Homoseksuelle Los Angeles

Los Angeles 'fedeste kvarterer

Los Angeles er en af ​​verdens sejeste byer

Los Angeles er en by med kvarterer og distrikter, og den har mange af dem. En del af det, der gør byen så speciel, er forskellen mellem hvert af dens mange områder, der efterligner og afspejler dens forskelligartede og multikulturelle befolkning.

"Englenes by" er opdelt i over 80 separate distrikter og kvarterer, og ingen to er ens. Fra quirky Venice Beach til det nyligt regenererede Downtown-distrikt, der er virkelig et sted og noget for enhver smag i Hollywoods hjem, berømthed og solbeskinnet ophold.

Hollywood-tegn

West Hollywood

Formentlig et af de mest berømte homoseksuelle kvarterer i verden, West Hollywood er den primære destination for det homoseksuelle samfund og kultur i Los Angeles. Med over 40% af WeHos befolkning, der identificerer sig som LGBT +, har området en stærk og gådefuld homoseksuel befolkning, der er mærkbar, mens man slentrer ned ad nogen af ​​dens ikoniske boulevarder.

Kvarteret kan prale af en af ​​verdens mest koncentrerede og lovende homoseksuelle nattelivsscener med 25 homoseksuelle barer og klubber, der dækker forskellige interesser og smag. Santa Monica Boulevard er epicentret for West Hollywood efter mørkets frembrud, når gaden kommer til live med homoseksuelle lokalbefolkningen og turister, der gerne vil opleve en smag af West Hollywood-festkultur. Det bedste homoseksuelle barer i West Hollywood har tjent sig verdensomspændende omdømme som bastioner af hedonisme og nydelse, herunder Mickey's, Flammende sadler og Klosteret.

Området er også et knudepunkt for design, kunst og mode, hvor gaderne i West Hollywood hævder at være vært for flagskibsbutikker fra nogle af de største navne inden for mode. Derudover kan rejsende udforske det ikoniske Museum of Contemporary Art, et dagligt syn i galleriets scene i Los Angeles og også en internationalt anerkendt institution for kreativitet og design.

Mange af de lokale virksomheder i West Hollywood-området er homoseksuelle ejede og fokuserede, herunder en række kaffebarer, caféer, restauranter og butikker, og som sådan kan homoseksuelle rejsende føle sig godt tilpas, når de udforsker de mange muligheder, der tilbydes i stilfulde og ikoniske West Hollywood. Læs mere: Ting at gøre i West Hollywood.

Silver Lake

Hvis et eller andet sted indbegreber den hipster-kultur, som Los Angeles er så kendt for, er det Silver Lake. Takket være en bølge af butikker, uafhængige restauranter og en blomstrende kunstscene er området blevet et fristed for Los Angeles 'mest ivrige hipsters. Silver Lake er berømt for sit kunstneriske samfund, multikulturalisme, kreative output og helt unikke arkitektur.

Et af de mest bemærkelsesværdige vartegn i området er Griffith Park, der er hjemsted for det ikoniske Griffith Observatory og en udstrækning af robust vildmark, perfekt til cykling, vandreture og jogging. Fra parken kan besøgende nyde den 360-graders panoramaudsigt, der byder på betagende udsigt over Los Angeles centrum, det skinnende Stillehav og Hollywood-skiltet. LA Zoo og Greek Theatre ligger også bekvemt tæt ved, og rejsende kan kombinere attraktionerne til en actionfyldt dag i Silver Lake.

Højdepunktet i Silver Lake er dog Sunset Boulevard. Så ikonisk som det er spændende, har denne legendariske gade været vært for verdens mest imponerende forestillinger, natklubber og berømthedsbeboere og opretholder stadig en atmosfære af enestående kølighed.

Venice Beach

Venice Beach

De fleste kvarterer i store byer har tendens til at miste størstedelen af ​​deres autentiske charme, når gentrifikationskræfterne gør deres arbejde, men Venice Beach er dog en undtagelse fra denne regel. Fortsat at ose ubesværet køligt har Venice Beach historisk været et mekka for de ulige bolde og udstødte i Los Angeles, der er tiltrukket af områdets kunstneriske ånd, eklektiske samfund og generelle alternativitet.

Siden grundlæggelsen i 1905 af tobaksmillionær Albert Kinney har Venice Beach været hjemsted for mange af verdens mest berømte og talentfulde individer. Patti Smith, Jean-Michel Basquiat og Charles Bukowski har alle kaldt de skæve gader i Venice Beach hjem, og området giver fortsat et kreativt samfund for sine beboere og besøgende rejsende i dag.

Udover det boheme, som området er bedst kendt for, kan Venice Beach også prale af et imponerende strandområde, hvor den ikoniske boulevard løber parallelt med det hvide sand og det klare vand i Stillehavet. Rejsende kan leje et udvalg af cykler, scootere og rulleskøjter og virkelig udleve deres Los Angeles-fantasi, når de krydser ned ad den ikoniske strand.

Det er også et besøg værd til Venice Beachs homoseksuelle barer - Hanefisk og Birdcage.

Gå til Los Angeles

Downtown

I en by, der er berømt for sin store størrelse og mindre end effektive offentlige transportsystemer, er Los Angeles 'Downtown-område behageligt kompakt og tilgængeligt. Distriktet er et patchwork af arkitektoniske stilarter og påvirkninger og er kendt for sine tårnhøje glasskyskrabere og 1930'ernes stil, art deco vartegn som Eastern Columbia Building. I en stor del af byens eksistens var Downtown kendt som en grov og bedst undgået spredning, hjemsted for Skid Row og nogle af Los Angeles mest ugunstigt stillede beboere. Imidlertid har masseudviklings- og regenereringsprogrammer forvandlet området til et travlt centrum af innovation og spænding.

Mange af Downtown's ældste kulturarvsbygninger er nu blevet fuldstændig restaureret og genindlagt, inklusive den berømte Bradbury Building og Orpheum Theatre. Området har en hurtigt voksende kunstkultur, og rejsende kan sætte pris på overflod af gallerier og museer i dette distrikt såvel som den imponerende gadekunst.

Restaurantscenen i Downtown -området er toppen af ​​charmen og attraktionen i dette kvarter. Når Los Angeles 'Downtown engang var spisesteder, er det nu hjemsted for et væld af USA's bedste kulinariske oplevelser, og besøgende vil ofte kunne se berømtheder og påvirkere, der tager en bid på deres foretrukne high-end destinationer. Et af højdepunkterne i distriktet er Bavel, en favorit blandt byens kulturelle elite og tilbyder en fantastisk menu med retter fra Mellemøsten, der helt sikkert vil vække enhver rejsendes appetit.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Los Angeles

Gennemse et udvalg af ture i Los Angeles fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Los Angeles til din rejseFå din guide

Bog A Travel Gay Godkendt hotel