HAVN

HAVN

Trendy homobar i hjertet af Schöneberg.

HAFEN

Placeringsikon

Motzstraße 19, Berlin, Tyskland, 10777

HAVN

Beliggende i hjertet af Schönebergs homoseksuelle distrikt er HAFEN fortsat et trendy og populært homoseksuelt vartegn med regelmæssige arrangementer, fester og quizshows.

Afslappet atmosfære og cool personale er blandt dets salgsargumenter. Baren får ekstra kultstatus for angiveligt at blive besøgt af det virkelige liv Sally Bowles tilbage i kabaretens dage.

Ugedag: 20:00 - 04:00

Weekend: 20 - 00

Nærmeste station: U: Nollendorfplatz

Funktionalitet:
bar
Musik
Sats HAVN
3.9
Publikums vurdering

Baseret på 26 stemmer

O
Ofek

29-Sep-2019

Pas på fra tyve

Pas på tyve, der kan arbejde i samarbejde med bartenderne! Desværre var vores besøg der ikke så stille, som vi forventede - fordi vi blev bestjålet. 2 venlige mænd beder om at slutte sig til os ved vores bord, og da vi så var udenfor og røg, stjal de vores jakker fra vores pladser. I vores tilfælde endte det godt, efter at vi skulle jagte og konfrontere dem, så de gav vores ting tilbage. Vi fortalte bartenderne, hvad der skete, og bad dem om at fjerne en af ​​tyvene, der blev der, fra baren. De nægtede at gøre det og forsøgte at ignorere, hvad der skete. Mit råd er at holde sig væk fra dette sted, og hvis du tager dertil, bliv opmærksom!
E
Evan

16 Aug 2019

Fortov drikker

På en varm augustnat var dette det rigtige sted for en øl udendørs. Den eneste bar i Schöneberg, der tiltrak et publikum. Mest mænd i halvtredserne. Dejlig stemning.
C
Carl

14 Nov 2017

Et af mine foretrukne hangouts i området

Dette er gay pride-historie og stadig et fantastisk sted. Meget travlt udenfor om sommeren indtil meget sent. Og nogle gange med meget gode fester. Homoseksuel blanding i alle aldre.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel