Tjek priser og book nu

Elysium Hotel

4-stjernet hotel i off Agiou Ioannou Street, Mykonos, Greece  kort 

Hvorfor dette hotel ?: Berømt homoseksuelt hotel. Fabelagtig pool & bar scene.

Elysium er et berømt homoseksuelt hotel i Mykonos og tilbyder en spektakulær udsigt over Mykonos by og Det Ægæiske Hav, der ligger 15 minutters gang ned ad bakke til homoseksuelt natteliv omkring den gamle havn.

Hotellet har en dejlig pool med solterrasse. Det er hjemsted for Elysium Sunset Bar, en homoseksuel populær destination, der afholder natlige dragshows i højsæsonen og har gode cocktails at nippe til, når solen går ned. De moderne værelser har aircondition, satellit-tv, minikøleskab, gratis WiFi. Deluxe-værelser har tekøkken.

Gæster har gratis brug af hydromassagerum, sauna og dampbad. Som med de fleste andre gay resorts, forvent at betale en præmie. Men at opholde sig i et helt homoseksuelt miljø med varme mænd ved poolen er bestemt de ekstra omkostninger værd.

Funktionalitet

bar, cafe, restaurant, internetadgang, swimmingpool, dampbad, massage, solterrasse, fitnesscenter, spa

Opdateret: 28. marts 2022
7.4
meget god

Baseret på 447 stemmer


rapporter forkert information
tilføj en begivenhed

Travel Gay Fællesskabsbilleder 0

Upload dine fotos

Ved at uploade giver du os en licens at bruge fotos.
Fotos gennemgås, før andre mennesker kan se dem.


 1. J John
  En sand perle

  “Min partner og jeg har været i Mykonos hver maj / juni for vores årlige ugentlige (sommerstart) ferie i de sidste fem år. Vi elsker øen på denne tid af året. Det er livligt i starten af ​​sæsonen, men ikke overfyldt, hvilket det kan være midt i sæsonen.
  Vi har opholdt sig i Elysium de sidste fire år (2012-2015) og har allerede booket til 2016. Vi var ængstelige ved vores første besøg (vi har ikke ligefrem græske Guds fysik!), Men vores bekymringer blev hurtigt lagt . Dette er et afslappet hotel i starten af ​​sæsonen, og vi elsker det! Et besøg i Elysium er nu et årligt must for os!
  Gode ​​punkter: den rolige atmosfære skabt omkring poolen med blid musik spillet hele dagen, det fantastiske udvalg ved morgenbuffeten, det venlige ventende personale, der får dig til at føle dig speciel, den enestående daglige roomservice (skarpe rene lagner hver dag), aften solnedgang kabaret med enestående talentfulde handlinger (dette tiltrækker homoseksuelle og lige turister fra hele byen), udsigten fra poolområdet over Mykonos chora (byen) og Det Ægæiske Hav, solnedgangen over havet, Vasilis ejeren, der holder en afslappet (men opmærksom) øje med glæden ved sine gæster og dermed sikre en fantastisk ferieoplevelse år efter år, en lækker menu om dagen, strålende generøse cocktails (nedsat for beboere), fitnesscenter / jacuzzi / spabad / poolfaciliteter er fantastiske, rabatpriser for tilbagevendende kunder, check-in personale (faktisk alt personale) er fantastiske og meget til vores overraskelse anerkendte os (og mødte os med et kram) på vores andet besøg! Dette hotel er fantastisk!
  Dårlige punkter: bakken på vej hjem er meget stejl .... Men lad os indse det, hvis du vil have en udsigt, skal du være højt oppe og hævet! En taxa hjem om morgenen er € 5 ... Dette aspekt er en blandet velsignelse!
  Samlet set er der ingen andre steder på jorden, min partner og jeg har besøgt så meget ... Og vi vil fortsætte med at besøge årligt, da vi har fået så mange venner fra hele verden på dette strålende, afslappede hotel ...
  Elysium er et meget specielt sted. Ignorer enhver dårlig presse fra alt for nidkære bloggere og anmeldere. Jeg har opholdt sig i mere end 5 * resorts og komplekser ... Og for en græsk ø er dette et fantastisk homoseksuelt hotel ... Personalet er fantastisk, atmosfæren (sæsonstart) er afslappet (ikke været peak) ...
  Vi elsker Elysium. “

  06-Jan-2016

Skriv en kommentar eller anmeldelse om Elysium Hotel

Din oplevelse og kommentarer kan virkelig hjælpe andre homoseksuelle rejsende.

Dit efternavn og din e-mail-adresse vil IKKE blive offentliggjort.
Ved at indsende en anmeldelse accepterer du at blive føjet til vores adresseliste.
Indtast din e-mail-adresse omhyggeligt - vi sender muligvis en bekræftelsesanmodning.
Vi deler IKKE dine personlige oplysninger med nogen.
Vi kontrollerer hver anmeldelse inden offentliggørelse.
Du kan læse vores moderations- og billedpolitik her.

Fremhævede Mykonos-hoteller