Amsterdams centrum

En hurtig flugt til Amsterdam

Amsterdam: landet med ost, tulipaner og spændende caféer. Vores redaktør Kieran Watkins bringer dig højdepunkterne for en homoseksuel weekend væk i denne farverige by.

Det er svært at finde nogen, der ikke kan lide Amsterdam, især en homoseksuel mand.

Den hollandske hovedstad er internationalt anerkendt for sin tolerante opfattelse af LGBT-samfundet, der er det første land i verden, der legaliserer homoseksuelle ægteskaber tilbage i 2001. Stedet er fyldt med hyggelige huse, livlig kunst og livlige lokale; det skriger bestemt lejr!

Her er min nedtrapning af seværdigheder og lugte, du skal opleve på en weekendferie i byen:

Fredag

Gode ​​forbindelser: Som de fleste weekendferier, bør du ankomme fredag ​​eftermiddag for at give dig selv god tid til at nyde alt, hvad Amsterdam har at tilbyde. Amsterdam Schiphol er en stor international lufthavn, der har god forbindelse til verden, og Amsterdam Hovedbanegård forbinder også op til mange nabolande.

Afslappende hoteller: Undgå de travle turistområder og vælg et hotel nær Rembrandt-pladsen, som heldigvis tilfældigvis er stedet for byens vigtigste homoseksuelle distrikt. Det Hampshire Hotel - Eden Amsterdam er vores favorit.

Amsterdam Red Light DistrictOrientalske lækkerier: Gå en tur mod red light district (undgå pigerne i vinduerne, medmindre du er i det) og spis i en af ​​de mange orientalske restauranter i Chinatown. Vietnamesisk eller thailandsk køkken er populær, men der er masser at vælge imellem.

Historisk homoseksuel scene: Besøg den legendariske Café 't Mandje efter dit måltid. Dette var den allerførste gay & lesbiske bar i Holland, og stemningen er altid animeret.

Vælg din yndlingsbar: Til sidst skal du tilbringe din aften med at strutte mellem de forskellige homoseksuelle barer på Rembrandt-pladsen. Hvis du er ung, skyder husmusikken ud Afslut Apres Chique markerer alle dine felter. For den mere modne gent, Amstel Fifty Four or Queers Amsterdam er stadig livlige, men tiltrækker et ældre publikum.

lørdag

Alle ombord: Amsterdam er berømt for sine mange kanaler, og det er bestemt den nemmeste måde at se byen på. (Medmindre du har lyst til at hoppe på en cykel i stedet.) En kanaltur er derfor den perfekte morgenaktivitet. Hop til og fra fra nær Hard Rock Café og brug en times tid på at se denne fantastiske by fra vandet.

Velsmagende frokost: Når du er færdig med turen, skal du gå til Café menneskeheden, en hyggelig café, der serverer friske sandwicher og snacks. Ejeren, en dejlig fyr kaldet Frank, har arbejdet her i 25 år og har masser af tip til sightseeing og udforskning, hvis du har brug for dem.

Hollandsk specialitet: En tur til Amsterdam ville ikke være komplet uden en ost- og vinsmagningstur, så gå til Reypenaer Proeflokaal tidligt på eftermiddagen, hvor du vil prøve 6 forskellige oste ledsaget af forskellige vine; en virkelig autentisk oplevelse.

Amsterdam kanalerEt øjebliks refleksion: Lad din mave lægge sig ved at besøge det nærliggende Homomonument, et mindesmærke for homoseksuelle mænd og lesbiske, der har været udsat for forfølgelse. Personalet i den tilstødende Pink Point kiosk kan fortælle dig mere om det.

Butik eller sauna: Til sen eftermiddag har du to muligheder; du kan gå til dæmningen, Amsterdams hovedtorv og deltage i nogle lørdags shopping, eller du kan slappe af og have det sjovt i en af ​​Amsterdams bedste homoseksuelle saunaer, Sauna Nieuwezijds. Selvfølgelig skal du vælge denne mulighed!

Giv sæben: Komplet med et dampbad, finsk sauna og jacuzzi, slappe af og nyde atmosfæren, før du tager en middag på det trendy Anna på Warmoesstraat 111, en stilfuld restaurant, der serverer lækker europæisk mad.

Du kan enten afslutte din nat på dansegulvet i Klub NYX or HURTIG, eller du kan glide på dit læderudstyr og holde dig i skyggen ved ØRN Amsterdam or Klubkirke.

Søndag

Tag det roligt: Det er sandsynligt, at du vil føle dig lidt tømmermænd inden søndag, så overvej dine livsvalg i et af Amsterdams mange fantastiske museer.

Kunstelskere: Tag sporvognen til museumskvarteret og tjek Van Gogh Galleri or nationale museum, sørg for at stoppe for at tage et billede ved det ikoniske Jeg Amsterdam underskrive på din vej.

Taboo gay bar i AmsterdamHistorie buffs: Den bevægende Ann Franks hus eller det indsigtsfulde Amsterdam Museum er et must For nogle museer er det værd at booke før for at undgå lange køer, så undersøg online inden du ankommer.

Café kultur: Gå tilbage til det vigtigste bymidte, og stop ved Den anden side café til en kop kaffe og en 'rumkage'. Den nederlandske slappe regel om rygning af cannabis betyder, at det er den perfekte mulighed for at prøve det, hvis du ønsker det.

Sidste øjebliks køb:  Amsterdams blomstermarked ligger i nærheden af ​​kaffebaren, det perfekte sted at købe gaver til familien, før du farvel siger den skæve, excentriske by, der er elsket af alle.

Du vil helt sikkert kæmpe for at hade det! Se vores hoteltilbud i Amsterdam og den fulde liste over mødesteder gennem vores byside.

Er du enig med vores anbefalinger? Tweet os din tanke @travelgayeurope

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Amsterdam

Gennemse et udvalg af ture i Amsterdam fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Amsterdam til din rejseFå din guide