Homoseksuel grupperejse: Caribbean Explorer

8 dagefra £2900

Om denne rejse

Deltag i en homoseksuel sejltur, og brug otte dage på at udforske Caribien. Vi begynder i Sint Maarten og begiver os videre til St. Barts, St Kitts, Anguilla og videre. Vi sejler med stil på en 156 fods sejlbåd. Du får selskab af to turledere og et besætning på ti, herunder kokke, kaptajnen og fireogtyve medrejsende. Morgenmad, frokoster, middage, snacks og drikkevarer er alle inkluderet.

Dette er den optimale måde at opdage Caribien på. Du tilbringer en uges øhopping rundt om nogle af Caribiens smukkeste destinationer, herunder øer, strande, små byer og havne. Dette bliver en tur til alle bøsser.

Gruppefordeling opdeling

Dag 1: Sint Maarten

Vores caribiske sejladseventyr begynder i den hollandske forpost Sint Maarten. Vi samles til en debrief om eventyrene, der kommer kl. 4. Du kan vælge at tilbringe et par ekstra dage på øen, før turen formelt begynder.

Dag 2: Sejlads

I dag udforsker vi Simpson Bay og måske endda prøve nogle lokale rom. Vi hopper derefter ombord på 156 fods skib og begynder vores udforskning af Caribien. Dette er virkelig den bedste måde at udforske de caribiske øer på.

Dag 3-7: St Barts, St Kitts & Nevis, Anguilla, Tintamarre

Vi har syv dage til at udforske mange af de smukkeste havne, huler og strande i Caribien. Den nøjagtige rejseplan kan ændre sig i overensstemmelse med havforholdene, og dette bestemmes af kaptajnen. Uanset hvad har vi skibet for os selv i ugen.

Nyd solen, svøm i det turkise vand og slap af på dækket. Ud over svømmeshorts kan du medbringe et dejligt tøj eller to, hvis du gerne vil have middag på land. På skibet har vi det store sociale dæk og den indendørs spiseplads på det øverste dæk. På det nederste dæk finder du hytterne - hver har en koøje og en privat kabine.

Dag 8: Afrejse

På den sidste dag sejler vi tilbage til Sint Maarten og siger farvel. Du overføres til lufthavnen til din returflyvning.

Ring til vores rejseeksperter 1-888-489-8383

Lav en forespørgsel