Bøsse grupperejse: Nøgen sejler Tahiti

Gay Group Trip:

Nude Sailing Tahiti

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Oplev en uge med luksus, mens du sejler gennem Tahiti på denne homoseksuelle nøgen sejltur. Glæd dig til at se skildpadder, delfiner og endda vulkanske rester, mens vi sejler gennem Bora-Bora-vandene. Du får chancen for at svømme med hajer, dykke, vandre og på jeepsafari på denne homoseksuelle grupperejse til Fransk Polynesien.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Bøsse grupperejse: Nøgen sejler Tahiti

Gruppefordeling opdeling

tahiti-2924318_1920
Dag 1: Ankomst
Når dit homoseksuelle sejleventyr begynder, skal du forberede dig på at gå ombord på skibet fra kl. 5.30. Nyd en velkomstdrink og briefing fra dit homoseksuelle besætning ombord, før du pakker dine ejendele ud og sætter dig til rette. Før middagen har du mulighed for en hurtig svømmetur eller et brusebad.
bora-bora-2410700_1920
Dag 2: Apu Bay
Når vi går til den sydlige ende af Tahaa, får du en smag af Tahitis fantastiske natur. På grund af sine storslåede omgivelser, herunder Raiatea og Tahaa bjergene, er Apu Bay blevet et populært turistmål. Nyd et måltid på Taravana Yacht Club, samt cocktails, mens du tilbringer din første dag i luksus.
bora-bora-62863_1920
Dag 3: Povai Bay
Dagens destination er Povai Bay, hvor du kan tilbringe dagen med at dykke på revet, dykke eller udforske butikkerne og kunstgallerierne. Forvent at se nogle fantastiske landskaber samt de resterende rester af vulkanen0, der dannede Bora-Bora.
bora-bora-680115_1920
Dag 4: Vaitape Village
Nyd en rolig morgen om bord, mens vi sejler gennem Bora-Boras farvande. I dag skal vi besøge den berømte Bora-Bora Yacht Club, der ligger 0rth of Vaitape Village. Udforsk Vaitape Villages butikker og restauranter ved at leje en bil i byen.
tahiti-2823891_1920
Dag 5: Tahaa
Hjem til mange vaniljeplantager beliggende i dalene, er dagens destination Tahaa. Oplev øens kultur ved at deltage i en plantagetur, eller alternativt besøg havskildpaddereservatet. Brug lidt tid på at slappe af, hvis du ønsker det, da Tahaa er hjemsted for nogle smukke sandstrande. Middagen i aften vil være på Hibiscus Restaurant.
tahiti-1102698_1920
Dag 6: Ralatea
Vores nøgen sejlende gay-tur fortsætter til øen Ralatea, hvor vi skal deltage i en spændende flodudflugt. Udforsk Aopomau-floden med jolle og nyd den omkringliggende skønhed, inklusive jungler og endnu flere plantager. Bliv involveret i endnu mere sightseeing, enten på hesteryg eller med en vandretur op ad bjerget.
øde-ø-2323629_1920
Dag 7: Opoa Bay
Fejr afslutningen på vores tur med et besøg i Opoa Bay. Observer øens rige historie, inklusive det arkæologiske område Taputapuatea Marae, mens vi går i land.
tahiti-2923943_1920
Dag 8: Afrejse
Sig farvel til dit homoseksuelle besætning og medrejsende, da vores homoseksuelle nøgen sejltur er ved at være slut.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel