La Base BCN Gay Barcelona Cruise Club Cabins

La Base BCN - LUKKET

La Base BCN - CLOSED

Placeringsikon

Carrer de Casanova 201, Barcelona, Spanien, 8011

La Base BCN Gay Barcelona Cruise Club Cabins
Permanent LUKKET (Januar 2018)

Gay krydstogtklub med moderne faciliteter og forskellige temaaftener, fra Badetøj til Naked - tjek hjemmesiden for detaljer.

La Base har 3 zoner. Den første byder på kahytter med herlighedshuller. Yderligere to store områder har senge og masser af plads til sjov og leg. Der er en garderobe og en bar.

Nærmeste station: Hospitalsklinik, Diagonal

Sats La Base BCN - LUKKET
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 7 stemmer

N
Number13

25-Jan-2018

Ikke sikker .... lukket.

Fyre. Site/faceboo slukket. Gik til denne adresse (i dagtimerne) og kunne ikke finde denne klub. Jeg troede, det var lukket.
H
Hot

19 Nov 2016

Tom

Jeg ville tjekke denne bar ud. Da det er ude af området homoseksuelle forventede ikke for meget. Temaet for den aften var bjørne og fars. Jeg ankom lidt efter midnat. Du skal betale 10 euro entré, men få 1 drink gratis. Det var forventet at klæde sig af og gå rundt i dit undertøj. Stedet var totalt tomt, bortset fra 1 kunde... det var en stor skuffelse... der kom heller ikke flere kunder på den 1.5 time jeg var der. Sandsynligvis er baren ikke godt placeret. Det har et dejligt stort mørkerum med nogle faciliteter. .. men det hjælper ikke, når ingen er der... ærgerligt, det kunne have været et godt sted.
J
Jaime

27-May-2015

la base bcn

Den nye, kun et år, meget ren. Vi venter på dig.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel