Gay Group Trip: Sejler fra Korfu til Lefkas

Gay Group Trip:

Sailing From Corfu To Lefkas

OutOfOffice logo

Om denne rejse

På denne homoseksuelle grupperejse vil du opdage  Korfu, Paleokastritsa, Paxos, Preveza, Fiskardo, Nidri og Lefkas alle med båd, sejler de blå bølger i et eksklusivt homoseksuelt sejl.

De ioniske øer i Grækenland er en fascinerende samling af bugter, havne, strande, små byer og landsbyer, som er fantastiske at udforske og opdage. Hver ø har sin egen unikke historie at fortælle såvel som et særpræget naturskønt landskab. 

 

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Sejler fra Korfu til Lefkas
Gay Group Trip: Sejler fra Korfu til Lefkas
Gay Group Trip: Sejler fra Korfu til Lefkas
Gay Group Trip: Sejler fra Korfu til Lefkas
Gay Group Trip: Sejler fra Korfu til Lefkas

Gruppefordeling opdeling

Gay Corfu City Guide
Dag 1: Korfu
Du vil blive budt velkommen i lufthavnen af ​​en af ​​vores repræsentanter og kørt til Harmony V. Besætningen byder dig velkommen ombord og viser dig til dit værelse. Du har mulighed for at møde alle dine medsejlere, før du nyder en vidunderlig middag i en historisk by. 
Grækenland
Dag 2: Paleokastritsa
På den anden dag sejler du gennem de græske øer på Korfus østkyst. Ved ankomsten til Paleokastritsa går du en tur op til den gamle fæstning for at se den fantastiske udsigt over bugten, inden du vender tilbage til skibet. 
Paxos Grækenland
Dag 3: Paxos
Skibet vil sejle til øen Paxos, hvor du vil være i stand til at vandre rundt i gaderne i den fantastiske øs hovedstad, Gaios. Her finder du smuk venetiansk arkitektur, de blå huler i Paxos og brostensbelagte strande. 
Salte drenge
Dag 4: Preveza
På den fjerde dag vil du sejle videre på de klare blå bølger og nyde Middelhavets solskin, før du kaster anker ved Preveza. Denne lille by er kendt for sin smukke hvide strand, og her kan du nyde en grillfest med dine medsejlere.  
fiskardo
Dag 5: Fiskardo
I dag sejler vi fra Preveza til den smukke by Fiskardo, der ligger på øen Kefalonia. Fiskardo omtales ofte som Grækenlands St. Tropez: mange berømtheder er blevet afbildet, hvor de nyder de naturskønne strande. Her spiser du middag i en lokal taverna.  
Nidri - Grækenland
Dag 6: Nidri
Det næste stop på din rejse vil være landsbyen Nidri, der ligger blandt bakkerne på øen Lefkas. Landsbyen er helt fantastisk, og du er i stand til at gå gennem den på kun 20 minutter. Du overnatter på Nidri og nyder en frokost på en af ​​de private øer. 
Lefkada Grækenland
Dag 7: Lefkas
Vi sejler videre rundt om de græske øer og ankrer på Lefkas Island. I den antikke by Lefkas har du mulighed for at slentre rundt og udforske al dens skønhed og historie. 
Dag 8: Afrejse
Du bliver hentet fra Harmony V og kørt til lufthavnen, klar til at tage dit fly hjem.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel