Gay grupperejse: Græsk øhop

Gay Group Trip:

Greek Island Hopping

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Denne homoseksuelle grupperejse er ikke baseret på en streng rejseplan, så du har masser af tid til at slappe af og udforske Grækenland med en gruppe ligesindede fyre. På denne tur vil du komme til at udforske fordelene ved ø-hop - herunder ture til Milos, Mykonos, Santorini - og Athen på fastlandet.

Afgangsdatoer

12. juli 2024 torsdag

11 september 2024 tirsdag

14 september 2024 fredag

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay grupperejse: Græsk øhop
Gay grupperejse: Græsk øhop
Gay grupperejse: Græsk øhop
Gay grupperejse: Græsk øhop
Gay grupperejse: Græsk øhop

Gruppefordeling opdeling

Athen
Dag 1 og 2: Athen
Rejsens destinationer ændres ikke, men græske færgetider kan muligvis ændre rækkefølgen af ​​rejseplanen.

Du vil blive budt velkommen i lufthavnen af ​​en af ​​vores repræsentanter og kørt til hotellet. Så er det tid til det besøg Akropolis, et skinnende citadel på en bakke, der indeholder Parthenon, virkelig en af ​​de største bygninger på jorden. Du kan også besøge det arkæologiske museum, der huser nogle af det antikke Grækenlands vidundere. Så er det tid til at udforske det moderne Grækenland inklusive dets natteliv. 
Milos - Grækenland
Dag 3 til 5: Milos
Tid til at gå på øhopping. Vi begynder på Milos, en af ​​de mindre kendte øer, men en uimodståelig. Omgivet af fantastiske strande, gamle ruiner og venlige lokale, er dette et uopdaget hjørne af paradis.

Vores foretrukne græske mor er en lokal, der vil fortælle os alt om sin ø. Vi tager dig også med på en rundtur på øen i et ATV -køretøj. Du vil da uden tvivl nyde solen på stranden.
Santorini
Dag 6 og 7: Santorini
Du ankommer til Thira lufthavn og overføres til din bolig med udsigt over Santorini og Det Ægæiske Hav. Som en af ​​de mest berømte øer i verden er det et sted med stor sofistikering og naturlig skønhed; du bliver forelsket i strandene, solnedgange, varme kilder og vingårde.

Der er intet bedre sted at slappe af, drikke og nyde livet end Santorini.  
Santorini
Dag 8, 9 og 10: Mykonos
Mykonos er naturligvis berømt for sin pulserende homoseksuelle scene og summende natteliv. Fra homoseksuelle hoteller som Elysium til barer som Jackie O's, for ikke at nævne den homoseksuelle strand, har du så meget at lave og se. 

Dette er en fantastisk festdestination på en fredfyldt ø omgivet af ruiner fra den antikke verden. Hvad skal man ikke lide?
Athen
Dag 11 og 12: Athen
For at afslutte din rejse vender vi tilbage til Athen. Du har chancen for at shoppe, udforske museer, nattelivet og køkkenet. Så er det tid til at sige farvel, Grækenland. 
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel