Alexander's Club - LUKKET?

Alexander's Club - LUKKET?

Alexander's Club - CLOSED?

Placeringsikon

Via Pindar 23, Milan, Italien, 20128

Alexander's Club - LUKKET?
Websitelink brudt - formentlig LUKKET.

Alexander's Club er en lille homo-sauna i det nordlige Milano. Funktionerne omfatter tyrkisk bad, sauna, herlighedshuller, videorum og mørkt rum. Massage service tilgængelig.

Nærmeste station: Villa San Giovanni

Sats Alexander's Club - LUKKET?
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 25 stemmer

M
Mark

30-Jul-2018

Ægte muskel- og tantramassage i Milano

Gian er en fremragende massør! Han slappede af alle mine trætte muskler og viste mig en utrolig tantramassage med orgasme. Hans stemme, hans krop, hans parfume, hans hænder og hans fløjlsskind gjorde mig skør. Han er i centrum af Milano.
R
ROby

13-Oct-2017

ALEXANDER SAUNA efterår/autunno 2017

På grund af en gammel tradition for homoseksuel gæstfrihed i 80'erne var denne stemning favorit blandt gifte mænd og andre, der reddede anonymt, behøvede ikke et adgangskort. Til dagen efter til andet ejerskab har vi et frygteligt fald i hygiejne, sikkerhed og mennesker i klubben. Det er næsten svært top tilgang til andre mænd for arrogance af hustlers, der løber efter dig, villige små penge (10 euro) bare for at lade dig være alene uden at irritere. Jeg synes, det er dårligt og uansvarligt at have ansvaret for en person, der driver en offentlig/homo/sauna
t
thomas

18-Feb-2017

Gammeldags, med hustlers

Jeg gætter på, at dette er den ældste gay sauna i Milano, der stadig er i aktivitet. Stedet er ikke specielt rent (men selv når det er, lugter det muggent). Ingen spabad, lille tør sauna og mellemstort dampbad. Grundlæggende er det et jagtsted for gamle og ofte lukkede mænd (de beder ikke om et medlemskort, så alle kan komme ind), og det tiltrækker en lille skare rentboys. Ikke specielt flot eller i form. Bedst at undgå det.
j
john

14 Dec 2014

FANTASTISK MASSAGE af Gian i Milano

Fra tid til anden bygger stressen op i min nakke og ryg, og jeg har brug for en seriøs dybdegående massage. For en uge siden fløj jeg til Milano, og jeg spurgte conciergen på mit 5-stjernede hotel om den bedste massør i Milano. De anbefalede Gian tlf. (+39) 329 0312013. Jeg fik den bedste massage i mit liv. Han var virkelig fantastisk og dyb uden smerter. Jeg havde fornemmelser, jeg aldrig har følt før med massage, væsken, der bevægede sig gennem min muskel, mens han arbejdede, og den endelige åbning af alle mine stramme og sammenknyttede områder var simpelthen fantastisk. Jeg gik højere og lettere, end jeg havde været i flere måneder, og kunne mærke den øgede cirkulation i en uge efter massagen. Jeg kan varmt anbefale Gian.
G
Gazza

26-May-2014

mea culpa...skuffet..

Jeg havde hørt om 'Alexander' fra mit hjemland og så frem til at 'fylde' så meget juice, som jeg kunne. Jeg ankom, betalte indgangen og fandt saunaen smukt indrettet - fantastisk sauna, godt rent varmt værelse, meget rent og ryddeligt overalt - en perfekt sauna, og mændene!! Jeg blev tilbudt en massage med fuld lukning, og massagen var helt rigtig, men i slutningen er det desværre her, 'mea culpa' ankommer. Jeg var bare ikke klar over, at du ikke får noget for ingenting. Jeg var ked af det, men ved nærmere eftertanke er jeg meget glad for, at jeg var der. Massagen + ekstra var afslappende og meget fyldestgørende, men jeg formoder, at jeg burde have indset, at sådan et paradis havde en omkostning, og ved nærmere eftertanke var omkostningerne små, men uventede. Jeg vil gå igen, advaret forbevæbnet, og næste gang vil jeg være helt klar over, hvad jeg skal gøre, og med hvem. Tak, Alexander, du er førsteklasses!!! Og nu indser jeg, at jeg var på det perfekte sted, bare ikke bevidst. Tak skal du have. A la prossima.....Ciao.....og besos....
j
john

18 Nov 2013

BEDSTE MASSØR I MILANO

Jeg gik til Alexanders klub for omkring to måneder siden. Stedet var rart, men ikke noget særligt. Jeg var kun imponeret af Gian, en mandlig massør, der gav mig den bedste massage i mit liv. Han slap alle mine muskler af og slap alle mine spændinger med en fantastisk afslutning. Gian har nu sit eget studie. Her er hans nummer +39 329 0312013. Hvis du nogensinde topper i Milano, så gå ikke glip af ham.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.