Mar Bella Beach - nudiststrand

Mar Bella Beach - nudiststrand

Mar Bella Beach - nudist beach

Placeringsikon

Mar Bella Strand, Barcelona, Spanien

Mar Bella Beach - nudiststrand
Selvom Mar Bella er kendt som Barcelonas eneste nudiststrand, tiltrækker den lige så mange homoseksuelle solbadere, der foretrækker at beholde det grej undercover, som dem, der er glade for at lade det hele hænge ud.

Strandsæsonen starter omkring begyndelsen af ​​maj, med højsæsonen i august. Dette er den mest populære 'gay' strand i Barcelona, ​​men den er også den længst væk fra byens centrum.

Tag metroen til Poble Nou (gul linje - L4), hvorfra det er cirka 10 minutters gang til stranden. Eller tag bus 41 og stå af ved Parc esportiu de la Mar Bella. En taxa fra Eixample vil koste omkring 10 €.

Tip:  Der er et fremragende udvalg af meget gode caféer og restauranter i den nærliggende Rambla del Poblenou - omkring 5 minutters gang fra stranden.
Funktionalitet:
bar
Beach
Café
Restaurant
Sats Mar Bella Beach - nudiststrand
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 59 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

P
Phil

3-Jun-2019

Mar Bella, jeg ville ikke kalde det en nudiststrand.

Har været der søndag den 2. juni. Vejret var fantastisk, så stranden var overfyldt. Det er en dejlig og ren strand og blandet publikum med klart mange homoseksuelle. Hustlers sælger øl og vand er en smerte, som de bliver ved med at bede dig om at købe hele eftermiddagen. En ting, der på en eller anden måde var skuffende, det siges at være en nudiststrand, men når du går nudist der, er du en af ​​de meget få. Lad os sige, at på 500 mennesker vil du se 5 nudister, alle resten er iført badetøj. Men for at være ærlig foretrækker jeg Mar Belle over Barcelonetta Beach. ;-)
G
Guilherme

18 Aug 2018

Fantastisk strand!

På trods af at den er overfyldt om eftermiddagen, er stranden fantastisk, uden bølger. Det er at foretrække at ankomme om morgenen, hvis du vil have en god plads og lidt ro. Ikke desto mindre er det umuligt at få en lille lur og ingen støj med alt det, der kommer og går i løbet af hele dagen, hvor fyrene sælger drinks! Nogle nudister der, hvilket ikke var et problem.
J
John

16-Jun-2016

Godt sted

Blandet nudist/badedragt. Meget afkølet... Fantastiske faciliteter, masser af dejlige drenge. Hvad mere kan man ønske sig?
g
gerard

28-Mar-2016

Mar Bella - "Nudiststrand

For en strand, der beskriver sig selv som en "Nudiststrand", er der få om nogen mennesker nøgne at dømme ud fra billederne, der ledsager denne anmeldelse. Der er faktisk ingen nøgne mennesker!
T
TGE

28-Mar-2016

Mar Bella Beach - nudiststrand

Mar Bella er en nudiststrand (vi har selv været der en del gange). Billederne blev dog taget på en af ​​de travleste dage under den årlige gay Circuit Festival. I løbet af festivalugen bærer de fleste fyre badetøj, men bestemt ikke alle.
S
Sam

8-Oct-2015

Åbning

Hej jeg vil gerne, hvis stranden stadig er åben, jeg kommer på lørdag
A
Ade

12-Apr-2016

Er dette en homoseksuel strand?

Nej Sam, den pakkede sammen og flyttede ind i landet til Madrid..Var der i august sidste år. Jeg så ingen handling eller ret mange homoseksuelle for den sags skyld på hele dagen. Det virkede meget "familieorienteret". Dvs skrigende børn.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel