Homoseksuel grupperejse: Nøgensejlads Mykonos og Santorini

Gay Group Trip:

Nude Sailing Mykonos and Santorini

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Udforsk de smukke græske øer Myko0s og Santorini på dette nøgne sejleventyr. Se solnedgangen over Santorini, slap af på en luksusyacht og socialiser med 20 andre sejlende rejsende på denne homoseksuelle grupperejse.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Nøgensejlads Mykonos og Santorini
Homoseksuel grupperejse: Nøgensejlads Mykonos og Santorini
Homoseksuel grupperejse: Nøgensejlads Mykonos og Santorini
Homoseksuel grupperejse: Nøgensejlads Mykonos og Santorini

Gruppefordeling opdeling

mykonos-17156_1920
Dag 1: Mykonos
Din tur begynder med at gå ombord på yachten fra kl. Når du er ombord, vil du stifte bekendtskab med dit homoseksuelle besætning og medpassagerer, hvorefter du vil nyde en gratis velkomstdrink. Pak dine ejendele ud og forbered dig på en aften i byen. Vi spiser i Mykonos, med mulighed for at udforske noget af det homoseksuelle natteliv bagefter.
Paros
Dag 2: Mykonos til Paros
Vi afgår fra Mykonos i de tidlige timer og begynder vores rejse til nærliggende Paros. Paros har to store bugter, Parikia og Naoussa, som byder på beskyttede sandstrande. Her vil vi ankre til frokost og en svømmetur, inden vi havner i en af ​​bugterne.
ios-2414377_1920
Dag 3: Paros til Ios
Denne morgen starter vi vores sejlrejse til Ios. Undervejs stopper vi ved et idyllisk badested for en hurtig dukkert. Kendt som en livlig festø, er Ios det perfekte sted at stoppe til middag. I aften kan du nyde en privat solnedgangsfest på kirkebakken, før du spiser på den homovenlige Lord Byron restaurant.
santorini-1704844_1920
Dag 4: Ios til Santorini
Slap af med en svømmetur på sydsiden af ​​Ios og nyd en frisk frokost, inden vi fortsætter vores rejse til Santorini. I dag har du masser af fritid til at udforske den maleriske turistby på din fritid. Afhængigt af den direkte vind ankre vi for natten i en af ​​Santorinis fredfyldte bugter.
sten-formation-3389328_1920
Dag 5: Santorini til Irakleia
I morges vover vi videre til den nærliggende lille ø, Irakleia. En lille bugt, dette område indeholder kun et par lokale græske spisesteder. Nyd den fredelige atmosfære efter spændingen ved Santorini, og lad dig slappe af.
Naxos
Dag 6: Irakleia til Naxos
Efter morgenmaden sejler vi til den største ø i Kykladerne. I Naxos vil du have eftermiddagen til at udforske byen, svømme i det varme Ægæiske hav eller se solnedgangen ved buen.
mykonos-95957_1920 (2)
Dag 7: Naxos til Mykonos
For at afslutte vores homoseksuelle nøgen sejltur vender vi tilbage til Mykonos for cocktails, mens vi ser drag-shows i Elysium. Fejr afslutningen på denne rejse med stil med middag og fest i byen.
Kykladerne-712692_1920
Dag 8: Afrejse
Nyd en sidste morgenmad med udsigt over maleriske Mykonos. Sig farvel til dine med nøgne rejsende, inden du tager afsted på din rejse hjem.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel