Grupperejse til homoseksuelle: Græsk øhopping (11 dage)

11 dagefra £2633.3333333333

Om denne rejse

Denne homoseksuelle grupperejse er ikke baseret på en streng rejseplan, så du får masser af tid til at slappe af og udforske Grækenland med en gruppe ligesindede fyre. På denne rejse får du udforske fordelene ved øhopping - inklusive ture til Milos, Mykonos, Santorini - og Athen på fastlandet.

Afgangsdatoer

  • 20th May 2023 lørdag
  • 23rd maj 2023 Tirsdag
  • 2 juni 2023 Fredag
  • 9th September 2023 lørdag
  • 12th September 2023 Tirsdag
  • 15th September 2023 Fredag
Forespørgsel

Ring til vores rejseeksperter: 1-888-489-8383

Gruppefordeling opdeling

Dag 1 og 2: Athen

Rejsens destinationer ændres ikke, men græske færgetider kan muligvis ændre rækkefølgen af ​​rejseplanen.

Du vil blive hilst velkommen i lufthavnen af ​​en af ​​vores repræsentanter og overført til hotellet. Det er så tid til besøg Akropolis, en skinnende citadel på en bakke, der indeholder Parthenon, virkelig en af ​​de største bygninger på jorden. Du kan også besøge arkæologimuseet med nogle af det vidunderlige i det antikke Grækenland. Så er det tid til at udforske det moderne Grækenland inklusive dets natteliv. 

Dag 3 til 5: Milos

Tid til at gå på øhopping. Vi begynder på Milos, en af ​​de mindre kendte øer, men en uimodståelig. Omgivet af fantastiske strande, gamle ruiner og venlige lokale, er dette et uopdaget hjørne af paradis.

Vores foretrukne græske mor er en lokal, der vil fortælle os alt om sin ø. Vi tager dig også med på en rundtur på øen i et ATV -køretøj. Du vil da uden tvivl nyde solen på stranden.

Dag 6 og 7: Santorini

Du ankommer til Thira lufthavn og overføres til din bolig med udsigt over Santorini og Det Ægæiske Hav. Som en af ​​de mest berømte øer i verden er det et sted med stor sofistikering og naturlig skønhed; du bliver forelsket i strandene, solnedgange, varme kilder og vingårde.

Der er ikke noget bedre sted at slappe af, drikke og nyde livet end Santorini.  

Dag 8, 9 og 10: Mykonos

Mykonos er selvfølgelig berømt for sin livlige homoseksuelle scene og det summende natteliv. Fra homoseksuelle hoteller som Elysium til barer som Jackie O's, for ikke at nævne den homoseksuelle strand, har du så meget at gøre og se. 

Dette er en fantastisk festdestination på en fredfyldt ø omgivet af ruiner fra den antikke verden. Hvad kan man ikke lide?

Dag 11 og 12: Athen

For at afslutte din rejse vender vi tilbage til Athen. Du får chancen for at shoppe, udforske museer, nattelivet og køkkenet. Det er så tid til at tage farvel, Grækenland. 

Ring til vores rejseeksperter 1-888-489-8383

Lav en forespørgsel