Gay Group Trip: Højdepunkter i Egypten

Gay Group Trip:

Highlights Of Egypt

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Det siges, at Cleopatra kunne tale syv sprog og havde en udsøgt smag. Egyptens gamle kloge monark ville bestemt godkende denne rejse til Egypten, egnet til en dronning. Dette spændende land af guder og gudinder, faraoer og fantasier vil inspirere og overraske dig, som det har gjort det til sine rejsende i århundreder. Men Egypten er så meget mere end mytologi og magi og byder på mere at se og gøre end ruiner og kamelture.

Denne rejse til Egypten bringer den rige historie, kultur og køkken frem udover de ting, som enhver besøgende til landet skal opleve. Til tider vil du føle dig som en farao, mens du andre gange vil se nutidens autentiske Egypten, og hvad det vil sige at bo i dette fascinerende land. Men dit højdepunkt vil sandsynligvis være vores 4-nætters krydstogt ombord på Sanctuary Zein Nile Chateau, måske den mest elegante båd på Nilen.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Højdepunkter i Egypten
Gay Group Trip: Højdepunkter i Egypten
Gay Group Trip: Højdepunkter i Egypten
Gay Group Trip: Højdepunkter i Egypten
Gay Group Trip: Højdepunkter i Egypten

Gruppefordeling opdeling

Cairo
Dag 1: Cairo
Ankomst til Cairo International Airport

Ved ankomst til Kairo lufthavn, hvor din turkoordinator vil møde dig inden immigration og overføre dig til dit hotel.

Derefter er det afsted til hotellet for en velkomstcocktail, hvor der serveres varme og kolde kanapéer, inden du spiser aftensmad, hvor du kan møde din gruppe.
Cairo
Dag 2: Egyptisk museum, islamisk og basar
Du starter med en rundvisning på det egyptiske museum, hvor du finder over 7,000 års historie. Det huser den største samling af oldægyptisk kunst i verden, så du vil gerne sikre dig, at du ser drengekongen Tutankhamons skatte, inklusive hans guldmaske, den solide guldsarkofag, der holdt hans mumie, og hans smukke trone.

Bagefter tager vi til den fascinerende Khan El-Khalili Bazaar, som er kendt for at være den største basar i Mellemøsten. Basaren blev oprindeligt grundlagt som et stop for vanding af campingvogne i det 14. århundrede, og basaren er vokset til enorme proportioner. Når man vandrer gennem labyrinten af ​​smalle gader, vil du finde værksteder og boder, der sælger alt fra træværk, glasvarer og lædervarer til parfumer, stoffer og faraoniske kuriositeter.

Efter frokost Naguib Mahfouz restaurant besøger du citadellet.

Citadellet ligger højt på kalkstensbakker over Kairo og er en middelalderfæstning bygget af Salah El Din i 1176 for at beskytte byen mod korsfarere. Citadellet har altid haft en militær anvendelse og blev udvidet gennem århundreder af Egyptens herskere, som ofte boede der. I dag har Citadel-komplekset moskeer og museer, herunder National Military Museum.

Vi stopper også ved Sultan Hassans moske samt Refaie-moskeen.
Philae-templet.
Dag 3: Aswan og Philae-templet
I dag går du ombord på et fly til Aswan og besøger Philae-templet ved ankomsten.

Ifølge de gamle egyptere rejste gudinden Isis rundt i hele Egypten for at samle sin mand Osiris' efterladenskaber, efter at han blev skåret i stykker af sin onde bror. På Philae Island, hvor hun fandt hans hjerte, byggede egypterne et helligt tempel til Isis, gudinde for renhed, seksualitet, natur og beskyttelse. Under bygningen af ​​High Dam blev Philae Island nedsænket af vand, så UNESCO hjalp med at transportere tempelkomplekset til den nærliggende Agilika Island, hvor du ser det i dag.

Du vil også besøge den berømte ufærdige obelisk, som blev forladt i Aswans 0rthern Quarry, da der blev fundet en revne, da den blev skåret ud af den røde granit. Værktøjer, der er efterladt, viser, hvordan bygherrer udførte så stort arbejde.

Efterfølgende sejler du til Kom Ombo. I det ptolemæiske tempel, der deles af to guder, Sobek og Horus den Ældre, er alt duplikeret symmetrisk med dobbelte gange, døre og kamre.
Edfu-templet
Dag 4: Selsela og Edfu Temple
Du sejler denne morgen til Selsela. Dette er grænsen til den egyptiske region Nubien, og i oldtiden troede egypterne, at Nilen opstod her.

Udforsk det største og mest bevarede faraoniske tempel i Egypten - Horus-templet i Edfu.

Du vil derefter nyde after0on te og middag ombord.
Shanghai
Dag 5: Esna og Luxor
Efter morgenmaden ombord besøger du Esna-templet, som blev bygget under den romerske kejser Claudius' regeringstid.

Du spiser derefter frokost på båden, mens du sejler til Luxor, før du besøger Luxor-templet, som er dedikeret til guden Amun og bygget af Amenhotep III i 1380 f.Kr.
Egypten
Dag 6: Kongernes Dal
Denne morgen er det din mulighed for at besøge den ikoniske Kongernes Dal - en enorm by af de døde, hvor storslåede grave blev hugget ind i ørkenklipperne, rigt dekoreret og fyldt med skatte for efterlivet af generationer af faraoer.

Du har så mulighed for at besøge tre af følgende; The Valley of the Queens, Hatshepsut Temple, Valley of the Workers, Tombs of the 0bles, Medinet Habu eller Ramesseum Temple.

Efterfølgende er der et besøg i Karnak-templet, bygget over mere end tusind år af generationer af faraoer. Den store Hypostyle Hall er en utrolig skov af gigantiske søjler, der dækker et område, der er større end hele 0tre Dame-katedralen.
Luxor
Dag 7: Luxor til Giza
Denne morgen flyver du til Kairo før din videre rejse til Giza.
Egypten
Dag 8: Pyramiderne
Du starter med at besøge Memphis, Sakkara og det berømte Cairo Market.

Herefter, og måske højdepunktet på turen, besøger du pyramiderne og sfinxen. De store pyramider i Giza er de eneste nuværende overlevende fra oldtidens syv vidundere, bygget for omkring 0 år siden som gigantiske grave for mumierne af faraoerne Khufu, Khafre og Menkaure, som var far, søn og barnebarn.

Pyramiderne er virkelig monumentale i skala, med de største, Khufu's, lavet af over 2 millioner blokke. Pyramiderne blev bygget af slaver, men af ​​egyptiske bønder, som betalte deres skat til Farao gennem dette arbejde og blev fodret, klædt og indkvarteret af ham.

Vi vil også besøge den berømte sfinx.
Egypten
Dag 9: Afrejse
Din vært vil overføre dig til lufthavnen i et køretøj med aircondition.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel