Grupperejse til homoseksuelle: Thailand og Cambodja (13 dage)

13 dagefra £2650

Om denne rejse

Dette 15-dages eventyr starter og slutter i det smukke Bangkok, der er hjemsted for meget af Asiens bedste shopping, mad og natteliv. Vi har designet denne tur for at maksimere din oplevelse af Thailand - du besøger fire steder, du sandsynligvis vil blive forelsket i. Denne udvidede tur viser dig også den tidligere hovedstad i Thailand, Ayutthaya, hvor det ser ud som om du træder tilbage i tiden.

Afgangsdatoer

  • 1st juli 2023 lørdag
  • 15th juli 2023 lørdag
Forespørgsel

Ring til vores rejseeksperter: 1-888-489-8383

Gruppefordeling opdeling

Dag 1 og 2: Bangkok

Du vil blive budt velkommen i lufthavnen af ​​en af ​​vores repræsentanter og overført til dit hotel. Efter at du har slået dig ned og mødt dine andre homoseksuelle rejsende, har vi arrangeret en kort tur.

Den anden dag begynder det virkelige eventyr. Vi har en actionfyldt dag foran os, der rejser på tuk-tuks, både og tog. Vi besøger Wat Pho, Wat Arun og mere. Om aftenen besøger du Siloms berømte natmarked og udforsker den livlige homoscene.

Dag 3, 4 og 5: Railay

På den tredje dag tager du en times flyvning og en kort bådtur til Railays hvide sandstrande. Du kan nyde fantastisk mad, skjulte laguner og have masser af muligheder for soltilbedelse.

De gyldne strande og det fantastiske blå vand, der har gjort Thailandsbugten berømt. Dette er en meget populær rejsedestination, så du kan møde mennesker fra hele verden.

Dage 6, 7 og 8: Phuket

Fra den sjette til den ottende dag rejser du rundt i Phuket.

I byen Phuket har du den livlige homoseksuelle scene at udforske. Du får også chancen for at fodre vilde aber, øhoppe og vandre på den solbeskinnede homoseksuelle strand. Phuket er en must-see destination, der har noget for enhver smag. Du kan tage en madlavningskursus, shoppe, ramme kabareterne eller nyde en spa-behandling.

Da dette er Thailand, kan du gå vild om aftenen og slappe af om dagen.

Dag 9: Bangkok

I dag tager vi en times flyvning tilbage til det smukke Bangkok. Tag i dag for at nyde let shopping eller gå ud og udforske det livlige natteliv.

Dag 10: Ayutthaya

På den tiende dag leder du mod den tidligere hovedstad Thailand, Ayutthaya og transporteres tilbage til det 14. århundrede. Omgivet af ruiner får du en god fornemmelse af Siams turbulente historie.

Vores rejseguide vil helt sikkert vække din interesse og besvare alle dine spørgsmål.

Ayutthaya

Dag 11: Petchaburi

Vi tager en tur til tilflugtsejendommen til Wildlife Friends of Thailand Project. Her fodrer og vasker du elefanter samt møder eksotiske aber, bjørne, sjakaler, sløvhed og gibbons.

Åh, og lad os ikke glemme de flyvende egern. Ja, de eksisterer faktisk, og hvis du er heldig, kan du se en!

Dag 12, 13 og 14: Siem Reap, Cambodja

Sig farvel til nogle af dine medrejsende, da de 12-dages opdagelsesrejsende afgår i dag. Herfra tager vi en kort flyvetur til Cambodjas Siem Reap, hjemsted for ikoniske Angkor -templer. En lokal rejseleder viser os rundt i den tabte by Angkor, inden han vender tilbage til Bangkok i aften.

*Juli 2019 rejser rejsende fra Siem Reap på dag 15*

Dag 15: Bangkok

I dag markerer slutningen af ​​vores 15-dages Thailand-eventyr. Tilbring resten af ​​din dag med at shoppe eller udforske længere, inden du vender tilbage til lufthavnen for at flyve hjem.

Ring til vores rejseeksperter 1-888-489-8383

Lav en forespørgsel