Gay grupperejse: Sejler Tahiti

Gay Group Trip:

Sailing Tahiti

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Sejl gennem de fortryllende øer Tahiti på denne sejltur for homoseksuelle grupper. Oplev spektakulære landskaber, magisk havliv, vulkanske tinder og mere, mens du begiver dig tværs over Fransk Polynesien med andre LGBT-rejsende.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay grupperejse: Sejler Tahiti
Gay grupperejse: Sejler Tahiti
Gay grupperejse: Sejler Tahiti
Gay grupperejse: Sejler Tahiti
Gay grupperejse: Sejler Tahiti

Gruppefordeling opdeling

tahiti-2923943_1920
Dag 1: Ankomst
Dit homoseksuelle sejlereventyr begynder i dag, når du går ombord på skibet fra kl. 5.30. Når du er om bord, vil du blive introduceret til dit homoseksuelle besætning, nyde en velkomstdrink og modtage en hurtig briefing. Når du har pakket dine ejendele ud, har du chancen for at tage en svømmetur, inden du går ud til middag.
tahiti-2924318_1920
Dag 2: Apu Bay
Få en smagsprøve på Tahitis fantastiske landskab, når vi tager til den sydlige ende af Tahaa. Apu Bay er en populær destination på grund af dens storslåede omgivelser, herunder Raiatea og Tahaa bjergene. Tilbring din første dag med at slappe af med et måltid på Taravana Yacht Club og cocktails.
bora-bora-62863_1920
Dag 3: Povai Bay
Brug i dag på at s0rkelle på revet, dykke eller udforske butikkerne og kunstgallerierne, mens vi fortøjer ved Povai-bugten. Forvent at se nogle fantastiske landskaber samt de resterende rester af vulkanen0, der dannede Bora-Bora.
bora-bora-2410700_1920
Dag 4: Vaitape Village
Slap af ombord, mens vi sejler gennem Bora-Boras fredfyldte farvande. Vi besøger den berømte Bora-Bora Yacht Club, der ligger 0. af Vaitape Village. Udnyt billeje, hvis du ønsker at udforske Vaitape Villages butikker og restauranter.
bora-bora-680115_1920
Dag 5: Tahaa
Udforsk bjerget Tahaa i dag, hjemsted for vaniljeplantager i dalene. Oplev øens kultur ved at deltage i en plantagetur, eller besøg havskildpaddereservatet. Tahaa er også hjemsted for hvide sandstrande, som er ideelle til at slappe af i solen eller svømme i havet. I aften spiser vi på Hibiscus Restaurant.
tahiti-2823891_1920
Dag 6: Ralatea
I dag fortsætter vi vores rejse til øen Ralatea, hvor en flodtur er på programmet. Udforsk Aopomau-floden med jolle og nyd den omkringliggende skønhed, inklusive jungler og endnu flere plantager. Du vil også være i stand til at nyde mere sightseeing enten på hesteryg eller med en vandretur op ad bjerget.
tahiti-1102698_1920
Dag 7: Opoa Bay
På den sidste hele dag af din homoseksuelle sejltur besøger vi Opoa Bay. Gå i land for at observere øens rige historie, herunder det arkæologiske sted Taputapuatea Marae.
øde-ø-2323629_1920
Dag 8: Afrejse
I dag vender vi tilbage til lystbådehavnen for at sige farvel til Tahiti. Sig farvel til dit homoseksuelle besætning og medpassagerer, før du går fra skibet.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel