Grupperejse for homoseksuelle: Sejler De Lipariske Øer

Gay Group Trip:

Sailing The Aeolian Islands

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Deltag i en homoseksuel sejlerekspedition og udforsk de æoliske øer omkring Sicilien. Denne øgruppe af øer er UNECSO-beskyttet. At tage med på en sejltur giver dig mulighed for at se alle højdepunkterne på én gang. Det ville være svært at planlægge denne rejseplan selv. Du vil se steder, hvor turister kan vove sig.

Afgangsdatoer

13 juli 2024 fredag

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Grupperejse for homoseksuelle: Sejler De Lipariske Øer

Gruppefordeling opdeling

Milazzo
Dage 1-2: Milazzo
Vores eoliske sejltur begynder og slutter i Milazzo. Du kan flyve direkte fra Catania lufthavn eller få en privat overførsel fra Palermo lufthavn. Vi går i gang lørdag den 18. Efter en velkomstdrink besøger vi Milazzo by. Velkomstmiddag om aftenen og drinks. Overnatning på båden.
Panarea
Dage 3-7: Alicudi, Filicudi, Lipari, Vulca0 & Panarea
Vi sejlede søndag den 19. Vi vil have en sikkerhedsbriefing til at starte med. Bare rolig, hvis du ikke har sejlet før. Vi viser dig rebene. En professionel skipper og vært/kok vil være om bord.

Rejseplanen kan ændre sig lidt afhængigt af vinden. Når vi sejler det Tyrrhenske hav, er den første ø, vi kommer til, Vulca0. Der er syv æoliske øer i alt. Forbered dig på idylliske landskaber, krystalklart vand og bløde sandstrande. Der er romerske ruiner at udforske, fantastiske restauranter og maleriske landsbyer at slentre rundt i. Dette er en fantastisk måde at opdage Italiens charme.
Milazzo
Dag 8: Afrejse
Vi vender tilbage til Milazzo, hvor du kører til lufthavnen for din returflyvning, uden tvivl med en meget imponerende solbrun farve.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel