Hvem vi er

Hvem vi er

Tak for dit besøg Travel Gay

Vi sigter mod at hjælpe dig med at finde de bedste homoseksuelle barer, natklubber, saunaer, kurbade, strande, butikker og mere sammen med interessante rejseideer og fantastiske tilbud.

For hver destination fremhæver vi nogle af de allerbedste hoteller for homoseksuelle rejsende.

Travel Gay ejes af OUT4YOU Ltd, et britisk registreret firma, der ejes og drives af et homoseksuelt team.

Vi har omfattende førstehåndskendskab til homoseksuelle Europa, Amerika og Asien, understøttet af et netværk af lokale kontakter i alle regioner.

 

Vores baggrund

TravelGay.com startede sin rejse som Travel Gay Thailand i februar 2011. I juli 2011 blev hjemmesiden Travel Gay Asien med yderligere dækning af Hong Kong, Singapore og Taipei. Yderligere udvidelse så tilføjelsen af ​​Indonesien, Cambodja, Malaysia, Kina, Filippinerne for hurtigt at blive det førende rejsewebsted for homoseksuelle.

I 2012, blev Travel Gay Europa blev lanceret med populære homoseksuelle rejsedestinationer over hele det europæiske kontinent.

Nu tiltrækker titusindvis af visninger om året, Travel Gay er det mest besøgte homoseksuelle rejsewebsted på jorden. Erhvervet i 2018 af OutOfOffice.com, verdens førende LGBT skræddersyede rejsespecialister, Travel GayMålet er at udvide til nye markeder og territorier med dækning af Amerika, Afrika og Stillehavet.

Vores hjemsted er Out4You Ltd, Clerks Court, 18-20 Farringdon Lane, London, EC1R 3AU, Det Forenede Kongerige.

Du kan kontakte os på e-mail på [email protected]

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt sted eller har en virksomhed lukket? Eller er der ændret noget, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.