Singapore Gay Massage -kurbade og terapeuter

Singapore Gay Massage -kurbade og terapeuter

Tag dig tid til en forkælelsessession fra top til tå med en dygtig mandlig massør. Her er nogle af Singapores bedste gay-massagebade og udbydere. Mand til mand massage.

想 填补 空挡 吗? 不如 让 的 的 按摩师 来 为 您 服务。 以下 是 一些 新加坡 的 的 男性 按摩 场所。

Toptilbud

Denne diskrete og afsondrede rummelige lokalitet er beliggende ved Prime Central of Orchard i Singapore (Somerset MRT-station), og tilbyder sine kunder en afslappende flugt fra den travle by.
Cloud Nine BodyCare sætter scenen med private og rene rum, afslappende musik og pebermynteduft i luften. Deres veluddannede massører er venlige, imødekommende og opmærksomme på kundernes behov.
Vælg mellem helkrops-, hoved- eller fodmassage, saunadetox, bodyscrub, hot stone massage – eller en kombination af dem. Tjek Cloud Nines hjemmeside for priser og bookinger.
Åben fra mandage til Søndag, 10.30 til 10.30. Udkaldsservice er tilgængelig.
Særtilbud på 10% rabat til udenlandske rejsende og dem, der har fødselsdag i den måned, de besøger (bruger pas som bevis og fødselsdato), tilbud begynder fra 1. februar 2023. Andre vilkår og betingelser appl.y.

nærmeste station: NS23 (Somerset), afkørsel D

Funktionalitet

kropsmassage, udkaldsservice, hot stone, fodzoneterapi, hovedmassage, bodyscrub, ørelys, detox urtedampbad, sauna detox, urtekompress.

Opdateret: 06. januar 2023

5 Koek Road, #B1-13/18 Cuppage Plaza,

Ugedag: 10.30:10.30 - XNUMX:XNUMX
Weekend: 10.30 - 10.30

3.2
Publikums vurdering

Fra 48 stemmer Stem

Den eksklusivt mandlige Shuang Spa tilbyder en række tjenester af høj kvalitet, herunder massage, kropsskrubb og zoneterapi.

Spaen driver en 'Feel Good'-klub, der tilbyder medlemsrabatter, gratis brug af suite-værelser med brusebad og andre fordele - besøg deres websted for detaljer.

Shuang Spa modtog Consumers Association of Singapore's CaseTrust Accreditation Award for fair handel og gennemsigtighed for forbrugere i spa- og wellnessindustrien ..

Funktionalitet

massage, spa

Opdateret: 22. juli 2022

11 Bukit Pasoh Road, Singapore

Ugedag: 11:30 - 23:30
Weekend: 11 - 30

4.1
Publikums vurdering

Fra 283 stemmer Stem

Exclusive: FREE 15-minute Spa Misty 2Men Shower Service

Spa for mænd, der tilbyder en række forkælende massager og spa-behandlinger, der inkorporerer "unikke vandritualer til at vække dine mentale og fysiske energier".

Regelmæssige specialtilbud – tjek WaterSpas hjemmeside for detaljer.

nærmeste station: Clarke Quay (afkørsel B)

Funktionalitet

massage

Opdateret: 03. maj 2022

No. 2 Havelock Road #03-09, Singapore

Ugedag: 11:30 - 22:30
Weekend: 11 - 30

3.8
Publikums vurdering

Fra 166 stemmer Stem

Singapore er kendt som en haveby og en af ​​de mest populære feriedestinationer for turister fra hele verden.

Alleviate Man Spa er en spa, der bringer en autentisk kinesisk SPA til Singapore.

Høj og smuk terapeut er et af kendetegnene ved Alleviate Man Spa. De er professionelt uddannet i forskellige massageteknikker, der tjener hver enkelt kunde godt.

