Gay-grupperejse: Portugal og Marokko Explorer

11 dagefra £2880

Om denne rejse

Deltag i en homoseksuel grupperejse og opdag Portugal og Marokko. Vores eventyr begynder i Portugal, hvor du vil opdage byen Porto. Denne by opfandt dybest set havn, så drikkere vil klare sig godt her! Den er fuld af farverige charmerende bygninger. Fra Porto kører vi til Lissabon, en by der er meget stigende. Det er hurtigt ved at blive en af ​​de mest populære destinationer i Europa. Da turister strømmer ind i byen, og berømtheder køber andet hjem, vil Lissabon ændre sig. Indtil videre har den stadig en autentisk og noget uhyggelig charme - nu er det tid til at se det! Du kan nyde det gode liv for meget mindre i Lissabon.

Afgangsdatoer

  • 3rd April 2023 Mandag
  • 16th April 2023 Søndag
Forespørgsel

Ring til vores rejseeksperter: 1-888-489-8383

Gruppefordeling opdeling

Portvin

Dag 1, 2 og 3: Porto og Douro-dalen

Vi mødes på vores hotel nær Douro-dalen kl. 4 og udforsker den farverige by Porto. Det er faktisk havnens hjemsted og Portugals kulinariske hjerte. En lokal guide tager os med på mad og drikke og introducerer os til den fineste havn og Francesinhas i byen.

Vi tager en togtur og udforsker regionens fantastiske landskaber. Oplev vinmarkerne, udforsk omgivelserne til fods eller på cykel og drik byens fineste havn på torvet.

Sintra og Cascais LGBT-dagstur fra Lissabon

DAG 4, 5 OG 6: LISBON

Det er en tre timers togtur fra Porto til Lissabon. Nyd det fantastiske landskab på vejen. Lissabon ligger langs floden Tagus og er fuld af charme og karakter. Det er den næste "it" destination i Europa.

Sintra ligger kun tredive minutter fra Lissabon, og det er et must-see, når du er i byen. Vi besøger slotte på bakketoppen, udforsker de brostensbelagte gader og prøver en af ​​de berømte og obligatoriske vanilletærter. Naturligvis tilbringer vi også en aften i en fado-klub og opdager Portugals berømte melankolske lyde.

Gå til Marrakesh

DAG 7, 8 OG 9: MARRAKECH

Det er kun en kort flyvning fra Portugal til Marrakech, og du bliver transporteret til en anden verden. Marrakech er fuld af energi og charme. Du vil se slangecharmere på markedspladserne, æsler trækker vogne gennem gaderne og hører muezzinen kalde de troende til bøn flere gange om dagen. Blandt soukerne finder du fantastiske paladser og haver. Glem ikke at prøve den stærke grøn te.

MARRAKECH

DAG 11: MARRAKECH

I dag overføres du til lufthavnen til din returflyvning. Vi kan selvfølgelig udvide din rejse, så du kan udforske mere af dette fascinerende land.

Ring til vores rejseeksperter 1-888-489-8383

Lav en forespørgsel