Homoseksuel grupperejse: Sicilien Tour

Gay Group Trip:

Sicily Tour

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Oplev det fantastiske Sicilien på denne homoseksuelle grupperejse i Italien. Når du bor i Catania, en af ​​landets smukkeste barokbyer, vil du besøge Italiens mest ikoniske steder, herunder den største vulkan i Europa, Etna.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Sicilien Tour

Gruppefordeling opdeling

Sicily Tour Gay gruppe tur
Dag 1: Ankomst
Din homoseksuelle grupperejse gennem Italien begynder, når du ankommer til Sicilien. Tag til det centralt beliggende Catania-hotel, hvor du vil blive mødt af dine værter og modtaget en velkomstpakke. Slut dig til dine værter, Sergio og Kendall, såvel som dine andre homoseksuelle rejsende, til en gratis velkomstmiddag denne aften. Efter middagen tager vi på barhopping, og din første drink er på os.
Sicily Tour Gay gruppe tur
Dag 2: Catania
Nyd en velsmagende morgenmad, før du deltager i en guidet tur i Catania. Din engelsk guidede tur vil tage dig fra Piazza Frederick af Schwaben til Ursi0-slottet til de romerske bade til Piazza del Duomo og endelig videre til Fontana dell'Elefante. Under din udforskning af Catania stopper vi ved byens ekstraordinære fiskemarked, La Pescheria. Tilbring eftertiden på din fritid med at slappe af, shoppe eller udforske. Spis uafhængigt i aften, eller slutt dig til os til en valgfri typisk middag i det trendy område af byen.
Sicily Tour Gay gruppe tur
Dag 3: Etna-bjerget
Dagens destination er den højeste aktive vulkan i Europa, Etna. Under vores moderate vandretur vil vi nå en højde på 0 meter over havets overflade. Nyd den fantastiske udsigt, der omgiver dig, inklusive Valle del Bove-depressionen. Efter en hurtig frokost vender vi tilbage til hotellet for lidt nedetid før aftensmaden; i aften nyder vi gratis pizzamiddag i byen.
Sicily Tour Gay gruppe tur
Dag 4: Taormina
Nyd morgenmaden på hotellet, inden vores gay Sicilien-tur fortsætter med en tur til regionens smukkeste by, Taormina. Endnu en gang vil en rejseguide eskortere dig rundt i byens bedste seværdigheder, herunder det berømte græske teater. Til frokost spiser vi uafhængigt, hvorefter vi genforenes til en sejltur i Taormina-bugten. Forbered dig på en forfriskende dukkert i havet, da vi skal opleve Naxos Bay, Cave of Love, Sirens Bay, Isola Bella, Blue Grotto, Mazzaro Bay og St. Nicholas Bay. Denne aften vender vi tilbage til Catania, hvor du har tid til at udforske byen yderligere.
Sicily Tour Gay gruppe tur
Dag 5: Catania til Syracusa
I dag forlader vi Catania for at opdage den fantastiske by Syracuse; her bliver vi guidet gennem byen af ​​vores engelske rejseleder. Efter at have udforsket byen har du lidt fritid til at slappe af på stranden eller slentre i de gamle gader i Syracuse. Slut dig til gruppen igen til en gratis middag i aften med traditionelt køkken.
Sicily Tour Gay gruppe tur
Dag 6: 0 til
Start din dag med en velsmagende morgenmad, før vi tager til 0to, en malerisk by kendt for sin arkitektur og trendy barer. Nyd en aperitif på det travle bytorv, før du tilbringer eftertiden på din fritid. Vend tilbage til Syracuse for en uafhængig middag efter eget valg.
Sicily Tour Gay gruppe tur
Dag 7: Syracusa
Nyd i dag at gøre, hvad du ønsker, da der er 0 gruppeaktiviteter planlagt. Alternativt kan du deltage i en valgfri vinsmagningstur i Avola, der er berømt for sin Nero D'Avola-rødvin.
Sicily Tour Gay gruppe tur
Dag 8: Afrejse
Desværre markerer i dag afslutningen på vores homotur gennem Sicilien. Efter en solid morgenmad siger farvel til dine værter og andre homoseksuelle rejsende.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel