Gay grupperejse: Nøgen sejlads Zakynthos, Cephalonia, Lefkas

Gay Group Trip:

Nude Sailing Zakynthos, Cephalonia, Lefkas

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Rejs langs de Ioniske øer på denne homoseksuelle nøgne sejltur til Grækenland. Oplev det smukke blå vand, den lokale kultur og fantastiske landskaber med andre homoseksuelle rejsende såvel som en homoseksuel besætning.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay grupperejse: Nøgen sejlads Zakynthos, Cephalonia, Lefkas
Gay grupperejse: Nøgen sejlads Zakynthos, Cephalonia, Lefkas
Gay grupperejse: Nøgen sejlads Zakynthos, Cephalonia, Lefkas
Gay grupperejse: Nøgen sejlads Zakynthos, Cephalonia, Lefkas
Gay grupperejse: Nøgen sejlads Zakynthos, Cephalonia, Lefkas

Gruppefordeling opdeling

cove-1974525_1920
Dag 1: Zakynthos
Boarding starter kl. 5 på Zakynthos. Vores homoseksuelle skipper byder dig velkommen ombord på skibet og viser dig til din kahyt, inden vi spiser middag i Zakynthos historiske centrum i aften.
cypern-1279097_1920
Dag 2: Nikolaos
Lige til den 0. af Zakynthos ligger den lille landsby Nikolaos. Vi passerer den berømte Lagana-strand, der er hjemsted for dyreliv, herunder skildpadder, før vi fortøjer ved Wreck Beach til frokost. Efter frokost fortsætter vi til Nikolaos og passerer De Blå Huler på vores vej.
Grækenland-2846879_1920
Dag 3: Ithaca
Dernæst skal vi besøge øen Itahaca. Her finder du flere maleriske bugter, hvoraf en vi lægger til for at overnatte under stjernerne.
fyrtårn-2104591_1920
Dag 4: Kalam0s
Kalam0s er vores næste stop. Beliggende lige foran det græske fastland er Kalm0s en lille ø dækket af grønne områder. I aften spiser vi i den lokale taverna.
Grækenland-1088738_1920
Dag 5: Cephalonia
Efter at have forladt Kalam0s fortsætter vi vores homoseksuelle nøgentur til Kefalonia. Vi skal besøge den maleriske landsby Fikardo, som ligger i en afsondret bugt i Det Ioniske Hav. Nyd det smukke landskab, inklusive de farverige huse bygget på toppen af ​​bakker.
port-528502_1920
Dag 6: Sivota
I dag besøger vi landsbyen Sivota. Landsbyen er en del af øen Lefkas og er omgivet af fyrretræer, oliventræer og cypresser. Senere nyder vi cocktails sammen.
fyrtårn-343808_1920
Dag 7: Lefkas
På vores sidste sejldag rejser vi ned ad Lefkas-kanalen ind i Lefkas by. Her spiser vi aftensmad og lægger til for natten.
Grækenland-2793830_1920
Dag 8: Afrejse
Vores homoseksuelle nøgen sejltur gennem Grækenland slutter i dag, mens vi forbereder os på at gå i land. Sig farvel til dit homoseksuelle besætning, medpassagerer og de smukke Ioniske øer.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel