Gøgereden

Gøgereden

The Cuckoo's Nest

Placeringsikon

Nieuwezijds Kolk 6, Amsterdam, Holland, 1012

Populær homoseksuel krydstogtsklub, lige rundt om hjørnet fra The WEB. Cuckoo's Nest, som åbnede i 1984 som en læderbar, tiltrækker fyre i alle aldre.

Der er en almindelig bar i stueetagen. Kælderen har et meget stort legeområde med en labyrint og private hytter. Handlingen starter tidligt om eftermiddagen og bliver som regel travl efter arbejde og sidst på aftenen.

Mon:13: 00 - 01: 00

Tir:13: 00 - 01: 00

Ons:13: 00 - 01: 00

Tor:13: 00 - 01: 00

fre:13: 00 - 02: 00

Sat:13: 00 - 02: 00

Sol:13: 00 - 01: 00

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Maze
Sats Gøgereden
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 31 stemmer

G
Gilles

24-Mar-2018

Enfumé, ingen handling

Après être passé au Dirty Dicks, me voici au Cuckoo's Nest. Du monde en ce vendredi soir, au bar et à la cave. Mais aucune action... Des gens adossés à des portes de cabines pouilleuses qui attendent je ne sais quoi, la moitié de la cave est pour les fumeurs, ça pue partout. Le sol, comme les rues du centre d'Amsterdam d'ailleurs, sont jonchés de détritus et on patauge dans la bière renversée. J'ai fait beaucoup d'endroits comme ça en Europe, c'est le pire que j'aie jamais vu...
J
Joe

30-Jun-2017

Drik & handlinger

Besøgte kl. 14:00, hvilket var 1 time lige efter det åbnede, og der var mange fyre, der er ankommet, var chokeret over at være en første timer til sådan et krydstogtsted i Europa, og besøget var det værd. Køb kun enhver form for drinks ved baren, og du er på det mest overkommelige sted at have det sjovt i hjertet af A'dam. Var der under renoveringslukningen af ​​den nærliggende Sauna NZ, og nu er saunaen åben, så jeg ved ikke, om denne bar bliver pakket.
D
David

26-Jun-2017

Første gang i Europa

Min første gang i Europa var her. Varieret publikum. Det var rart at se mere end twinks (hvilket ikke er min ting). Legeområdet er lidt snusket og overdrevent mørkt, men jeg kender mange fyre som det. Mødte dog nogle søde mennesker der... nød virkelig at opleve uomskårne fyre (ikke almindeligt i USA). Venligt personale, rimeligt prissatte drinks. De lader dig have din taske med dig, eller du kan betale flere euro for at få dem til at opbevare den i garderoberummet. Jeg anbefaler stærkt. Spidstider varierer. Af en eller anden grund er det almindeligt i Europa, at travlhed er sene eftermiddage i stedet for sen nat.
J
Jean

13-Jul-2015

Godt sted

Godt sted. Handlinger hele tiden. Gamle og unge mennesker, der ved, hvorfor de er her. Til prisen for en øl (3 euro) kan du hygge dig.
M
Manly

4-Apr-2015

Altid nok fyre til at tilfredsstille!

Fantastisk bar og mørkekammer. Jeg er kommet her til og fra i 15 år. Crowd er temmelig varieret, men har tendens til at være ældre (30+), og det er ikke for det pailletbesatte publikum! Jeg håber, den overlever Grindr-generationen, fordi den har en virkelig liderlig dykkerflagermus-atmosfære, og fyrene er her for at spille uden at snakke...

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Fremhævede hoteller