Homoseksuel grupperejse: Israel og Jordan Explorer

Gay Group Trip:

Israel And Jordan Explorer

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Israel er et af de mest fascinerende lande i verden. Det er langt det mest homoseksuelle venlige land i Mellemøsten, hvor Tel Aviv er centrum for sin homoseksuelle kultur og natteliv.

Jerusalem er selvfølgelig hovedstaden i de tre store moteistiske religioner med meget spektakulær arkitektur, der beviser det. Du vil se Klippekuplen, Grædemuren og Tempelbjerget. Du får også mulighed for at flyde vægtløst i Det Døde Hav.

Denne tur inkluderer en udflugt til Jordans ørkener, hvor du vil se Nabatean-ruiner og det røde sand i Wadi Rum.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Israel og Jordan Explorer
Homoseksuel grupperejse: Israel og Jordan Explorer
Homoseksuel grupperejse: Israel og Jordan Explorer

Gruppefordeling opdeling

Jerusalem
Dag 1, 2 og 3: Jerusalem
Du vil blive budt velkommen i lufthavnen af ​​en af ​​vores repræsentanter og overført til dit hotel.

Vores rejseguide viser os byens vidundere, fra Den Hellige Gravs Kirke til Klippekuppelen. Med hensyn til historisk betydning er Jerusalem uden tvivl uovertruffen. Det er faldet i svinget for de fleste af de store imperier, herunder de romerske, britiske og osmanniske.

Historien ser ud til at være stablet i sedimentære lag, og den kan være overvældende. Nogle mennesker er endda blevet ramt af 'Jerusalems syndrom'.
Døde Hav Israel
Dag 4: Døde Hav og Masada
På den fjerde dag får du chancen for at flyde vægtløst i det livlige vand i Det Døde Hav. Dette er det laveste punkt på jorden og rigt med helbredende mineraler.

Du besøger også ruinerne af kong Herodes palads ved klippefæstningen af ​​Masada.
Jordan
Dag 5 og 6: Wadi Rum og Petra
Du flyver til Jordan, som er kun en time væk. Vi skal udforske Wadi Rum-ørkenen i jeeps og på kameler. Denne ørken er kendt for sin røde sandsten, hvilket får den til at ligne Mars overflade. Det har derfor været rammen om Mars i mange sci-fi-film.

Du vil være i stand til at nyde det lokale køkken, og vores guide vil udfylde historien om dette fascinerende sted.

For at toppe din oplevelse skal du sove i en beduinlejr i ørkenen, men bare rolig, du vil glampe i stil med komforten på et hotelværelse og en-suite badeværelse. Skulle vågne op i løbet af natten kan du gå en afslappet tur gennem ørkenen, for hvorfor 0t?

Som en del af Jordan-turen tager du til Petra for at se ruinerne af det nabatæiske kongerige. Gennem en smal canyon vil du se gravene og templerne hugget i lyserød sandsten, hvorefter du vender tilbage for at se dette vidunderlige sted oplyst af tusindvis af stearinlys. Noget du aldrig vil glemme - og forestil dig alle Instagram-kudos!
Tel Aviv
Dag 7, 8, 9 og 10: Tel Aviv
Du skal bo i Tel Aviv, så det er det perfekte tidspunkt at udforske de homoseksuelle barer og fester.

Ud over at feste kan du deltage i mange af de kulturelle aktiviteter, som denne by byder på, såsom at slentre ned ad Rothschild Boulevard, tage på en dagstur til Haifa eller bare nyde solen.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel