Homoseksuel grupperejse: 12-dages Machu Picchu Inca Adventure

12 dagefra £1722.5

Om denne rejse

Oplev resterne af Inca-civilisationen eller de herlige seværdigheder i Machu Picchu på denne grupperejse til det homoseksuelle Peru. Tag et tog gennem Andesbjergene, udforsk en ørkenoase og se pingvinerne, der er hjemmehørende i Ballestasøerne.

Afgangsdatoer

  • 3rd maj 2023 Onsdag
  • 16th May 2023 Tirsdag
  • 1st juli 2023 lørdag
Forespørgsel

Ring til vores rejseeksperter: 1-888-489-8383

Gruppefordeling opdeling

Dag 1: Lima

I dag ankommer du til Perus største lufthavn i Lima. Efter mødet i Miraflores udforsker vi højdepunkterne i Lima, herunder dens rige historie, kulinariske scene og fantastiske kyst. Senere får du også opleve det lokale natteliv.

Dag 2 og 3: Sacred Valley

Efter at have oplevet seværdighederne i Lima, flyver du til det nærliggende Cusco, inden du vover længere ind i den hellige dal. De næste to nætter tilbringes i en by, der tidligere var kendt som en Inka-kejser. Nedsænket af historie og naturlig skønhed har du chancen for at dykke endnu længere ned i den rige Inca-historie.

Dag 4: Machu Picchu til Aguas Calientes

Se frem til en naturskøn rejse til Aguas Calientes. Afgang fra Ollantaytambo rejser du med tog gennem Andesbjergene. Undervejs passerer du Urubamba-floden samt de varme strømmende kilder nær Aguas Calientes, hvor vi til sidst stopper om natten. Under din rejse vil der være et pit-stop ved Machu Picchu selv, hvor en peruansk rejseguide er klar til at hilse på dig. Tilbring dagen med at nyde Machu Picchus vidundere, inden du hviler blandt ruinerne af den naturskønne Aguas Calientes.

Dag 5, 6 og 7: Cusco

Dag 5 bringer en strålende solopgang over Machu Picchu. Efter at have gennemblødt i solskinnet vandrer du op Wayna Picchu, før du hopper tilbage på toget for at vende tilbage til Cusco. Ser frem til at hænge din hat i Cusco de næste tre nætter, hvor du har mulighed for at besøge områdets gamle steder. Vi vil også udforske det homoseksuelle nattelys helt op i Andesbjergene.

Dag 8, 9 og 10: Paracas

I dag bliver brugt på at rejse til den pelikanfyldte kystby Paracas. Efter en hurtig 90 minutters flyvning, overførsel til Lima og en tur ned ad den panamerikanske motorvej, vil du være blandt Paracas gyldne klitter. Denne region er kendt for sine palme-oaser, den store pingvinpopulation og vingårde.

Dag 11 og 12: Lima

Endnu en gang rejser vi til Lima en sidste aften som gruppe. Baseret i Miraflores har du chancen for at shoppe og nyde et sidste festmåltid, før du siger så længe til Peru.

Ring til vores rejseeksperter 1-888-489-8383

Lav en forespørgsel