Gay grupperejse: New Zealand Adventure

Gay Group Trip:

New Zealand Adventure

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Tag på en homoseksuel grupperejse og opdag verdens eventyrhovedstad, New Zealand. Trek langs gletsjere, tømmerflåde langs Nile River Cave System og opdag Milford Sound-fjordene. Hvis du elsker den store udendørs og har smag for eventyr, så er denne rejse et godt valg.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay grupperejse: New Zealand Adventure

Gruppefordeling opdeling

New Zealand
Dag 1: Nelson
Vores eventyr begynder i Nelson på New Zealands sydspids. Du får chancen for at møde dine medrejsende over et velkomstmåltid.
Motueka -dalen
Dag 2: Motueka Valley
I dag vil vores guide vise os rundt i en af ​​New Zealands bedste vinregioner, Motueka Valley. Vi begiver os ud på vores første eventyr: en cykeltur 20 miles ned ad bakke. Når vi ankommer til Tasman Bay, bliver vi belønnet med et glas vin.
Abel Tasman National Park
Dag 3: Kajak eller vandretur langs opaliserende Abel Tasman Bay
I dag skal vi vandre langs kysten af ​​Abel Tasman National Park og sejle i kajak langs tempererede farvande, forbi Adele Island og Split-Apple Rock. Vi skal overnatte på en kro ved Torrent Bay.
NZ
Dag 4: Ø-hop i kajak
I dag tager vi på endnu et kajak-eventyr og besøger Tonga-buerne. Vi lærer om Maori-kulturen, tager til Onetahuti Beach og vandre til Awaroa Inlet. Vi skal overnatte her i aften.
Totaranui
Dag 5: Awaroa-mundingen til Totaranui
Om morgenen vandrer vi til Totaranui og passerer grønne grotter på vejen. Vi udforsker området og tager derefter en båd tilbage til vores lodge.

Senere vender vi tilbage til Nelson.
New Zealand
Dag 6: Den vilde vestkyst
I dag tager vi til den vilde vestkyst. Vi går langs Buller Rivers kyst og tager på blackwater rafting gennem kalkstensvidunderlandet: Nile River Cave System.

Vi overnatter på en kro med udsigt over Tasmanhavet.
Hokitika
Dag 7: Regnskove og gletsjere
Fra vores base i Punakaiki tager vi til Hokitika, hvor vi vil se håndværkere udskære jade. Dette område er fyldt med frodige Nikau-palmer; vi vil også se floder af is. Der kan falde meget nedbør i dette område.

Vores overnatningssteder vil være i skyggen af ​​en gletsjer.
NZ
Dag 8: Vandring på gletschere
I dag skal vi til glacialterminalen. Vores guide vil vise os isfloderne og lære os om maoriernes forhold til gletsjerne. Hvis du ønsker det, kan du opgradere til en heli-vandring - du vil faktisk helikoptere over gletsjerne!
Wanaka
Dag 9: Wanaka
Efter morgenmaden opdager vi ursumpe, vandfald og skove på vej til Wanaka, bjerglandsbyen vi skal bo i de næste tre nætter.
Rob Roy Glacier
Dag 10: Rob Roy Glacier
I dag besøger vi Matukituki-flodens dal, omgivet af tinder og gletsjere. Vi vandrer til den hængende gletsjer, hvor du vil se et vandfald smelte ud af isen.
Milford Sound
Dag 11: Wonders of Wanaka eller en flyvning til Milford Sound
Du kan vælge mellem en flyvning over fjordene eller canyoning over Milford Sound. Beslutninger beslutninger!
Milford Sound
Dag 12: Et langt gummibånd
I dag tager vi til Arrowtown, hvor vi går ned i Crown Range Saddle. Så går vi efter den store: bungy jumping. Det varer i 30 sekunder, men adrenalinet vil vare meget længere.

Så er det tid til at tage til Queenstown.
Queenstown
Dag 13: Whitewater!
Dag i fritiden. Hvis du er en fan af whitewater rafting, kan du trodse de seks strømfald i Shotover River. Om aftenen spiser vi afskedsmiddag.
Queenstown
Dag 14: Afrejse
I dag bliver du transporteret til lufthavnen for dit returflyvning.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel