Homoseksuel grupperejse: Toscana Explorer

Gay Group Trip:

Tuscany Explorer

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Oplev Italien med en gruppe på 30 homoseksuelle rejsende. Bo på et 600 år gammelt slot i Toscana, der ligger på en bjergskråning med udsigt over vinmarker og en historisk landsby. Sol dig selv ved den private pool, udforsk slottet og tag dagsture til Siena, Firenze og Pisa.

Du vil tilbringe din første nat i Rom, hvor du udforsker homoseksuelle - du kan forlænge din Rom-rejse for at opdage mere af den evige stad. Det er en to-timers togtur den følgende morgen fra Rom til Toscana. Indkvarteringsmuligheder på slottet omfatter hytter ved poolen og udsøgte suiter med private tage. Du har to rejseledere til at guide dig gennem Rom og Toscana.

Afgangsdatoer

7 september 2024 fredag

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Toscana Explorer

Gruppefordeling opdeling

Rom-ruinerne
Dag 1: Rom
Du lander i en af ​​de smukkeste og mest historiske byer i verden. Der er mulighed for at ankomme lidt tidligere, hvilket giver dig mulighed for at udforske Rom ordentligt – vi vil klart anbefale dette.

På dag ét mødes vi kl. Du vil først komme til at møde dine medrejsende og de to rejseledere. Du får chancen for at prøve vinene i Rom, mens du finder ud af mere om de eventyr, vi har planlagt for dig. Lad os vide, hvis du gerne vil arrangere en forlængelse for dig i Rom.
Toscanske slot
Dag 2 & 3: toscansk slot
På dag to får du serveret morgenmad, som får dig til at indstille dagen. Kort efter tager vi et tog til hjertet af Toscana. Vi begynder med en rundvisning i slottet, hvor du kan udforske de virkelig spektakulære grunde.

Bagefter vil vi udforske landsbyen med 2000 indbyggere. Der er også mulighed for at udforske de nærliggende vingårde og byer. Tilbage på slottet er det tid til virkelig at fordybe dig i den toscanske kultur ved at snuppe en Chianti og nyde din første nat i et toscansk slot.
Pisa
Dag 4: Pisa og Toscana
I dag besøger vi Pisa, hvor det er et must at tage en selfie ved det skæve tårn. En lokal rejseguide viser os omkring Pisa, og vi vil tage et dybt dyk ind i 3000 års historie.

Det skæve tårn gør Pisa berømt, dog er der en rig historie, der er klar til at blive udforsket. Det er en fantastisk kunstby, fuld af charmerende gyder, pladser og markeder. efter at have oplevet Pisas charme, tager vi til Lucca, en smuk middelalderby. Den særprægede italienske arkitektur i Toscana er et must-see!
Siena Italien
Dag 5: Siena
På dag fem vil vi udforske Siena, som ligger 30 minutters kørsel væk. Byen er berømt for det brutale Palio-hestevæddeløb, der har været i gang siden det 11. århundrede.

Siena var en rig og uafhængig bystat, indtil den blev besejret og faldt ned i fattigdom. Heldigvis blev de oprindelige middelalderlige bygninger stående, som du vil være omgivet af mens du spiser. Det er en must-see destination, der giver dig et magisk glimt af den gamle Italien.
Toscana
Dag 6: Toscansk slot
Du har mulighed for at tilbringe dagen med at slappe af ved slottets pool og slikke solen. Eller alternativt er du velkommen til at slutte dig til os, når vi udforsker de lokale omkringliggende landsbyer. Her vil vi dykke dybere ned i det toscanske køkken, og Fettuntaen (toscansk brød) kan vække din appetit.
Florence
Dag 6: Firenze
Kun 80 minutter væk fra det toscanske slot ligger den magiske by Firenze. Berømt for sin fantastiske renæssancekunst og arkitektur er det virkelig et monument over italiensk kultur.

Firenze er fødestedet for Gelato og selve det moderne italienske sprog. Den lokale guide tager os med på en rundvisning i denne berømte by. Her vil du opdage nogle af de store kunstværker og se seværdighederne.

Om aftenen spiser vi middag og udforsk nattelivet i Firenze. Vi går derefter tilbage til slottet til vores sidste nat i Toscana.
Dag 7:
Det er tid til at tage den romerske vej og sige farvel til vores slot fra det 14. århundrede. Vi kan arrangere en udvidelse for dig, hvis du vil besøge Venedig, Milano eller Amalfikysten.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel