Bar Monalisa (midlertidigt lukket)

Bar Monalisa (midlertidigt lukket)

Bar Monalisa (Temporarily Closed)

Placeringsikon

Carrer d'Alfonso XII 3, Ibiza, Spanien, 7800

Bar Monalisa (midlertidigt lukket)

Bar Monalisa er sæsonåben, fra sommer til vinter.

Stilfuld homoseksuel cocktailbar med en stor terrasse og masser af glitz og glamour, placeret ved siden af ​​sæbe ved DÔME bar og tæt på voldene.

MonaLisa er et populært mødested for lokale, turister og lejlighedsvis berømtheder. Meget homoseksuel-orienteret, men byder alle velkommen. Gratis WiFi til rådighed.

Funktionalitet:
bar
Musik
Sats Bar Monalisa (midlertidigt lukket)
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 8 stemmer

H
Hugo

15-Sep-2019

Uvelkommen personale

Jeg og min mand deltog i denne virksomhed fredag, og vi havde en vidunderlig oplevelse med hele personalet. Derfor vendte vi tilbage i lørdags; men lørdag havde vi en frygtelig kundeserviceoplevelse, da de tre piger (Susana, Delfina og Maria) fik os til at føle os meget uvelkomne. Jeg blev skubbet af en af ​​dem (to gange), den anden kom med uvelkomne bemærkninger, og den anden bag baren blev ved med at give mig det beskidte udseende og ignorere mig, mens jeg prøvede at bestille en drink. Inden vi forlod etablissementet i lørdags, trak vi ejerne til side og fortalte dem om vores oplevelse, og jeg må sige, at ejerne var meget bekymrede over vores oplevelse og lyttede til vores bekymringer. Vi er meget kede af vores lørdagsoplevelse, da vi ikke vender tilbage til dette etablissement på grund af den ubehagelige oplevelse, vi havde. Jeg håber, at de nødvendige handlinger bliver truffet over for Susana, Delfina og Maria, så andre kunder ikke har vores samme oplevelse.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.