Læderklub - LUKKET

Læderklub - LUKKET

Leather Club - CLOSED

Placeringsikon

Calle de Pelayo 42, Madrid, Spanien, 28004

Læderklub - LUKKET
Gay cruise & læderbar i Chueca på tre niveauer med store krydstogtområder. Dresscoden er ikke streng, så hvis du ikke kan lide at have på, men elsker at se, er dette stedet for dig.

Hovedsageligt modne mænd. Sjovt og venligt personale.

Hverdag: 8 - 11

Weekend: 8 - 11

Nærmeste station: chueca

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Musik
Sats Læderklub - LUKKET
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 67 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

B
Brad

31 Dec 2019

Besøgende skal være forsigtige med lommetyve

Stjålet iPhone inden for 15 minutter efter ankomst til baren. Jeg bebrejder ikke etableringen, men besøgende bør være EKSTRA forsigtige med lommetyve. Lommetyve arbejder muligvis i par og mål i mørke områder.
N
Nicholas

7-Sep-2019

Du burde tjekke det ud

Mest fædre, men et par yngre fyre den aften, jeg var der. Venlige bartendere. Cruisy sted med 2 store værelser bagved. 12 eller deromkring små sengebåse. Nogle med huller. et lille mørkt rum med perforerede vægge for at tillade en smule lys. Ingen dækning. Køb en drink, og den anden er billigere med den kupon, de giver dig. Sjovt sted uden at være uhyggeligt.
L
Lello

28-Jan-2019

For Hvem elsker olderman

Dejligt palads for dem, der elsker ældre 50+ 60+ Meget rene og smukke sølvmænd
J
Josh

10 Nov 2017

Jeg anbefaler ikke til unge mennesker

Stedet er pænt, rent osv. Men publikum er kun 50+. Jeg er 22, og der er ingen i nærheden af ​​min alder her. Hvis du kan lide 50+ mænd, vil jeg sige, gå efter det, ellers ikke at komme her er spild af tid. Og personalet er uhøfligt over for udlændinge... Generelt var det det værste sted, jeg gik i mit liv... Men igen, det er min opfattelse af det. Og selv mellem de ældre fyre er der ingen handling, så måske andre steder er bedre end her, hvis du kan lide 50+ år gammel... Håber denne anmeldelse hjælper
M
Marco

5-Oct-2014

Variation og ingen dresscode

Jeg kan godt lide de mange forskellige mænd, der kommer her fra ung til gammel. Du behøver heller ikke tage dit tøj af og bekymre dig om det, virkelig træt af for mange barer, der kræver nøgen nat eller en bestemt dresscode. Hvis du vil klæde dig på en bestemt måde eller være nøgen, kan du gøre det her. Hovedsageligt er det en jeans en t-shirt slags publikum.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.