Homoseksuel grupperejse: Sydafrika Eventyr

Gay Group Trip:

South Africa Adventure

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Oplev skønheden i homoseksuelle Sydafrika på denne 11-dages grupperejse. Observer det smukke indfødte dyreliv på en safaritur, vinsmag i vinmarker og dyk med store hvide hajer sammen med andre LGBT-rejsende.

Afgangsdatoer

19 oktober 2024 fredag

1 november 2024 torsdag

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Sydafrika Eventyr
Homoseksuel grupperejse: Sydafrika Eventyr
Homoseksuel grupperejse: Sydafrika Eventyr
Homoseksuel grupperejse: Sydafrika Eventyr
Homoseksuel grupperejse: Sydafrika Eventyr

Gruppefordeling opdeling

billede (3)
Dag 1, 2, 3 og 4: Cape Town
Din rejse begynder i Cape Town, hvor vi skal overnatte de næste 4 nætter. Du vil blive budt velkommen til denne kosmopolitiske by med et tre-retters måltid i en lokal families hjem. Resten af ​​din tid her kan du tilbringe i ro og mag; slap af på den nærliggende homoseksuelle strand, vandre op ad Taffelbjerget for en spektakulær udsigt eller svøm med store hvidhajer - valget er dit.
delaire-graff-1547986_1920
Dag 5 og 6: The Winelands
I nærheden af ​​den travle by Cape Town ligger The Winelands. Overhold de omkringliggende vinmarker, stenede bjerge og byens fjerne skyline. Vores tid her inkluderer også en hel dag med at besøge vingårde, når vi hopper af og på vingårdstoget.
leopard-2798940_1920
Dag 7, 8 og 9: Kruger Park
Forbered dig på at se noget utroligt dyreliv, da vi i dag skal på safari i Kruger Park. Her kan du forvente at se løver, næsehorn, giraffer, zebraer, geparder, elefanter, flodheste og leoparder. En erfaren ranger vil guide dig gennem parken i et åbent safari-køretøj.
Luksus Botswana Safari Gay Group Trip
Dag 10 og 11: Johannesburg
I dag kører vi til Sydafrikas største by, Johanessburg. I aften fejrer vi afslutningen på din homoseksuelle grupperejse, inden vi vender hjem.
Victoria Falls
Valgfrit: 3-dage i Victoria Falls
Du kan deltage i en 3-nætters valgfri forlængelse i Victoria Falls, verdens største vandfald. Vi skal bo i en boutique-lodge i Zimbabwe.

Der vil være et valgfrit 2-timers krydstogt ned ad Zambezi-floden ved ankomsten. Over to hele dage vil du opdage et af verdens store naturlige vidundere. Vandets tordnende lyd kan høres i kilometervis. Vi spiser frokost ved Batoka Gorge med udsigt over vandfaldet. Du kan også vælge ziplining og andre adrenalinpumpende aktiviteter.

På den sidste dag vil vi prøve noget klassisk zimbabwisk mad ledsaget af levende musik. Lydene og smagen fra Afrika vil gøre en passende afslutning på en episk rejse.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel