Homoseksuel grupperejse: Amazon Cruise og Machu Picchu

Gay Group Trip:

Amazon Cruise and Machu Picchu

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Tag med på en luksus grupperejse for homoseksuelle og oplev to af de ultimative bucket list destinationer, Machu Picchu og Amazonas. Du begynder med at udforske den pulserende by Lima. Derefter flyver du til Iquitos og begiver dig ud på et luksuriøst krydstogt ind i Amazonas regnskoven. På vejen vil du se ekstraordinære skabninger og scener med stor naturlig skønhed. Du kan nyde fine vine og cocktails ombord.

Når vi går fra borde, bruger vi et par dage på at udforske den hellige dal. Så er det tid til at gå ombord på vista-dome-toget og tage til Inkaernes forsvundne by, Machu Picchu.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Amazon Cruise og Machu Picchu

Gruppefordeling opdeling

Lima
Dag 1: Lima
Du bliver overført fra Jorge Chavez International Airport til vores hotel i det centrale Lima.
Wyndham Costa Del Sol Lima
Dag 2: Lima
Om morgenen vil vi udforske byens historiske centrum, et UNESCOs verdensarvssted. Vi besøger klostret i San Francisco-klosteret, det er det vigtigste religiøse sted i Lima. Det vil give dig et glimt af kolonitiden. Ved katedralen ser vi graven af ​​grundlæggeren af ​​Lima, Francisco Pizarro.

Vi spiser frokost på Cafe del Museo, det ligger i et palæ, der er bygget på et tempel før erobring. Du har en tendens til at finde disse lag af historie i Latinamerika. Vi vil derefter nyde en paramatisk køretur tilbage til hotellet.
Lima
Dag 3: Lima og Iquitos
Denne morgen flyver vi til Iquitos og møder besætningen på vores skib. Hos Nauta vil vi nyde en VIP-hilsen. Når vi ankommer til Delfins private havn, går vi om bord på skibet og sætter sejl. Vi får cocktails ombord og sejler ind i Amazonas.
Samirien
Dag 4: Samiria-floden / Yanayucu-floden
Mens vi sejler over Samiria-floden, vil vi se et rigt dyreliv. Forvent skarlagenrøde araer, tukaner, blå og gule araer, paraplyfugle, aber og meget mere. Vores naturforskere ombord vil dele deres viden med os.

Efter frokost sejler vi ved Yanayaquillos åer og laguner. Du kan endda prøve din hånd i kajaksejlads og svømme med lyserøde delfiner.
Pucate
Dag 5: Pucate River / Nauta Caño
I dag sejler vi gennem det fantastiske landskab i Pacaya Samiria National Reserve. Efter frokost tager vi til Nauta Caño Creek og ser eksotisk dyreliv, herunder tamarillo-aber og dovendyr.
Amazon River Cruise og Machu Picchu Gay Group Trip
Dag 6: Fundo Casual / San Francisco
På vej ind i regnskoven langs Fundo Casual-stien, går vi gennem frodig vegetation og ser de væsner, der udgør Amazonas. Derefter vil vi besøge San Francisco (og ikke den!) og se det lille samfund, der bor der. Dette vil være din chance for at møde en lokal Amazonas.
Nauta
Dag 7: Afstigning / Nauta
Vi går fra borde i morges og går tilbage til Iquitos lufthavn. På vores vej besøger vi rednings- og rehabiliteringscentret for flodpattedyr. Så er det tid til at flyve til Cusco.
Urubamba
Dag 8: Sacred Valley / Urubamba
Urubamba Vallee i Andesbjergene ligger tæt på Machu Picchu. I efter0on kører vi til Saltpans of Maras, et arkæologisk vidunder før Inka. Middag på Tambo del Inka hotel.
Sacred Valley
Dag 9: Sacred Valley
Slap af på hotellet eller prøv nogle valgfrie aktiviteter, såsom kajaksejlads eller ridning. Vi spiser en solid frokost og besøger derefter Ollantaytambo, som går forud for Machu Picchu.
Sacred Valley
Dag 10: Sacred Valley / Machu Picchu
Fra Ollantaytambo tager vi et tog til Agua Calientes. Her spiser vi frokost og tager derefter til Inkaernes forsvundne by. En lokal guide vil tage os gennem Machu Picchu og hjælpe med at optrevle dens mystiske historie. Et af de store vidundere i den moderne verden og en destination på toplisten, Machu Picchu er et sandt vidunder.
Cusco
Dag 11: Machu Picchu / Cusco
I dag besøger vi Machu Picchu igen. Alternativt kan du vandre op Huaynapicchu. Ellers er Machu Picchu din til at udforske i dit eget tempo. Vi skal overnatte på et luksushotel i Cusco. Middag på egen hånd og aften i ro og mag.
Machu Picchu
Dag 12: Cusco
På vores sidste hele dag tager vi en rundtur i Cusco. Begyndende på dens centrale plads besøger vi katedralen og ser en imponerende samling af guld fra kolonitiden. Conquistadorerne kom på jagt efter guld og guld, de fandt.

Vi besøger Koricancha-klosteret, som selvfølgelig er bygget på Koricancha (sted af guld). Det var tidligere et inkatempel viet til soldyrkelse. Om aftenen får vi en pisco-smagning og en afskedsmiddag.
Machu Picchu
Dag 13: Afrejse
På vores sidste dag besøger vi Sacsayhuaman-fæstningen, en imponerende inka-struktur fra det 15. århundrede. Vi besøger det præcolombianske kunstmuseum og lærer om det patchwork af kulturer, der skabte Peru.

Efter frokost bliver du overført til Cusco lufthavn for dit returflyvning.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel