Gay-grupperejse: Portugal og Marokko Explorer

Gay Group Trip:

Portugal And Morocco Explorer

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Tag med på en homoseksuel grupperejse og oplev Portugal og Marokko. Vores eventyr begynder i Portugal, hvor du vil opdage byen Porto. Denne by opfandt dybest set port, så drikker vil klare sig godt her! Det er fyldt med farverige charmerende bygninger. Fra Porto tager vi til Lissabon, en by, der er meget i fremmarch. Det er hurtigt ved at blive en af ​​de mest populære destinationer i Europa. Efterhånden som turister strømmer ind i byen, og berømtheder køber andet hjem, kommer Lissabon til at ændre sig. Til 0w har den stadig en autentisk og noget faldefærdig charme – 0w er tiden til at se den! Du kan nyde det gode liv for meget mindre i Lissabon.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay-grupperejse: Portugal og Marokko Explorer

Gruppefordeling opdeling

PORTO-iStock-599913702
Dag 1, 2 og 3: Porto og Douro-dalen
Vi mødes på vores hotel nær Douro-dalen kl. 4 og udforsker den farverige by Porto. Det er faktisk havnens hjemsted og Portugals kulinariske hjerte. En lokal guide tager os med på mad og drikke og introducerer os til den fineste havn og Francesinhas i byen.

Vi tager en togtur og udforsker regionens fantastiske landskaber. Oplev vinmarkerne, udforsk omgivelserne til fods eller på cykel og drik byens fineste havn på torvet.
Sintra og Cascais LGBT-dagstur fra Lissabon
DAG 4, 5 OG 6: LISBON
Det er en tre timers togtur fra Porto til Lissabon. Nyd det fantastiske landskab på vejen. Lissabon ligger langs floden Tagus og er fuld af charme og karakter. Det er den næste "it" destination i Europa.

Sintra ligger kun tredive minutter fra Lissabon, og det er et must-see, når du er i byen. Vi besøger slotte på bakketoppen, udforsker de brostensbelagte gader og prøver en af ​​de berømte og obligatoriske vanilletærter. Naturligvis tilbringer vi også en aften i en fado-klub og opdager Portugals berømte melankolske lyde.
Homoseksuel Marrakesh
DAG 7, 8 OG 9: MARRAKECH
Det er kun en kort flyvning fra Portugal til Marrakech, og du bliver transporteret til en anden verden. Marrakech er fuld af energi og charme. Du vil se slangecharmere på markedspladserne, æsler trækker vogne gennem gaderne og hører muezzinen kalde de troende til bøn flere gange om dagen. Blandt soukerne finder du fantastiske paladser og haver. Glem ikke at prøve den stærke grøn te.
MARRAKECH
DAG 11: MARRAKECH
I dag overføres du til lufthavnen til din returflyvning. Vi kan selvfølgelig udvide din rejse, så du kan udforske mere af dette fascinerende land.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel