Gay Singapore · Seværdigheder

Gay Singapore · Seværdigheder

Uanset om du besøger en uge eller bare stopper over et par dage, har Singapore masser af fantastiske attraktioner og aktiviteter, der kan fylde din dag.

无论 您 是 待 上 一星期 或 只是 逗留 两 三天 , 都有 一系列 的 活动 和 旅游 景点 , 来 充实 的 的 一天。

Verdens største observationshjul og en af ​​Asiens største turistattraktioner. Singapore Flyer er 165 meter høj og er omkring 30 meter højere end London Eye-hjulet.

Udtænkt og designet af Dr. Kisho Kurokawa og DP Architects, Singapore, holdt dette vartegn sin banebrydende ceremoni i september 2005 og blev lanceret i 2008.

Hver kapsel har en kapacitet på 28 personer, og hver revolution tager cirka 30 minutter med besøgende, der nyder et panorama, der fanger Marina Bay's skyline med et glimt af nabolandet Malaysia og Indonesien.

Beliggende 5 minutters gang fra MRT - Promenade Station (Circle Line, CC4). Tag afkørsel A og følg de blå fodgængerskilte til Singapore Flyer.

Funktionalitet

cafe, butik

Opdateret: 11-feb-2022

30 Raffles Avenue, Singapore

Ugedag: 08:30 - 22:30
Weekend: 08 - 30

5.0
Publikums vurdering

Fra 2 stemmer Stem

udsigt over byen fra Singapore Flyer

Singapore byudsigt fra Singapore flyer

Sentosa 圣 陶 沙 er et populært øresort i Singapore med en 2 meter kystlinje. Selvom det ikke er det smukkeste i Asien (ganske langt), giver det muligheden for at komme væk fra byens trængsel og travlhed.

Øen er hjemsted for flere turistattraktioner, herunder Universal Studios Singapore. Tanjong Beach, en mere afsondret del af Sentosa, tiltrækker mange homoseksuelle solbadere, især søndag eftermiddag

Funktionalitet

cafe, strand

Opdateret: 11-feb-2022

Sentosa Island, Singapore


3.7
Publikums vurdering

Fra 6 stemmer Stem

Shopping, shopping, shopping! Orchard Road er fyldt med restauranter, butikker, caféer og hoteller. Men de største attraktioner er de store indkøbscentre.

Af særlig opmærksomhed er det eksklusive Tanglin Mall (Tanglin / Grange), den enorme Orchard Central, 313 @ Somerset og ION Orchard.

Funktionalitet

butik

Opdateret: 11-feb-2022

Orchard Road, Singapore


5.0
Publikums vurdering

Fra 2 stemmer Stem

Universal Studios Singapore markedsfører sig som en "enestående temapark i Asien". Og det er meget sandt. Det er kernen i omdannelsen af ​​Sentosa Island til et feriested i verdensklasse.

Åbnet i 2011 har den 49 hektar store park omkring et dusin attraktioner, hvoraf 18 er originale eller specielt tilpassede. Hver temazone er baseret på en kæmpestor film eller et tv-show med relaterede attraktioner, karakterer, spisesteder og shoppingområder.

Verdens højeste par rutsjebaner er baseret på Battlestar Galactica. Der er live musik show 'Monster Rock' med de berygtede Universal Monsters, The Transformers 3D Thrill Ride osv. - mere end nok til enhver skrigende dronning.

Tag MRT North East til HarbourFront Station, og overfør derefter til Sentosa Express eller RWS 8 Bus.

nærmeste station: Sentosa Express eller RWS 8 Bus

Opdateret: 11-feb-2022

Resorts World at Sentosa, Sentosa Island, Singapore

Ugedag: 10:00 - 19:00
Weekend: 10 - 00

5.0
Publikums vurdering

Fra 2 stemmer Stem

Denne historiske kaj ved floden er blevet omdannet til et summende nattelivsområde med et stort udvalg af spisesteder med masser af restauranter og 20+ (lige) barer, natklubber, fester og aktiviteter.

Nogle klubber har 24-timers licenser, og få lukker inden kl. Forvent at fredag ​​aften har meget travlt.

Clarke Quay er hjemsted for The Central - et japansk-tema, 5-etagers indkøbscenter, der ligger lige over Clarke Quay MRT-station.

Funktionalitet

bar, musik, cafe, restaurant, butik

Opdateret: 11-feb-2022

Clarke Quay, Singapore


4.3
Publikums vurdering

Fra 3 stemmer Stem

Helix Bridge blev åbnet i 2010 og er verdens første buede bro, der forbinder Marina Bay med Marina Center.

Denne 280 meter fodgængerforbindelse (den længste i Singapore) har verdens første 'dobbelt helix' struktur. Inspireret af yin / yang-konceptet i asiatisk kultur siges den arkitektoniske unikke bro at bringe rigdom, lykke og velstand til Marina Bay.

Broen er et teknisk mesterværk, samlet med stor præcision. Det buede design er skabt af to modstående spiralstålelementer, der holdes sammen af ​​en række forbindelsesstiver, der symboliserer "liv og kontinuitet", "fornyelse", "evig overflod", "vækst" og ligner DNA-strukturen.

Opdateret: 11-feb-2022

Marina Bay, Singapore


5.0
Publikums vurdering

Fra 4 stemmer Stem

 

Verdens første natlige zoologiske have og en af ​​de bedste attraktioner i Singapore. Den helt åbne nattesafari ligger i en tropisk skov, kun åben om natten.

Området huser over 1,000 dyr og er opdelt i 8 geografiske zoner, som kan udforskes til fods eller med sporvogn.

Hop ombord på Night Safari-sporvognen og psyke dig selv på en 40-minutters rejse med møder med vilde dyr fra Himalaya-foden til det vilde Ækvatoriale Afrika. Få en chance for at komme tæt på løver, tigre, tapirs, hjorte og mere!

Opdateret: 11-feb-2022

80 Mandai Lake Road, Singapore

Ugedag: 19:30 - 24:00
Weekend: 19 - 30

5.0
Publikums vurdering

Fra 2 stemmer Stem

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt sted eller har en virksomhed lukket? Eller er der ændret noget, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.