La Muralla - lukket

La Muralla - lukket

Ibizas eneste krydstogtklub for homoseksuelle.

La Muralla - closed

Placeringsikon

Sa Carrossa 3, Dalt Vila, Ibiza, Spanien, 7800

La Muralla - lukket
I begyndelsen af ​​2017 meddelte ledelsen, at La Muralla ikke er LUKKET permanent 

La Muralla er den eneste homoseksuelle krydstogtklub i Ibiza Town med påklædningskoder og forskellige temafester. Baren er åben hver aften i ugen om sommeren (maj-september) og weekender i oktober.

Denne 'no-attitude'-bar kun for mænd tager rimelige drinkspriser og, mens den har strenge dresscodes, byder den alle velkommen uanset alder, størrelse eller udseende. Entrégebyret på 12€ inkluderer en drink.

Beliggende inde i Dalt Vila volde (ironisk nok kun få skridt fra det lokale kloster). Let at finde - gå op ad hovedrampen fra byen til Dalt Vila. Når du er indenfor, drej 180° og gå op ad bakken med voldene på din venstre side. La Muralla er til højre for enden af ​​denne gade.
Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Musik
Sats La Muralla - lukket
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 38 stemmer

J
Josh

9-Oct-2016

Dette sted er fantastisk

Gik i oktober en torsdag aften, og selvom det ikke var voldsomt travlt, hyggede jeg mig med et par varme fyre (især havde det sjovt i slyngen) og nød min gratis drink, der var inkluderet i den rimelige indgangspris på 12 Euro. Ejeren/barmanden var meget venlig og vi snakkede meget. Et rent, ikke-attitude sted, som jeg helt sikkert vil besøge igen.
E
Eric

30-Sep-2016

God fornøjelse!!!

Jeg er virkelig bundet af denne stil af kommentarer. Dumme mennesker, der sender dårlige anmeldelser, bare fordi de ikke har haft succes. La Muralla er den eneste cruisingklub på Ibiza. Vi skal nyde det. La Muralla tilbyder forskellige områder med mere eller mindre lys. Alle kan finde det bedste til ham. Nogle fyre er nødt til at se dem i et spejl, måske kommer problemet fra det billede, der tilbyder den anden.
V
Visitor

23-Sep-2016

Det er ikke cruising club

Jeg besøger der i sidste måned, faktisk er det ikke en bandeklub, det er kun et "action" sted, intet mere... for mørkt og ubehageligt miljø. Det eneste gode punkt var venligt personale. Vil ikke tilbage der igen!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel