Gay grupperejse: Sri Lanka og Maldiverne

Gay Group Trip:

Sri Lanka And Maldives

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Sri Lanka er et fascinerende land. Forestil dig det som en tåreformet ø ud for Indiens kyst. Det er et dybt åndeligt sted. Vi følger Ceylon Tea Trail ind i de tågede bjerge og besøger landlige samfund, hvis traditioner forbliver uændrede i århundreder. Vi vil endda se verdens ældste menneskeplantede træ - det siges at være træet, hvor Buddha fik oplysning. Et højdepunkt på turen vil være elefantreservatet. Her finder du babyelefanter, der nyder det høje liv: de bruger deres tid på at blive fodret og bade i floden.

Når du har opdaget Sri Lankas rige kulturarv, kan du tage med på en valgfri tur til Maldiverne. Øgruppen af ​​øer, der udgør Maldiverne, kan prale af det blåste vand og det blødeste sand i verden. Det er en top luksusdestination og det perfekte sted at opleve total afslapning.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay grupperejse: Sri Lanka og Maldiverne

Gruppefordeling opdeling

dambulla-2516142-1.jpg
Dag 1: Velkommen til Sri Lanka
Vores repræsentant vil møde dig i Bandaranaike International Airport og overføre dig til vores hotel i Negombo. Vi spiser en velkomstmiddag om aftenen og diskuterer de eventyr, vi har planlagt.
sri-lanka-2784553-1920-1.jpg
Dag 2: Pinnawala Elephant Orphanage
Pinnawala Elephant Orphanage er en 25 hektar stor ejendom. Vi vil se forladte babyelefanter blive taget hånd om
anuradhapura-1363496-1.jpg
Dag 3: Anuradhapura på cykel (valgfrit)
slentre rundt og nyde livet. De bruger deres tid på at blive fodret og lege. På vej til Anuradhapura besøger vi en kokosnøddeplantage. De fleste srilankanere arbejder med kokosnødder.
elefant-4037433-1280-2.jpg
Dag 4: Hiriwadunna Village / Minneriya
Anuradhapura var Sri Lankas første hovedstad. Det er en gammel by, der var sæde for 113 konger over et tidsrum på 1300 år. Det hellige figentræ af Sri Maha Bodhi siges at være der, hvor Buddha fik oplysning. Plantet i 288 f.Kr
indian-saree-3213357-1280-2.jpg
Dag 5: Sigiriya
det er det ældste kendte træ plantet af et menneske. "Ohm" faktisk.
landscape-177004-1280-2.jpg
Dag 6: Peradeniya Botaniske Have
I dag besøger vi landdistrikter og spiser en traditionel frokost med en bondefamilie. Vi besøger den naturskønne landsby Hiriwadunna. Det er i skyggen af ​​buskeskove og rød jord. Guldsmede går i gang i træerne. Sigiriya-klippefæstning præsiderer over indigo-reservoiret. Vores dag lakker mod enden ved det 8800 hektar store elefantreservat i Minneriya.
98-hektar-5-1.jpg
Dag 7: Og slap af
I dag tager vi en tur til en fjern fortid. Vi besøger klippecitadellet fra det 5. århundrede af kong Kasyapa og også Sigiriya
sri-lanka-897819-1920-1.jpg
Dag 8: White-water rafting (valgfrit)
et UNESCOs verdensarvssted. De berømte løvepoter fører til de kongelige haver pyntet med fresker. Det er kendt som "gudernes by". I aften skal vi bo i byen Kandy ved søen. Her finder du en bevaret Buddha-tand. Udforsk markederne om aftenen og tjek en traditionel forestilling.
sri-lanka-tea-plantation-1.jpg
Dag 9: Galle City Tour
Udforsk den frodige Peradeniya Botaniske Have, og kør derefter gennem telanderne og de tågede bjerge. Her skal vi tilbringe et par nætter på Ceylon Tea Trail plantagerne. Vi skal bo i et kolonial plantagehus.
statuer-2314216-1920-1.jpg
Dag 10: Colombo
I dag er du fri til at udforske Ceylons tågede bjerge i dit eget tempo. Nyd nogle spa-behandlinger
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel