Beyond Midnight @ Fire

Beyond Midnight @ Fire

Ikonisk dansefest søndag morgen efter lukketid. Muskler og musik.

Beyond Midnight @ FiRE

Placeringsikon

39 Parry St, South Lambeth Rd, London, Storbritannien, SW8 1RT

En af Londons mest ikoniske dansefester efter lukketid, der tiltrækker et muskelfyldt publikum hver lørdag midnat til søndag middag. BEYOND er kendt for sin episke multirumsoplevelse sat til beats af usædvanligt talentfulde DJs.

Det bedste tidspunkt at ankomme er kl. 6 til 7 søndag morgen (ja, morgen). Forhåndsbilletter fås på OnNation - vigtigt, hvis du planlægger at tage på en helligdag.

Weekend: søn 04:00 - 13:00

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Sats Beyond Midnight @ Fire
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 63 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

I
Israel

2 Aug 2021

Homoseksuelle samfund og kunder

Kære alle, Efter mere end et år, hvor jeg ikke havde besøgt en klub, besluttede jeg i går at deltage i "woof" med få venner efter arbejde til klubbålet, hvor jeg dansede nytårsaften 2019 lige før pandemien. Modtagelsen var FORFÆRDELIG ved døren, da sikkerhedsvagten siger, at vi ikke ser nok homoseksuelle ud til at komme ind i klubben, og at vi skal bevise, at vi er homoseksuelle. Han får mig til at vise ham videoer fra nytårsaften for at bevise det. Selvfølgelig beviser jeg det, da jeg ikke har noget imod at acceptere min seksualitet. Efter dette i receptionen bruger den ansvarlige person kortautomaten, fordi han afslutter papirrollen i stedet for at skifte til en ny og genudskrive kvitteringen hej beordre mig til at komme ind på min bankkonto for at bevise, at betalingerne gik igennem. Næste pud var i urrummet, vi her sagde bare, at 3 pund for en paraply var dyrt, svaret var et ordentligt "woof". Til sidst nød jeg med mine venner, da jeg er 47 år gammel, så jeg kan klare denne form for adfærd, men jeg forstår, at det ikke er den rigtige modtagelse for kunderne, og de kan ødelægge en hyggelig aften. Jeg er ved at komme tilbage igen, og jeg har en trist følelse af at være en del af homoseksuelle fællesskaber, hvis disse ting sker, og vi ønsker at blive inkluderet i samfundet.
T
Tom

21 Nov 2019

Virkelig godt

Rigtig god natklub, elsker det sted, jeg har været mange gange og altid meget glad. Fantastiske DJ's ..(Fabio Luigi ❤️) musikken meget specifik karakteristisk for Beyond .. elsker det absolut Sød mangfoldighed af omgængelige Beyonders. Dejlig venlig service i baren og godt organiseret. Sikkerhedsfolk for at holde pladsen sikker. Lægerum i klubben i tilfælde af hændelser. Jeg anbefaler at besøge.
N
Noel

24-Apr-2017

Gennemsnit

Denne klub er kun ok i bedste fald. Sikkerhedspersonalet er dog fantastisk, barpersonalet er afgrundsdyb. Man skulle tro, at servering af en drink ikke ville være en særlig krævende opgave, men det ser ud til, at det er det. Når personale som disse bliver skiftet ud med automatisering i løbet af de kommende år, vil de være de første på gaden, der protesterer over, hvor afsky det er, deres job blev taget af en maskine.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.