Rom Gay Dance Clubs

Rom Gay Dance Clubs

Rom har en meget energisk homoseksuel dansescene med regelmæssige klubaftener og begivenheder. Mange har hot go-go dansere og endda lejlighedsvis stripshows.

Mange spillesteder er lukket om sommeren (juli-september), og festerne skifter ofte sted. Vi forsøger at holde denne side opdateret, men dobbelttjek med klubbens hjemmeside eller Facebook-side.

regelmæssige danseklubber og fester

Muccassassina @ Qube
Placeringsikon

Via di Portonaccio 212, Rom, Italien

Vis på kort
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 46 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

Muccassassina startede som en homoseksuel fest, men blev hurtigt meget populær blandt både lige og homoseksuelle trendy / unge publikum.

Spillestedet, Qube, har 3 dansegulve og spiller house, pop og techno. Hver fredag ​​aften til sent (fra oktober til maj). Tjek deres hjemmeside og sociale medier for at holde dig opdateret om kommende fester.

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik

Sidst opdateret den: 21-Apr-2024

Frutta e Verdura
Placeringsikon

Via Di Santa Passera, 00146 Roma Rom, Italien, Rom, Italien

Vis på kort

Frutta e Verdura er en klub i Rom, der afholder weekend-dansefester, der er elsket af det mest LGBTQ+-publikum. Klubben har en bar, et dansegulv og en udendørs terrasse. Det har også et krydstogtsområde for de mere eventyrlystne festdeltagere. 

Tjek Frutta e Verduras socials for opdateringer om ugentlige fester.

Sidst opdateret den: 9-Oct-2023

Glamorize
Placeringsikon

Via Antonio Pacinotti, 00146 Roma Rom, Italien, Rom, Italien

Vis på kort

Glamorize er en onsdag aften queer fest, perfekt til at tage en pause midt på ugen. Festen byder på DJ-sæt og glam-divaer med quizzer og karaokes. Bryd monotonien i arbejdet med denne fest for alle!

Sidst opdateret den: 9-Oct-2023

Latte Fresco
Placeringsikon

Via Biordo Michelotti, 00176 Roma Rom, Italien, Rom, Italien

Vis på kort

Latte Fresco er en ugentlig homo-venlig fest, der sker i klubben LARGO hver fredag. Festen er en blanding af dans, dragshows og kabaret. Hver uge har et andet tema for at holde tingene interessante, men arrangørerne garanterer den mest queer fredag ​​aften dansefest i byen.

Sidst opdateret den: 9-Oct-2023

Poppe Party
Placeringsikon

Via Giuseppe Mirri, 00159 Roma Rom, Italien, Rom, Italien

Vis på kort

Poppe Party er en to-månedlig homoseksuel-venlig fest, der sker i MONK Roma-klubben! Festen har forskellige temaer, men henvender sig til festdeltagere, der elsker popmusik.

Sidst opdateret den: 9-Oct-2023

Lanificio 159
Placeringsikon

Lanificio 159, Via di Pietralata, 159, Roma, Rom 00158, Italien, Rom, Italien

Vis på kort

Lanificio 159 er Roms eklektiske klub for dem, der trives med byens hjerteslag. Siden 2007 har det været et pulserende epicenter for klubglæde, hvor elektronisk musiktrends ikke bare følges, men også sættes. Hver fredag ​​og lørdag fra september til maj summer Lanificio 159s dansegulve af house, techno og disco-vibes. Men det er kun toppen af ​​isbjerget.

Hver anden torsdag forvandler Lanificio Live rummet til en bikube af undergrunds- og indie-melodier, der blander genrer på uventede, tåsænkende måder. Fire gange om året hædrer Lanificio 159 sine produktionsrødder med håndværksmarkeder, værksteder og musikalsk lystighed. Og når sommeren kommer, er deres Feria-festival på taget den perfekte flugt fra byens syden, med grillfester, cocktails og seje melodier under stjernerne.

Dette er mere end en klub; det er en kulturel kamæleon, der konstant tilpasser sig og fortryller sit mangfoldige publikum.

Tir:22: 00 - 00: 00

Ons:22: 00 - 00: 00

Tor:22: 00 - 00: 00

fre:22: 00 - 00: 00

Sat:22: 00 - 00: 00

Sol:22: 00 - 04: 00

Sidst opdateret den: 11 Dec 2023

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.