SPA-massage 'Beauty Bay'

SPA-massage 'Beauty Bay'

SPA Massages 'Beauty Bay'

Placeringsikon

4F Yumbo Center, Playa del Ingles, Gran Canaria, Spanien

Beliggende i Yumbo Center, SPA Massages 'Beauty Bay' tilbyder en række spa-tjenester, herunder massage, kropsindpakning, manicure og pedicure.

Prøv deres 2-timers firehåndsmassage involverer to terapeuter, der giver fodzoneterapi og indisk hovedmassage på samme tid, efterfulgt af en 4-hånds kropsmassage og ansigtspeeling.
Funktionalitet:
Massage
spa
Sats SPA-massage 'Beauty Bay'
2.4
Publikums vurdering

Baseret på 30 stemmer

M
Manu

2 Aug 2017

Den kedeligste massage i mit liv

Jeg reserverede en 4 hænders massage. De fortalte mig, at jeg ville modtage den bedste massage i mit liv. Massagen var kun 4 hænder, der bevægede sig på min ryg og ben og påførte noget olie. 0 teknik, 0 sensation, 0 sensualitet, 0 følsomhed. Og til sidst forlod de lokalet uden at lade mig vide, hvad jeg skulle gøre... Jeg blev forladt.
S
Swen

12-Feb-2017

Swen Reuter

Den bedste SPA på øen. Meget venligt personale.
B
Bernhard

27-Sep-2016

Dårlig massage

Jeg bestilte terapeutisk massage (betalte 40 EUR!!! 30 minutter), modtog en (dårlig) afslapningsmassage, og da jeg påstod, bad lederen først om min regning, tog og ødelagde den og sagde: "Du har aldrig været her"
E
Ezza

5-Sep-2016

Skuffet

Jeg betalte for en times massage. Jeg modtog kun 50 minutter, og ud af de 50 minutter forlod massøren lokalet to gange i 5 minutter hver gang. Det var til en helkropsmassage, og han masserede kun min ryg og ben. Hans teknik var gennemsnitlig ved skænket . Til sidst spurgte han, om jeg nød det, og jeg var ærlig, og han vidste ikke, hvad han skulle sige. Jeg vil anbefale at lede efter en anden spa for at få massage.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.