Chiringuito BeGay gay Barcelona strandstole

Chiringuito BeGay

Chiringuito BeGay

Placeringsikon

Mar Bella Strand, Barcelona, Spanien

Chiringuito BeGay gay Barcelona strandstole
Homoseksuel bar og restaurant Chiringuito er blevet internationalt kendt som omdrejningspunktet for det homoseksuelle strandliv i Barcelona, ​​der ligger lige ved Mar Bella nudiststranden.

Restauranten tilbyder et anstændigt udvalg af lette retter, salater, varme bagetter og et udvalg af mere omfattende hovedretter. Baren tilbyder et stort udvalg af cocktails, øl, protein shakes, juice og kaffe.

BeGay lejer også liggestole og parasoller ud. Populær fra maj og fremefter og usædvanligt travl i august. Book på forhånd, hvis du vil have et bord til frokost i højsæsonen.

Chiringuito er vært for særlige begivenheder i løbet af sommermånederne - tjek deres hjemmeside for dagsorden.

Ugedag: kl. 9-2

Weekend: 9-2

Funktionalitet:
bar
Beach
Café
Musik
Sats Chiringuito BeGay
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 12 stemmer

c
carl

27-Jun-2016

Ventede - derefter venstre

Gik til denne bar/café. Jeg satte mig og ventede omkring 20 minutter, før en af ​​de svimle tjenere besluttede at bringe mig en menu. Jeg ville have frokost der, da udsigten var god, men når først menuen var givet, var der ingen, der fik øjenkontakt eller kom tilbage til mit bord for at se, om jeg var klar til at bestille. Jeg bemærker også meget uhøfligt uhøfligt utrænet personale i kundeservice, jeg bemærker, at en tjener havde en burger, men hun vidste ikke, hvilket bord bestilte den. Så kom en tjener med en øl til mit bord, og jeg svarede, at jeg ikke bestilte, men efter det ventede jeg omkring 20 minutter mere og stadig ingen kontakt med tjenerne. Så jeg rejste mig og gik. Meget dårlig oplevelse og rigtig dårlig kundeservice.
t
toni

28 Aug 2014

Frygtelig

Frygtelig un margarita caliente servido en vaso gordo casi sin hielo. El bar vacio y problemas para pagar no ir!!!!!
W
Wang

14-Jul-2014

NiCr

Jeg har været der. Gode ​​drinks med god musik.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.