Kontakt venligst spaen via telefon eller Whatsapp, da spaen udelukkende er efter aftale.

nærmeste station: Afslut en Chinatown MRT-station

Funktionalitet

massage, kun voksne

Opdateret: 06. januar 2023

Pagoda Street, Singapore,

Ugedag: mandag- fre- 11: 30-22: 30
Weekend: Lør-søn-11: 30-22: 30

2.9
Publikums vurdering

Fra 44 stemmer Stem

En del af D Spa Group, dette traditionelt indrettede spa, der ligger i Chinatown, tilbyder en bred vifte af kropsmassage, eksfolierende kropsskrubber, afgiftende indpakning og fodbade.

Pakker, der kombinerer en række behandlinger er tilgængelige. Tjenester leveret i private behandlingsrum. Et vaskeområde med to badeværelser er også tilgængelige for klienten at bruge.

Opdateret: 03. maj 2022

11A Trengganu Street, Singapore


3.6
Publikums vurdering

Fra 37 stemmer Stem

Eksklusivt: Forårskampagne for 2023, brug koden 'Kanin 01' ved reservation, inkluderer ansigts- og kropsmassagebehandling, 2.5 timer for hele behandlinger på $150, se hjemmesiden for flere detaljer.

Et spa designet og administreret af mænd specielt til mænd. RMBS tilbyder en række behandlinger, herunder ansigtsbehandlinger, mikrodermabrasion, scrubs ud over afslappende massage.

Professionel service udføres af certificeret teoretiker fra International Therapy Examination Council og CIDESCO. Forhåndsreservation kræves via telefon eller e-mail [email protected]gmail.com

Funktionalitet

massage, spa

Opdateret: 27. januar 2023

near Tampines MRT Station, Singapore

Ugedag: 09:00 - 22:00
Weekend: 09 - 00

4.4
Publikums vurdering

Fra 449 stemmer Stem

D SPAradise er et luksuriøst moderne spa til mænd, der samler det bedste fra både øst og vest massage traditioner. Tjenesten er fokuseret på levering af hudplejebehandlinger og kropsterapibehandlinger, der er specielt beregnet til mænd.

Det omfattende udvalg af behandlinger inkluderer hoved- og kropsmassage, eksfolierende kropscrubs, kropsindpakning, hydrobade, urtefodbade, øre- og navlelys, ansigtsbehandlinger og voksbehandling.

nærmeste station: MRT Chinatown (udgang A)

Funktionalitet

massage, spa

Opdateret: 28. april 2022

15A Temple Street, Singapore


3.4
Publikums vurdering

Fra 122 stemmer Stem

 

Singapore · massagekurbade i andre områder

Singapore · massagebehandling med udgående opkald

Club1069 Spa er et af de mest omfattende massagecentre i Asien og er stolte af sin dedikerede service, der er baseret på oprigtighed, diskretion og professionalisme.

Deres højt kvalificerede og opmærksomme personale sigter mod at tilfredsstille selv de mest varierede smag og imødekomme kundernes individuelle ønsker.

Spørgsmål om tjenester eller massage? Kontakt Club1069 via telefon, WhatsApp eller WeChat – deres venlige og hjælpsomme personale vil med glæde hjælpe dig.

Club 1069 opdaterer regelmæssigt deres udvalg af tjenester, tjek tilbage regelmæssigt for at se nye tilføjelser og tilbud.

Døgnåbent, kun mænd, kun tilkald.
Funktionalitet

massage

Opdateret: 11-feb-2022

(out-call only), Singapore

Ugedag: 24 timer
Weekend: 24 timer

3.9
Publikums vurdering

Fra 316 stemmer Stem

Singapore-baseret, udelukkende mandlig udbydende massageudbyder. M Modelasia har en bred vifte af mandlige terapeuter at vælge imellem.

 

Opdateret: 11-feb-2022

(out-call only), Singapore


2.6
Publikums vurdering

Fra 12 stemmer Stem

Johor Bahru · bøssemassage kurbade

Massagekurbade i eller i nærheden af ​​Johor Bahru er angivet på en separat side - klik her.

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt sted eller har en virksomhed lukket? Eller er der ændret noget, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.