EAGLE Wien

EAGLE Wien

EAGLE Vienna

Placeringsikon

Blümelgasse 1, Wien, Østrig, 1060

EAGLE Vienna (1990) ligger midt i "gay mile"-distriktet og er en internationalt kendt homokrydstogtklub for læder- og fetichfans.

Dens rustikke omgivelser giver masser af plads til at lege, med vådområde, slynge, sengebåse og mørke hjørner. Der er en stor bar med XXX-film og en sexbutik, der sælger legetøj og tilbehør.

Ugedag: 21:00 - 04:00

Weekend: Lør 21:00 - 04:00

Nærmeste station: U3: Neubaugasse

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Maze
Shop
Sats EAGLE Wien
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 51 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

R
Richard

17-Feb-2022

Arven efter Rudi...

......og det er i ordentlige hænder:-) Jeg kan rigtig godt lide måden ledelsen har fornyet sig på og ideerne til omsætning... Lederen (jeg ved ikke hvem han er...)er meget klog, han har lavet og bevaret et kvalitetssted i Wien. Kæmpe respekt - Rudi ville være stolt!
D
David

21-Apr-2019

bar + baglokale

Fantastisk bar, typisk "ørn" stemning. Jeg er amerikaner og taler ikke tysk, men alle var søde ved mig, når de bestilte drinks osv. Baglokalet var aktivt, og alle slags fyre var der og legede. Som overalt i Wien er baren tåget af cigaretrøg, og det var svært at blive der i mere end 45 minutter på grund af det. Jeg vender tilbage til Wien, når de indfører rygeforbud på offentlige steder. Hvis det sker, vil Eagle være først på min liste.
F
Franz

10-Feb-2020

Hej igen forhåbentlig

Hej David. Rygeforbuddet er siden 1. november 2019 virkelighed. Vi håber at kunne tjene dig én gang, når du kommer tilbage til vores smukke by.
M
Marlon

14 Dec 2018

Engelsk ikke velkommen

Baren er okay, men de byder ikke englændere velkommen. Jeg ved ikke, hvad det er, men i det øjeblik, du taler engelsk, ignorerer barpersonalet dig.
L
Liam

23-Jul-2016

Amerikaneren er ikke velkommen

Pas på, i det øjeblik du åbner munden for at bestille en drink på engelsk hader enhver person, at du er der! Spring over det og gå til den røde løber, havde en bedre tid der.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel