mandag, men prøv lykken i weekenden eller andre hverdage. Ting er virkelig rart, du vil helt sikkert nyde denne olace
H
Horny

6-Feb-2016

god oplevelse

Vi, 51 og 42, gik en sen fredag ​​eftermiddag og fandt et godt mix publikum på ca. 40 fyre. Forskellige aldre, racer osv. Stedet er rent og dufter frisk. Personalet gør ikke en indsats for at få dig til at føle dig velkommen, men de er bare arbejdere for penge og ikke ejere. Vi vil anbefale stedet sent på eftermiddagen.
J
Jimmy

23 Aug 2015

Dejligt sted og service, ældre klienter

Har været en lørdag eftermiddag. Hvis du er til ude af form ældre mænd, er dette sted for dig. Jeg gik efter 10 minutter.
A
Anthony

2 Aug 2015

Fantastico

A me piace molto li perche tutto sono gentile e la sauna e pulita
e
enrico

16-Jul-2015

information om massage

Sono stato alcune volte nella vostra sauna e non avevo mai capito ci fosse la possibilità di avere massaggi. Vorrei avere maggiori informazioni al riguardo (costi, massaggiatori e possibilità di prenotazione) Grazie enrico
M
Mario

30-Apr-2015

Godt, men kunne være bedre

Første gang i denne sauna for mig. Det er rent og nemt at komme til, da det er så tæt på hovedbanegården. Stor, omend en smule spredt. Jeg besøgte en mandag eftermiddag, og jeg var overrasket over fremmødet (igen, nærheden til stationen må være en afgørende faktor for at skaffe forretninger). Blandet skare af unge og modne mænd. Spabadet er bestemt rummeligt, men alle tre saunaer er til den hyggelige side. Ting, jeg ikke kunne lide: de bedste brusere var på første sal, mens boblebad og saunaer alle var på nederste etage, hvilket betyder, at jeg var nødt til at fortsætte frem og tilbage. Entreen er også alt for høj i forhold til, hvad de tilbyder: Jeg havde allerede kortet og måtte betale 18 euro (!) i et par timer.
J
Jose

29-Mar-2014

ArciGay Club-kort kræves

Jeg er brasiliansk og bliver i Milano den 10. til den 15. april. Jeg har ikke ArciGay Club-kortet, som kræves til dig. Hvordan kan jeg få et kort som dette? Hvad prisen?
T
TGE

29-Mar-2014

Metro Club Milano

Du kan købe et kort på døren - bare sørg for at tage billed-id med dig, der viser din alder.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.