Chaplin Disco - meldt LUKKET

Chaplin Disco - meldt LUKKET

Gay-danseklub til sen aften med private hytter.

Chaplin Disco - reported CLOSED

Placeringsikon

Avenida Rafael Puig Lluvina (ved siden af ​​CC Salytien), Playa de las Américas, Tenerife, Spansk vin

rapporteret LUKKET (August 2015).

Eftermiddag homoseksuel klub, der ligger ved siden af ​​Salytien Commercial Center. Chaplin forbliver åben indtil kl. 8, men spidsbelastningstiderne er omkring kl. 3-4. Drag / kabaret viser lejligheder.

Klubben har også private hytter. Der er to indgange, hvoraf den ene kan tilgås ved at gå ned et par skridt fra strandpromenaden.

 
Funktionalitet:
bar
Cabaret Show
Dancing
GoGo Show
Musik
Afslappende hytter
Sats Chaplin Disco - meldt LUKKET
2.7
Publikums vurdering

Baseret på 13 stemmer

R
Robert

24-Jun-2015

Den bedste lille homoseksuelle bar i Adeje

Besøgte Chaplin på 3 nætter i maj/juni 2015. Denne bar er et besøg værd, hvis du er i området og er den ældste homoseksuelle bar på det sydlige Tenerife. Nicole er en vidunderlig værtinde og fik os til at føle os meget velkomne med chat og snacks. I modsætning til Storbritannien bliver barerne ikke rigtig travlt før efter 3, men Chaplin holder åbent til morgen, hvis du ikke ønsker at tage hjem. Drikkevarer er rimelige priser, og der er et godt udvalg af spiritus/shots. Altid godt udvalg af musik plus videoskærme, der spiller Madonna, altid en bonus. ;-) Chaplins mojito er legendarisk - ved ikke hvad den hemmelige ingrediens er, men en af ​​de bedste jeg har smagt. Nicole er en rigtig fortaler for scenen på det sydlige Tenerife, så besøg Chaplin og støt hende.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel