Homoseksuel grupperejse: Nepal og Bhutan efterforskning

Gay Group Trip:

Nepal And Bhutan Exploration

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Klar til at opleve Himalaya? Under denne homoseksuelle grupperejse vil du se de vigtigste steder i disse fascinerende lande. Fra bjergklostre til den sansemæssige overbelastning af gaderne i Kathmandu, vil denne bevidsthedsudvidende tur blive uforglemmelig. 

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Nepal og Bhutan efterforskning
Homoseksuel grupperejse: Nepal og Bhutan efterforskning
Homoseksuel grupperejse: Nepal og Bhutan efterforskning
Homoseksuel grupperejse: Nepal og Bhutan efterforskning
Homoseksuel grupperejse: Nepal og Bhutan efterforskning

Gruppefordeling opdeling

New Delhi
Dag 1: Ankomst til New Delhi
Du vil blive hilst velkommen i lufthavnen af ​​en af ​​vores repræsentanter og overført til Radisson Blu Plaza Hotel, hvor du vil overnatte din første nat. 
nepal
Dag 2: Kathmandu til Pasupatinath
Du bliver overført til New Delhi lufthavn, klar til at flyve til Kathmandu, Nepals hovedstad. Når du er ankommet til denne iøjnefaldende by, bliver du ført til hotellet for check-in. Når I alle er faldet til, begynder sightseeingturen, der tager jer til et af de vigtigste hinduistiske templer, Pashupatinath - en vigtig pilgrimsrejsedestination.

Turen fortsætter videre til byen Boudhanath, hvor mange hellige ritualer og festligheder forekommer, og buddhister fra fjern og tværs over hele Nepal og Bhutan mødes. 
Patan
Dag 3: Patan City til Bahktapur
Patan City har ry for at producere de fineste kunstnere og håndværkere, og det går tilbage til omkring 299 e.Kr. Du kan se det storslåede gyldne tempel og Krishna-templet på Patan Durbar-pladsen. 

Efter at have nydt en solid frokost, fortsætter turen til Bhaktapur. Byen er berømt for sit storslåede paladskompleks beliggende lige i centrum, omgivet af mange lige så fantastiske traditionelle templer. Den tidligere konges residens, "Pachpan Jhyaley Mahal" (palads med 55 vinduer) midt på Durbar-pladsen er et must-see. Flere seværdigheder omfatter Big Bell, Golden Gate, Nyatapola-templet i fem etager og Bhairab-templet.
Kathmandu
Dag 4: Kathmandu til Swayambhunath
På den fjerde dag besøger du UNESCOs verdensarvssted Kathmandu Durbar Square; den nepalesiske kongefamilie boede tidligere i Hanuman Dhoka-paladset. Rundt om paladset er der masser af templer dedikeret til forskellige guder som Shiva the Destroyer, Vishnu the Preserver, Indra the God of Rain og gudinden Taleju, hvoraf sidstnævnte kun er åben én dag om året på den meget fejrede festival Dashain.

Du finder også templet for den jomfruelige levende gudinde. Bagefter besøger du den ældste buddhistiske stupa i verden - Swayambhunath. Dette ekstraordinære monument sidder på toppen af ​​en bakke og skuer ud over byen Kathmandu og siges at være det sted, hvor Buddhas altseende e1 våger over verden.

Her finder du mange aber, der boltrer sig, hvilket har givet anledning til det uundgåelige øgenavn: "Abetemplet". 
kinesisk-gud-2126296_1920
Dag 5: Paro To Thimphu
På den femte dag bliver du overført til lufthavnen for et fly til Paro. Herfra bliver du kørt til Thimpu, Bhutans hovedstad og største by. Vi har planlagt denne dag som en hviledag, men du kan frit påtage dig individuelle eller gruppeaktiviteter.  
Thimphu
Dag 6: Thimphu
På den sjette dag kan du forvente en spektakulær fremvisning af det bedste fra Bhutans hovedstad. Om morgenen starter du med en tur til Kunsthåndværkerskolen og Folkearvsmuseet, et traditionelt hus, der viser livet på landet.

Du finder også et af de ældste templer i dalen, dedikeret til den buddhistiske udstråling af medfølelse - Avalokiteshvara, hvor du vil finde en spektakulær udsigt. Efter frokost besøger du Memorial Chorten, som har smukke strukturer med gyldne spir, klokker og et naturreservat for Bhutans nationale dyr, Takin.
Punakha
Dag 7: Thimphu til Punakha
Punakha var Bhutans hovedstad indtil 1960'erne og har stadig bevaret sin kongelige atmosfære. Du besøger de 108 mindesstupaer, der blev bygget af landets ældste dronningemoder, Ashi Dorji Wangmo Wangchuk.

Herefter vil et besøg i frugtbarhedstemplet ChimiLakhang i Punakha-dalen finde sted. Du vil også besøge den smukke gamle fæstning Punakha Dzong. Denne fæstning rummer mange velbevarede skatte fra Bhutans fjerne fortid. 
Punakha
Dag 8: Punakha til Paro
Paro er kendetegnet ved mange hellige og historiske bygninger. Parodalen er også et must-see.

Her besøger du Nationalmuseet, Ta Dzong, hvor du finder betydelige kunstværker og en nationalhistorisk samling. Turen vil også tage dig til det store buddhistiske kloster og fæstning Rinpung Dzong, ellers kendt som "fæstningen af ​​bunken af ​​juveler".

Resten af ​​dagen er fritid. 
Tigernest Kloster Bhutan
Dag 9: Paro
I dag tager vi en vandretur op til Paro Taktsang, ellers kendt som "Tigerens Rede". Klosteret er bygget 0 meter højt på en klippeflade over Paro-dalen. Dette er det mest berømte tempel i Bhutan og er et velrespekteret pilgrimsrejsested. For at lukke dagen af, vil du opleve en frokost på et traditionelt tehus med uovertruffen udsigt over klostret. 
Dag 10: Afrejse
Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, klar til at tage dit fly hjem.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel