Homoseksuel grupperejse: Salento mad- og vintur

Gay Group Trip:

Salento Food and Wine Tour

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Oplev autentisk lokalt køkken og vin på denne luksuriøse grupperejse til det homoseksuelle Italien. Besøg lokale markeder i Puglia-området, nyd vinsmagning i nærliggende vinmarker og udforsk kulturelle steder i hele regionen.

Der er også ugentlige afgangsdatoer i hele juli og august. Forespørg for flere detaljer.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Salento mad- og vintur

Gruppefordeling opdeling

Salento mad- og vintur Homoseksuel grupperejse
Dag 1: Ankomst
Uanset om du ankommer til Brindisi lufthavn eller Lecce togstation, vil du blive samlet og ført til gruppens private villa. Sæt dig ind og pak dine ejendele ud, før du slutter dig til dine værter til en velkomst-aperitifmiddag.
Salento mad- og vintur Homoseksuel grupperejse
Dag 2: Porto Cesareo
Nyd en frisk morgenmad i villaen, før du deltager i en praktisk madlavningslektion, der arrangeres af en lokal kok. Denne lektion vil lære dig, hvordan du tilbereder typiske Salento-retter med lokale råvarer. Efter dit hårde arbejde i køkkenet, vil du nyde frugterne af dit arbejde til frokost. Herefter besøger vi den smukke by Porto Cesareo, berømt for sine sandstrande. Tag gerne dit badetøj frem og tag en dukkert i det klare vand, eller udforsk byen i ro og mag. Aftensmaden vil bestå af friskfanget fisk og skaldyr, hvorefter du kan se frem til et par digestifs eller en gelato.
Salento mad- og vintur Homoseksuel grupperejse
Dag 3: Santa Maria di Leuca
Start din dag med en solid morgenmad på hotellet, inden du tager afsted til det sydøstligste punkt af Puglia, Santa Maria di Leuca. Efter at have udforsket byen tilstrækkeligt, vil vi sejle til havnen og gå ombord på en privat båd. Ombord på skibet serveres en let frokost og aperitif. Tilbring resten af ​​eftertiden med stil, solbadning, svømning og hvile. Efter vores bådudflugt vender vi tilbage til villaen i lidt fritid før middagen. Endnu en gang vil dine værter tilberede en lækker middag med lokale opskrifter.
Salento mad- og vintur Homoseksuel grupperejse
Dag 4: Otranto
Denne morgen besøger vi et af de lokale landmænds markeder, sammen med dine værter og en lokal kok, vil du vælge lokale råvarer til at bringe tilbage til villaen. Tilbage i køkkenet vil du lære endnu flere regionale madlavningstip med en lokal "Mamma". Du lærer også at lave frisk orecchiette, en typisk pasta i regionen. Herefter besøger vi Otranto, en kysthavn rig på historie og kultur. Udforsk sandstrandene og den unikke arkitektur i ro og mag, før du møder gruppen til middag. I aften spiser vi på et lokalt pizzeria.
Salento mad- og vintur Homoseksuel grupperejse
Dag 5: Nardo og Lecce
Morgenens destination er en berømt vingård i Nardo, hvor du har en chance for at smage vine, der er unikke for Salento-regionen. Herfra rejser vi til de nærliggende kystbyer Santa Caterina og Santa Maria al Bag0. Nyd frokost ved havet og noget kvalitetstid på stranden. Herefter begiver vi os til Lecce, hvor du kan forvente en guidet gåtur, før du udforsker byen, som du ønsker det. I aften spiser vi i det historiske centrum og nyder lokale råvarer og typiske retter. Afslut aftenen med et par drinks i nogle af Lecces bedste gay-venlige barer.
Salento mad- og vintur Homoseksuel grupperejse
Dag 6: Olivenolieoplevelse, Gallipoli og Farvel Party
Denne morgen skal du rundt i en typisk frantoio, en gård kendt for sin produktion af økologisk ekstra jomfru olivenolie. Efter at have hørt om historien om olivenolieproduktion, har du en chance for at prøve nogle af produkterne. Dernæst vil vi udforske Gallipoli, en havneby berømt for sine fiskerbåde og friske fisk og skaldyr. Tilbring eftertiden med at slappe af i villaen, før du fejrer din sidste nat i Italien. I aften vil de lokale slutte sig til os til en lækker grill og afskedsfest, hvorefter du har chancen for at vende tilbage til Gallipoli for at opleve noget af det homoseksuelle natteliv.
Salento mad- og vintur Homoseksuel grupperejse
Dag 7: Afrejse
I dag slutter vores mad- og vintur i Salento. Sig farvel til den smukke Puglia og dine andre homoseksuelle rejsende, inden du bliver transporteret til Brindisi lufthavn eller Lecce togstation.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel