Homoseksuel grupperejse: Yoga Retreat i Puglia

Gay Group Trip:

Yoga Retreat in Puglia

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Slap af og slap af i det fantastiske Puglia med dette homoseksuelle yoga -retreat Italien. Tilbring ugen sammen med andre homoseksuelle rejsende på et boutique -hotel med aktiviteter, herunder: yogasessioner, ture til stranden og byture.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Yoga Retreat i Puglia

Gruppefordeling opdeling

Yoga Retreat i Puglia Gay Group Trip
Dag 1: Ankomst
Ved ankomsten til Puglia går du til hotellet, hvor du vil blive mødt og vist til dit værelse. Sæt dig ind og pak dine ejendele ud, før du melder dig ind i gruppen til en velkomstdrink.
Yoga Retreat i Puglia Gay Group Trip
Dag 2 til 7: Dagligt program
Hver dag begynder med en tidlig morgen yoga-session, enten på taget eller udenfor blandt olivenlundene; yoga sessioner vil rumme forskellige niveauer af færdigheder. Efter sessionen går du til den gamle gårdboder restaurant for at nyde en hjertelig morgenmad.

Dagen tilbringes på din fritid, men vores forslag inkluderer: cykling / trekking langs kysten, massagebehandlinger, madlavningskurser, besøg på de lokale olivenlunde og guidede ture til byerne Salento.

Aftenen vil bestå af en anden yoga-session samt en solnedgangshilsen. Så er du fri til at nyde aftensmaden på stedet eller i den nærliggende by. Hotellet er udstyret med en bar og socialt rum, hvilket giver dig rig mulighed for at komme til at kende dine medyogier.

Meditation og Tai chi-lektioner vil også være tilgængelige.
Yoga Retreat i Puglia Gay Group Trip
Dag 8: Afrejse
I dag markerer afslutningen på dit gay yoga tilbagetog i smukke Puglia. Farvel til dine værter, yogalærer og andre homoseksuelle yogier, inden du vender hjem.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel