JackieO' Town Bar

JackieO' Town Bar

Populær homoseksuel dansebar ved vandet med en fantastisk stemning.

JackieO' Town Bar

Placeringsikon

Paraportiani Waterfront, Mykonos, Grækenland

I dag: Natlig dragshow (i sæson) - Hver lørdag
I morgen: Natlig dragshow (i sæson) - Hver søndag

Måske Mykonos' mest berømte homobar. Du vil opdage, at det meste af LGBT-samfundet er på vej til Jackie O's Mykonos om aftenen, så hvis du leder efter et sted at afslutte din nat, så er dette stedet at være. Jackie O' har en stor terrasse med udsigt over havet.

Beliggende ved havnefronten Paraportiani, nær cruisepladsen for homoseksuelle. Fantastisk sted at tjekke mængden, få et par drinks og / eller danse indtil solopgang. Trendy skare, venligt personale og altid en god stemning. Regelmæssig træk viser også.

Jackie O' driver også den populære Jackie O' Beach Club placeret ved Super Paradise Bay.

Mon:20: 00 - 05: 00

Tir:20: 00 - 05: 00

Ons:20: 00 - 05: 00

Tor:19: 00 - 05: 00

fre:20: 00 - 05: 00

Sat:20: 00 - 06: 00

Sol:20: 00 - 05: 00

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Sats JackieO' Town Bar
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 27 stemmer

J
Joe

26-May-2023

Skuffet

Forventede mere pulserende natteliv på en legendarisk ø som Mykonos. Der var mange hetero kvinder på stedet, kedelig atmosfære og drinks er latterligt dyre. Jeg betalte 11 euro for en øl og mistede interessen for at købe flere drinks. Du kan få øl for 3 euro andre steder i Mykonos. Ikke noget her.
F
Flinn

1-Jun-2021

Homoseksuel venlig.

Dette er mere klassificeret som en homovenlig bar end noget andet. Ren homoseksuel, gå andre steder hen.
J
Jason

9 Aug 2020

Fantastisk at være tilbage

Det er dejligt at være tilbage hos Jackie O's, og det er bestemt et mere homoseksuelt publikum i år, fordi færre heteroseksuelle par rejser til Mykonos efter co-vid. Så glad for at være tilbage til hvad der føles som mit andet hjem!
P
Paora

21-Sep-2017

Er der en homoseksuel Mykonos?

Indelukket personale, fuld af hetero par, ikke hvad jeg forventede fra Mykonos' førende homoseksuelle spillested! Fantastisk beliggenhed & indretning og musik!
A
Alan

28 Aug 2017

Bedste homoseksuelle bar i Mykonos

Kom under Xlsior. Dette er den mest populære homobar. Ret stille indtil midnat. Bliver pakket efter det og festen går indtil solopgang. Beliggende ved vandkanten. At sidde udenfor er ikke en mulighed, da vandet sprøjter ud på fortovet. Godt drikkevarer er omkring 12 €. To niveauer med samme musik på begge niveauer. Baren er lille, så ingen klubbelysning. Musik er en blanding af gamle og nye klubhits sammen med popmusik.
T
Tom

10 Aug 2017

Ikke homoseksuel nok

Stedet var fyldt, desværre ikke med den mængde, vi håbede på. For det meste straight og mange (fulde) kvinder. Musik var ny og gammel popmusik, men ingen danse- eller klubmusik. Atmosfæren var, hvad du kan forvente af et publikum som dette. Intet som den glade, men ladede stemning, homobarer og klubber normalt har. Virkelig skuffet og gik tidligt.
C
Clubbing

5 Aug 2017

Ingen dans

Omkring 30 af mine venner sagde alle, omg Mykonos er fremragende til clubbing, og du skal gå til Jackie Os, du elsker at danse, og du vil elske det. Løgn, fuldstændig løgn. Ingen danser, divaer overalt, hvor du ser ud, står bare og nipper til deres 15€ øl, (åh ja, jeg fik en øl og en cola, 25€ pls. Lol). Tag til Paris pls for den homoseksuelle scene. Du vil have så meget sjovere og være meget mere tilfreds i alle forstand af ordet.
m
michael

25-Jun-2017

Træt og forældet

Samme trætte gamle drag queen, der laver den samme trætte gamle rutine, i de samme trætte gamle netstrømpebukser, der mimer dårligt til et par sange - hvornår blev det homoseksuelle samfund så accepterende over for lave standarder? - Drikkevarer er dyre, og det forventer jeg af enhver ferieø, men endnu dyrere, når jeg har mistanke om, at de er blandet med [andre ingredienser - modereret].
E
Eric

3-Jun-2014

Dejlig homoseksuel bar med et sejt publikum

Denne berømte bar er fantastisk til et par drinks og en lille smule dans. Drikkevarer er til den dyre side, men du kommer til at møde det fedeste publikum, både lokale og turister. Normalt meget travlt og byder på dragshows. JackieO' er meget nem at finde. Du kan ikke gå glip af det.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.